Новите ни козметични похождения 64

• 77 576
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
моля за малко помощ.. Rolling Eyes нанасям си сянката на мак върху базата на NYX HD то ,обаче няма блендване тва чудо..с 217 четка се побърквам ,докато ги направя ,както трябва.Където  я сложа с плоска четка сянката и там оства .. Crazy..аз ли не правя нещо, както трябва Rolling Eyes  с две думи ,много трудно ги разнасям ..освен да пробвам без база?
Аз нямам проблеми с блендването на нито една от тези две сенки, било то без база, с базата на NYX, или с пейнтпот.

# 316
  • гр. София
Скрит текст:
моля за малко помощ.. Rolling Eyes нанасям си сянката на мак върху базата на NYX HD то ,обаче няма блендване тва чудо..с 217 четка се побърквам ,докато ги направя ,както трябва.Където  я сложа с плоска четка сянката и там оства .. Crazy..аз ли не правя нещо, както трябва Rolling Eyes  с две думи ,много трудно ги разнасям ..освен да пробвам без база?
Аз нямам проблеми с блендването на нито една от тези две сенки, било то без база, с базата на NYX, или с пейнтпот.

При мен се получава същото и затова съвсем леко потупвам с метеорити или пудричка отгоре и проблемът е решен.

# 317
Placholina, от къде е лакчето   bouquet

Съжалявам  Blush  - но чак сега отворих и видях въпроса.От Мориа го купих. Peace

А върху този серум слага ли се спирала или се ползва самостоятелно.В мрежата попаднах и на още един серум на Евелин,по описание май се различават само по аргановото олио newsm78,не съм сигурна,някой ,ако е ползвал ,нека сподели.
Този е другият:
  http://www.beauty.store.bg/p118950/aktivator-za-migli-adv … html   

Аз изхабих вече една опаковка от серума .Ползвам го като база преди спиралата - не е точно с ефекта на Максимайзера на Диор примерно - но съм доволна.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 09:05 от placholina

# 318
  • София
И от мен
Не мога да намеря хубава снимка, но е Lancome l'absolu velours matte 385
Сега трябва да търся и молив  smile3555

# 319
И на мен ми е трудно с базата на Никс, ще пробвам с пудра.
Le volume de Chanel  Heart Eyes
любимо ми е това, с големият син заедно го ползваме.

# 320
  • Бургас
А върху този серум слага ли се спирала или се ползва самостоятелно.В мрежата попаднах и на още един серум на Евелин,по описание май се различават само по аргановото олио newsm78,не съм сигурна,някой ,ако е ползвал ,нека сподели.
Този е другият:
  http://www.beauty.store.bg/p118950/aktivator-za-migli-adv … html   
има чудесно упътване на български,едното му приложение е вечер самостоятелно,другото-под спирала за мигли,и има страхотна четка и разделя превъзходно миглите

# 321
  • гр. София
Ole Henriksen merry and bright duo

Ole Henriksen african red tea foaming cleanser

# 322
  • София
Online ли го поръча или от физически магазин?  bouquet (интересува ме точно този цвят къде го има), както и едно червило ми трябва от серията Coco shine - 91, но в Леро го нямаше, така и не разбрах ще получават ли пак, а нямам възможност много да обикалям.
А лилавата спирала le volume е страхотна просто, цвета много ми харесва, лимитка ли е или е в постоянната серия?
ИЗвинявайте за многото въпроси  Blush

# 323
А лилавата спирала le volume е страхотна просто, цвета много ми харесва, лимитка ли е или е в постоянната серия?

Постоянна е. То не е точно лилаво, а слива.

# 324
Молива е от Прити шоп Дъ Мол.  Peace

# 325
  • Русе
Момичета, къде има онлайн Шанел декоративна козметика?

# 326
  • София
* Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime
 Heart Eyes

* Yves Saint Laurent Palette Lumiere De Jour
 Heart Eyes

# 327
* Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime
 Heart Eyes

* Yves Saint Laurent Palette Lumiere De Jour
 Heart Eyes

Ох, че хубави и двете!  Heart Eyes Аз от тази серия червила не съм във възторг (изчезват ми за минути), но този цвят е много красив. Ружът също. Заринала съм се с коралови, а открих че повече ми отиват светли цветове в розова гама.

# 328
  • Велико Търново

В бг сайт се предлага само от Енцо/асортиментът е ограничен/; в английските, от които аз пазарувам - няма Confused

# 329
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

В бг сайт се предлага само от Енцо/асортиментът е ограничен/; в английските, от които аз пазарувам - няма Confused
+ parfimo.bg, но там също е ограничен избора

Общи условия

Активация на акаунт