ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 677
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
  • България
Няма ли да започват със заповедите вече? Колко ще раздадат през февруари според вас? Уж отпуснаха повече пари тази година.  Tired
Ох и аз нямам търпение вече  Crazy
Да тръгват номерата, че горе долу да се ориентираме и кога да чакаме! Много се надявам тази година  да вървят по-бързо  Praynig

# 46
  • София
Извинявайте, но не знам кой да питам

Скрит текст:
Знам, че твъпроса ми не е затук, но не знам къде да питам. Чакам да ми излезе заповедта, може би към април-май, не знам точно. В момента не работя, регистрирана съм в Борсата по труда, но до март, вкл. Не знам дали ще си намеря работа, а и да си намеря, ако разберат за инвитрото, ще ме последва съдбата като в последната работа, ще ме махнат. Честно казано не знам какво да правя. Ако всичко е наред, и имам положителен резултат(дай Боже) от инвитрото, какво ще стане, знаете ли? В смисъл, ще получавам ли някакви пари? Не знам дали ми разбрахте въпроса. newsm78

# 47
  • София
Въпросът ти не е за тук, но има една тема - майчинството счетоводно - там ще ти отговорят. Аз бих те посъветвала да си намериш работа, защото покрай инвитрото си заминават доста пари, дори да е по фонд - изследванията преди това не са евтини, а те не се покриват. Отделно няма гаранции, че ще успеете от първия опит. Моят съвет е да си намериш работа и като почнете процедура, да си пуснеш отпуска. Останалото е божа работа  Peace.

# 48
  • София
Благодаря ти.   bouquet  Не знаех за тази тема, ще питам там.

# 49
Ох и аз нямам търпение вече
да тръгват номерата
 успех и късмет на всички Peace Peace Peace

# 50
До нас има 550-560 номера. Според Вас можем ли да очакваме за началото на Март обаждане? Нямам търпение вече. От края на месец Май чакаме!  Wink

# 51
  • Пазарджик
Хайде една страхотна новина

от фейса "Здравейте, днес номер 24164 от 04.04.2014 получи обаждане от Фонда за вземане на заповед на 02.02.2015"

# 52
Здравейте, днес има обаждания. Съобщение от фейсбук: Номер 24164, отива за заповед на 02.02 .2015 г. Успех на всички. До мен има още 1500 номера. Хубав ден.

# 53
Здравейте,
днес към 09:00ч бяхме в клиниката. Госпожата, която помага с изготвянето на документи доста се позабави, но все пак 11:30ч бяхме на път към ЦАР. В 11:55 успешно подадохме документи, дадоха ни номер и ни казаха да се въоръжим с много търпение- около 8м.  В обобщение мога да кажа че в рамките на 3-4 часа е напълно възможно да се изготвят и депозират документите.Успех на всички.

# 54
Страхотна новина момичета! newsm44 newsm44 newsm44 До нас остават 300 номера и вече нямам търпение! Успех на всички!Стискам палци!!! Дано новата година бъде изпълнена само с  EFP!

# 55
Здравейте, момичета!
До нас има още много номера (267**), но съм изключително щастлива, че са почнали с раздаването на заповеди!
Желая на всички нас много търпение и късмет!

# 56
До кое номерче стигнаха днес?Съмняваме да са се обадили само на четири  Simple Smile

# 57
Запис и от мен.
Успешна година на всички чакащи  newsm32
Много се радвам,че е започнало раздаването на заповедите.
Стискам палци на всички

# 58
До кое номерче стигнаха днес?Съмняваме да са се обадили само на четири  Simple Smile
2014 г. Декември стигнаха до 24158.До нас 379 номера.Успех желая на всички ни. Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 20:24 от taifun

# 59
До кое номерче стигнаха днес?Съмняваме да са се обадили само на четири  Simple Smile
2014 г. Декември стигнаха до 24158.До нас 379 номера.Успех желая на всички ни. Praynig Praynig Praynig
Днес са се обадили на номер 24 164
еее,може би и на още някой,но от вълнение не са писали

Общи условия

Активация на акаунт