Новите ни козметични похождения 64

• 77 550
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • GYM
Интересно ми е защо беше скептична? Hug  bouquet

Денси, пробвах го на ръка в магазина, доста бледичко като цвят ми се видя. Отделно, че досега на Живанши не бях вземала нищо. Все пак реших да го взема, а като го сложих на устни се оказа разкош - текстурата му е много приятна, а и определено с наслагване си вади цвят Simple Smile

# 226
  • София
Интересно ми е защо беше скептична? Hug  bouquet

Денси, пробвах го на ръка в магазина, доста бледичко като цвят ми се видя. Отделно, че досега на Живанши не бях вземала нищо. Все пак реших да го взема, а като го сложих на устни се оказа разкош - текстурата му е много приятна, а и определено с наслагване си вади цвят Simple Smile
А цветът , който вади при наслагване е уникален  Heart Eyes

# 227
Със здраве да си го ползваш!  bouquet
Аз нося моето постоянно и много си го харесвам.

# 228
  • GYM
Благодаря ти Simple Smile  имам намерение да го нося много, така да ми харесва Heart Eyes

# 229

много ми харесва крема ! Heart Eyes

# 230
  • Бургас
А  лакът на коя марка е?

# 231
Последните ми придобивки на Есте Лаудер и Клиник, от една чудесна съфорумка Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 23:09 от krem-karamel

# 232
Ниана  Crazy каквото е дошло - да го вземеш утре  Praynig Praynig Praynig Докато скролвах поста - ми се искаше да не свършва  newsm51

Аленка, ще взема всичко!  Hug Heart Eyes

# 233
За първи път пробвах тази мицеларна вода L'Oréal Paris Skin Perfection и останах доволна

# 234
Онзи ден както Ви показах си купих балсам за коса Глис Million Gloss за безжизнена коса без блясък. Мога да кажа, че това е най- отвратителният балсам. Прави косата ми сплъстена все едно не е мита  Sick , а от блясък няма и помен. Заминава в коша за боклук и повече никога няма да го купя отново. Ексфолианта за лице на Регал е чуден- мирише много хубаво и прави кожата много гладка. Препоръчвам го. И последно душ гела на All Nature с арган ме изненада много. Мирише уникално, добре се отразява на сухата ми кожа и даже половинката го хареса. Мисля да увършея утре всичко от тази серия, че все още са намалени в ДМ. Някой с опит от тях да изкаже мнение, за да ме насочи заслужават ли си останалите продукти. Ще съм благодарна  Peace

# 235
# 236
  • Бургас
Само да няма от Boho на Boohoo  Laughing Спрей за коса на Алертна . Ароматът ми напомня на  Планет спа с водорасли от Ейвън , направо си е същия  Laughing

# 237

Просто го обожавам!  Heart Eyes

# 238
The Body Shop All-In-One BB Cream

The Body Shop Colour Crush Lipsticks #320 Berry In Love - в средата

# 239

Gorgeous Cosmetics #028 Blush/Contour Brush

Gorgeous Cosmetics #012 Large Angle Liner Brush

Общи условия

Активация на акаунт