Новите ни козметични похождения 64

• 77 666
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Кои са тези Чъбита ? Второто май е черешовото или греша  newsm78 Аз съм им голям фен , а моето си го загубих на една почивка  ooooh!

# 391
  • Пловдив
Кои са тези Чъбита ? Второто май е черешовото или греша  newsm78 Аз съм им голям фен , а моето си го загубих на една почивка  ooooh!

Chunky cherry е първото и Super Strawberry второто.

# 392
  • Street of Dreams

Chunky cherry е първото и Super Strawberry второто.
[/quote]
Tъкмо и аз щях да пиша, че черешовото ми стана любимият продукт за устни тази зима  Heart Eyes

# 393
  • Бургас
4  моливчета от размяна Hug Hug Hug
Lavender - хубаво, нежно лилаво, на суоча е трети молив:

Horse Raddish - зелен- първи на суоча

Strawberry Milk - втори на суоча - искри повече от светкавицата:

Sparkle Nude

# 394
  • Sofia
От размяна:

Grinning

# 395
Много харесах качеството на кафявата и си купих и черната. Супер матова и много черна.  Heart Eyes Че и четката е учудващо добра. Само количеството дето е много малко.

Идеята, че това е продукт 2 в 1 - очна линия/продукт за вежди ми е комична. Пробвах с кафявата колкото да се посмея пред огледалото.  Crazy

# 396

Основа за мигли Lancome

# 397
  • София
Inglot AMC 35

# 398
Много харесах качеството на кафявата и си купих и черната. Супер матова и много черна.  Heart Eyes Че и четката е учудващо добра. Само количеството дето е много малко.

Идеята, че това е продукт 2 в 1 - очна линия/продукт за вежди ми е комична. Пробвах с кафявата колкото да се посмея пред огледалото.  Crazy

Хах,определено!Но нали сега ни заля такава вълна,където и да погледна-на улицата,в кафетата,по тв. виждам само ВЕЖДИ.Та може и да си е вървежен продуктът Laughing

# 399
Чак такива вежди и арабките не виждам да си правят. То страшно силен пигмент, как им дошло на ум да го предлагат за вежди, не знам.

# 400
  • София
Moringa Shower Gel - от този душ гел чакам голяма разфасовка от 750 мл, така че ако някой има интерес към тази (от 250 мл) нека ми пише
Brazil Nut Body Butter
Raspberry Body Butter
Vineyard Peach Body Butter
Passion Fruit Body Butter

# 401
  • Пловдив

# 402
  • Street of Dreams

Цялата колекция се нанесе вкъщи Mr. Green

# 403
Понеже съм на вълна четки,можеш ли да споделиш за тази на Catrice,която си взела.Колко струва,доволна ли си,тя е за руж и пудра,ако не бъркам,нали?Има ли и други четки ,които се предлагат ?

# 404

Къде се продаваше The Body Shop newsm78

Общи условия

Активация на акаунт