Новите ни козметични похождения 64

• 77 709
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Street of Dreams
Понеже съм на вълна четки,можеш ли да споделиш за тази на Catrice,която си взела.Колко струва,доволна ли си,тя е за руж и пудра,ако не бъркам,нали?Има ли и други четки ,които се предлагат ?
Скрит текст:
Кабукито струва 4,99 € и е с гъст, синтетичен косъм. Поради това смятам, че е идеална за пудри, а за руж лично предпочитам по-рехави четки, които нанасят по-децентно продукт. Но не съм я пробвала още, замислена е за тези ружове. Тази четка е единствената за Rock-o-co серията, обикновено има по една във всяка лимитирана колекция, която Катрис пускат от време на време. Сигурно има и на редовния щанд някакви, но не съм се заглеждала... Embarassed

# 406

Къде се продаваше The Body Shop newsm78

Имаше някакъв сайт за България,  но не знам дали съществува още.  Другите момичета май купуват от английски сайт с превозвач.  Иначе аз купувам от Валета, но рядко, защото нещо не ме привлича бялата им козметика, а от декоративната мисля, че много малко неща си заслужават. Вчера си взех една пинсета, пълен боклук. Като не беше собственост на Лореал марката, повече ми харесваха нещата им.

# 407
  • Стара Загора

# 408
  • София
Единствените лепенки за нокти, които работят при мен. Използвам ги като ефект, на един нокът.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 21:45 от nad_tab

# 409
- течен сапун за ръце на Нивеа
- рол он на Дав с минерали от мъртво море

# 410
OnDine,
моля те за суоч на ружовете и мнение. Много хубави и носими цветове са. Дали червеният прилича на онзи от серията "Здрач" преди няколко години?

# 411
nad_tab, откъде купи лепенките за нокти?   bouquet

# 412
# 413
  • Street of Dreams
OnDine,
моля те за суоч на ружовете и мнение. Много хубави и носими цветове са. Дали червеният прилича на онзи от серията "Здрач" преди няколко години?
Teзи дни ще направя. Тъмният е по-скоро цикламен/фушия, не е червен  Peace Нямам много опит с марката, от Здрач серията не съм имала нищо и не мога да сравня Rolling Eyes

Edit: сега виждам, че Twilight е LE на Еssence, а не на Catrice. И аз обърках двете марки в една друга тема ooooh! Laughing Laughing

# 414
Дали червеният прилича на онзи от серията "Здрач" преди няколко години?

Поне на снимката изобщо не прилича на Здрач.

# 415
# 416
Аз не харесвам Catrice, но тези неща изглеждат страхотно. От Бг ли си ги купила?

# 417
  • Бургас
Не съм фен на бранда  , но този аромат ме тресна в носа преди време и нямаше начин трябваше да го имам и му дойде ред.

Може ли да споделите за Био серията на Нукс , бб крема как е?

# 418
  • София
  Heart Eyes

- за втори път, много ми харесва

# 419
  • София
* Dior Fusion Mono Olympe 871

Общи условия

Активация на акаунт