НОЕМВРИйчета засмени се местят в "Родени"

• 49 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • тук и там
Ние я дадохме вече,вчера беше втората доза..Първият път си я глътна цялата,но вчера изплю малко от нея-дано да е била успешна ваксинацията.За сега е добре-да се надяваме и че ще продължи да е все така тези дни,и първия път добре реагира.Аз съм споменавала и преди-но нашата кака много тежко изкара еди ротавирус,когато беше на 7месеца,и за това сега решихме да ваксинираме.

# 256
Здравейте мами,

Надявам се всички да сте добре, както и бебоците!

Моята принцеска от известно време спинка до към 6-7 сутринта и после като я взема при мен си продължава до към 8. Тази нощ обаче се събуди в 4, мрънкаше, плачеше и й дадох да яде:( Не ми иска да се връщаме отново на нощно хранене... А и продължи да мрънка, освен всичко друго. Заспа чак когато светнах лампата Crazy На вас случвало ли ви се е и каква може да е причината newsm78

Хубав ден на всички!
Няколко пъти се е случвало да не се буди цяла нощ и тъмън си мисля, че сме приключили с нощното хранене и последваха няколко нощи, в които след като яде към 4 мръка до следващото хранене, макар че я взимам при нас. Всеки ден е различно, понякога се буди яде, заспива без проблем. Аз просто ей така панадол не съм давала  и не смятам. Надявам се да нямаме проблем след следващата ваксина, че този месец пропуснахме, заради сополи.

# 257
Благодаря за отговорите момичета! Наистина е така, всеки ден е различно, понякога заспива дори сама в леглото си (чудо) след това мрънка като за световно като я оставя там и така...

Аз не давам превантивно панадол или каквито и да било лекарства. Дори хомеопатия.

Ротарикс няма да правим защото с големия ми син два пъти съм била в болница (повръщане и диария) и нито веднъж не беше ротавирус. Вируси колкото искаш! Не може от всичко да се предпазим...

# 258
  • тук и там
shimbite ,а как разбраха че не е ротавирус?Интересно ми стана просто-защото на нас са ни правили кръвни изследвания,но те показват само наличието на Вирусна инфекция или на бактериална такава...но да ни кажат директно каква точно е вирусната инфекция  не се е случвало,само са предполагали.

# 259
Излезе резултата от секрета от носа - стафилококи. Три месеца по- късно знаем защо има сополи и секрет от окото #2gunfire На всичкото отгоре е със запек от три дни днес и направих клизма с Мелилакс, милото се напъва, цялата става червена, реве и нищо не излиза. Ще изчакам час и ако няма резултат пак ще звъня на лекарката.

# 260
Майчета какво ви помага за сърбящите венци? Виждаме голям зор.

# 261
Kaisia при нас и двата пъти просто правиха изследване за ротавирус и то беше отрицателно. Единият път бяха някакви ентерококи, вторият не си спомням вече... Но моят син, големият има склонност да хваща гастро-ентероколит, всяка година като ходим на море, не пропуска  Crazy

За зъбките не мога да кажа. Ние още не можем добре да хващаме и да слагаме в уста разни предмети затова основно си бута ръчичките в устата. Природата си знае работата, търпение само:)

Хубав ден на всички!

# 262
Майчета какво ви помага за сърбящите венци? Виждаме голям зор.

Лигавник, може и изстуден. Сам си го хваща и си го бута в устата. Тежки неща още не мжое да си набута в устата, но аз му държа една гумена залъгалка понякога.

# 263
Вашите бебчета спят ли спокойно? Моето от няколко вечери не спи спокойно. Спи си но не спира да се върти ту на ляво ту на дясно цяла вечер.

# 264
Понякога спя толкова дълбоко, че ако не се разреве не го чувам изобщо дали се върти или не  Crazy А като спя по-леко го чувам, върти се и даже си игре понякога с играчките, или неволно ги побутва...

# 265
Вашите бебчета спят ли спокойно? Моето от няколко вечери не спи спокойно. Спи си но не спира да се върти ту на ляво ту на дясно цяла вечер.

И при нас е по същият начин от две нощи. Незнам на какво се дължи, преди си спинкаше непробудно 10 - 12 часа.

# 266
Здравейте мамита и бебета  Hug

Как става включването във фейсбук групата  newsm78, бих ли могла да се присъединя и аз

# 267
Честит празник момичета.

Скрит текст:

# 268
Честит празник, мами! Бъдете здрави, щастливи и дарявайте усмивки на прекрасните си деца family
http://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/934-iskash-li-shtastlivo-i-zdravo-dete

# 269
Макар и с ден закъснение (нооо съм ей така  newsm75 wash 1ironing по цяял ден и не остава време за компа) - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!! Мили мами, бъдете здрави и обичани.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт