Новите ни козметични похождения 64

• 77 631
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Street of Dreams
Сега дами, имам важен въпрос..увлякох се нещо в чистенето на вежди и малко ги обезобразих  Laughing Sad
Кажете ми моля ви кое е по добре да си ги пооправя докато ми израстат- молив или сенки за вежди? Ако е сенки как точно се слагат- по цялата вежда или само където ми липсва? Имам един стар молив да закрепя положението, но все пак дайте малко съвети за тези сенки, ако знаете нещо  Praynig  bouquet

Mоят грим за вежди е ето този.
bareMinerals The Smoke & Mirrors
Кафявото се използва за вежди, стои наситено, но много естествено, трайно е. Тъмносиньото е очна линия, пак тип пресована пудра.
И двете се нанасят с такава четка

# 376
# 377
В света на маслата Laughing Grinning

# 378
  • гр. София
Дели, ако не е тайна, какво правиш с всички тези масла?  Shocked

# 379
  • USA, Steak State

# 380
  • София
MAC showstopper pallette

# 381
# 382
  • София
Момичета Naked 3 палитрата мога ли да я намеря някъде в София?
И за да не е спам, тази четка:

# 383
нищо на UD в България

# 384
  • Русе
Имате ли отзиви за Lumene - Бързодействащ лифтинг серум с червена боровинка - TIME FREEZE INSTANT LIFT SERUM?

# 385
  • При децата ми

# 386
  • В полите на Пирин планина

Не съм Дели Grinning, но заповядай в "Голямата тема за малките масла" и ще видиш, че количеството си е съвсем в реда на нещата  Mr. Green

# 387
OnDiNe_, благодаря bouquet още днес ще потърся и ще поразпитам в ДМ и Елитис  bowuu

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 13:57 от Mimi Gergova

# 388
# 389

Не съм Дели Grinning, но заповядай в "Голямата тема за малките масла" и ще видиш, че количеството си е съвсем в реда на нещата  Mr. Green

Точно от тази тема се въодушевих за тези масла, от снощи започнах с шипковото и вече съм впечатлена от действието му на сутринта Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт