ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 720
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
И сега отнема толкова според мен. Аз като подадох ми казаха да очаквам обаждане след около 10 месеца. Като гледам как вървят номерата, точно така ще стане.

# 31
Ясноо, е дано пък тази година са по-бързи, знае ли се....

# 32
аз сам номер 26876
дано тази година по бързо
да минават номер4ата  Praynig Praynig

# 33
и аз да се запиша Успех на всички Simple Smile ние сме номерче 26038 Simple Smile доста ще си почакаме още Simple Smile

# 34
Здравейте, отдавна чета форума и  ми е  много полезен. Чак сега реших да пиша и дори не знам дали питането ми за тази тема-моля да ме извините ако не.Вчера получих резултата от ЦС при док.Стаменов(Надежда).Окза се че дясната ми тръба е тотално запушена-въобще не се оцветява, а лявата се оцветява частично. Док. каза че единственият вариант е инвитро.Насрочихме си среща с Руми-тя помага в окомплектоването на документите за фонда. Та иска ми се да попита каква е цялата процедура-отивам при руми тя в рамките на деня оформя документите и ние още в същият ден ли ги подаваме.Има ли опашка при подаването? И двамата ли трябва да присъстваме? Колко се чака за заповед?

# 35
Хели тази седмица оправях документи и бързо стана, ние сме със мъжки фактор, но се надявам да помогна. Вие ще кандидатствате с тубарен стерилитет до колкото разбирам - тогава ти трябва цветната снимка и епикризата и изследване на FSH, а стойността трябва да е под 12,5 по памет, заверено от лабораторията. Носиш тези документи на Руми и тя ще ти върне едно становище, че ви препоръчват като двойка за ин-витро + формулярите. Остава вие да попълните формулярите и да си снимате личните карти, който заверявате с "вярно с оригинала и подпис. При мен Руми ми даде пълния комплект с документи половин час след като й дадох нашите изследвания. Един от двамата отива в центъра по хигиена, където ще погледнат документите дали са пълен комплект и ще дадат номерче. Един път в месеца има заседание, на което се разглеждат молбите и съответно, че ви уведомят дали сте одобрени, самите заповеди излизат след около 9-10 месеца.
Прочети информацията от първа страница!
Нека ме допълни някой, ако съм изпуснала нещо.

# 36
Изключително много благодаря. Имаме всички цитирани от теб изследвания, но те се съхраняват в досието ми в Надежда. По-скоро ме интерсуваше колко време отнема самото подготваяне на документите за да знам дали да си пусна отоуска.Много благодаря още веднъж.

# 37
Забравих да напиша - в ЦАР приемат документи до обяд. Щом са ти документите в надежда преполагам, че много бързо ще ти ги подготвят. Успех!

# 38
Хели, точно за 1 час ни подготвиха документите в Надежда. От там за 10 минути се придвижихме до фонда, за още 10 ги подадохме. Един следобед отидохме в 14,30 в клиниката. В 16,00 бяхме в колата на път за вкъщи. Но пак зависи каква им е натовареността в момента в Надежда. Аз правих цветна снимка при тях, но за фонда д-р Персенска трябваше да напише разчитане на самата снимка. Но ако предварително се уговориш кога ще отидеш, може и разчитането да ти е написано.
Успех ти пожелавам!

# 39
Забравих да напиша - в ЦАР приемат документи до обяд. Щом са ти документите в надежда преполагам, че много бързо ще ти ги подготвят. Успех!
Малко актуална информация за работното време за приемане на документи: след обед също работят от 13:30 до 16:30.
Де се запиша и аз на опашката. След втори неуспешен опит днес подадох документи за трети и съм с номер 27559
Успех на всички. Дано тази година стане по-успешна.

# 40
  • България

Де се запиша и аз на опашката. .....
Успех на всички. Дано тази година стане по-успешна.
Успех и на теб, milenavla!
Предишните опити самофинансирани ли бяха? Фонда по два опита ли отпуска или три?

# 41
Фонда отпуска три опита Simple Smile

# 42
Още веднъж много благодаря.В понеделник ще пиша как е протекло-може да е от полза на някого

# 43
Няма ли да започват със заповедите вече? Колко ще раздадат през февруари според вас? Уж отпуснаха повече пари тази година.  Tired

# 44
  • София
Забравих да напиша - в ЦАР приемат документи до обяд.

Queen bee, не предоставяй подвеждаща информация Simple Smile

Като няма кой да чете 1-ва стр. и си хортувате тука  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт