Duolingo: Да учим езици безплатно, завинаги!

• 65 939
  • 370
  •   1
Отговори
# 255
И аз отскоро се завърнах в Duolingo (или Dungolino ,както му виках в началото  Mr. Green ).
''Вдигнах'' турския на 7-мо ниво.Знам отделни работи,колкото да мога да гледам филми и що годе да разбирам,но специално в Duolingo твърдя,че много от нещата не биха били казани така в реалния живот. Thinking Не го казвам с цел оправдание,просто лично мнение. Peace

# 256
Много се радвам, че темата се пораздвижи.

От вчера екип разработва и Чешки език  Heart Eyes Винаги се радвам, като добавят нов език, макар че може и да не го учи. Но полски и чешки с удоволствие ще пробвам.  Peace

Иначе съм почти готова с холандския курс. След това мисля да се посветя на турския курс.

# 257
        Не съм прочела /все още Embarassed/ всичко по темата, но се заинтригувах. За да уча чрез Duolingo испански, трябва да зная английски ли? Няма ли вариант от български на испански?

# 258
  • Там, където ме обичат
       Не съм прочела /все още Embarassed/ всичко по темата, но се заинтригувах. За да уча чрез Duolingo испански, трябва да зная английски ли? Няма ли вариант от български на испански?
За съжаление вариантът изучаване на испански от български все още не е разработен от DL.
Може да учиш испански, ако знаеш английски, руски, португалски, френски, немски, италиански и китайски.  Peace

# 259
Да питам защо някои клони си изгубват златния блясък?Вчера всичко ми беше златно ,днеска влизам и две вече не са златни. Crossing Arms

# 260
Предполага се, че си ги позабравила  Simple Smile При мен избледнели са ми вече поне 17 клона  Mr. Green

# 261
  • Там, където ме обичат
При мен са още повече.  Mr. Green

# 262
Добре,че казахте,няма да ги повтарям тогава.  Mr. Green

# 263
  • Там, където ме обичат
Добре,че казахте,няма да ги повтарям тогава.  Mr. Green
Ааа, не сме казали това.  Mr. Green
Напротив, трябва да се стремиш да поддържаш дървото златно.
Като казах, че много моите клони са позагубили блясъка си, то е за да те мотивирам да ги повториш, а не за да те откажа.  Peace
И да споделя, че трябва да освежа над 20 клона, като се надявам утре да напиша, че броят им е по-малко.

# 264
Така, така, дървото трябва да е златно.

Моята система, докато пътувам към работа: два нови урока и два преговора. На връщане същата работа. По тая схема трябва до края на седмицата да съм готова  Laughing

# 265
  • Там, където ме обичат
Така, така, дървото трябва да е златно.

Моята система, докато пътувам към работа: два нови урока и два преговора. На връщане същата работа. По тая схема трябва до края на седмицата да съм готова  Laughing

Пропуснала съм, с какво трябва да си готова?

Скрит текст:
Ако искаш пиши ми под какъв ник си в ДЛ, за да се сприятелим. Може и на ЛС.

Редактирам се, поне до другата седмица имам да си дялкам клончета  Mr. Green
Толкова много са ми завехналите.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 17:59 от foxysilver

# 266
За съжаление вариантът изучаване на испански от български все още не е разработен от DL.
Може да учиш испански, ако знаеш английски, руски, португалски, френски, немски, италиански и китайски.  Peace
           Има някаква надежда и за мен Simple Smile Благодаря за отговора, foxysilver!
Скрит текст:
Радвам ви се много, момичета! Успех!

# 267
Пропуснала съм, с какво трябва да си готова?

С повторното позлатяване  Mr. Green Поставям си лични срокове, за да се мотивирам.

tetka_the_best, ако знаеш някакъв английски, пробвай! Майка ми хвана да учи турски с много лош английски и си го припомня. Така ползата е двойна. А Google Translate го има винаги  Peace

# 268
  • Там, където ме обичат
В РС версията отгоре вдясно се изписва в проценти Fluency.
Въпросът ми е някой знае ли колко урока/ниво/точки и т.н трябва да покриеш, за да увеличиш степента на владеене на езика с един процент?

# 269
Вероятно е при по-развитите езици, на холандския го няма  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт