НОЕМВРИйчета засмени се местят в "Родени"

• 49 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала. Пожелавам на всички здраво растящи, сладки бебчета Simple Smile Нше още не сме се оттървали от коликите. Вече сме на 3м. и 5 дни. Искам да ви попитам дали има някое бебче с признаци за никнене но зъбки. Доколкото знам е доста рано, но малкия от известно време много се лигави, непрекъснато си лапа юмручетата и и раздразнителен. А, ако наистина започват да никнат незнам как ще си ги чеше като още неможе самичък да държи разни неща.

# 241
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала. Пожелавам на всички здраво растящи, сладки бебчета Simple Smile Нше още не сме се оттървали от коликите. Вече сме на 3м. и 5 дни. Искам да ви попитам дали има някое бебче с признаци за никнене но зъбки. Доколкото знам е доста рано, но малкия от известно време много се лигави, непрекъснато си лапа юмручетата и и раздразнителен. А, ако наистина започват да никнат незнам как ще си ги чеше като още неможе самичък да държи разни неща.

Аз мисля, че моята на дъщеря също й тръгват зъбки. И тя се лигави постоянно и лапа юмручета, от няколко дни е много нервна следобядите и вечер. Като й дам да смуче свитият ми пръст е като обезумяло гладно куче, смуче и се нерви още повече, като го дръпна настава рев. Тази нощ хич не спа спокойно, а обикновенно спи непробудно от 19 до 6ч.

# 242
И моята бебка се лигави страшно много, плюнчи се особено вечер, лапа си и дъвче ръчичките.. Тя няма още 3 месеца. Но знам, че това е нормално. Също така казват, че признаците за никнене на първите зъбчета може да започнат и 2 месеца преди това да се случи  Wink Вечер при нас е една постоянна борба и следене да й махам ръката от устата Simple Smile

# 243
Бела вчера направи 3 месаца, също си лапа ръцете и все търси нещо да смуче. Днес бяхме на консултация, вече 6 кг и 64см, не й биха ваксина, че  нещо покашля, взеха й секрет от носа и ще видим какво ще покаже. От вчера е и без коланите, тазобедрени стави са вече добре, остава да се борим с мускулчето на врата и оченцето. Но от както е без колани ен спира да рита с крачета и да се върти на една страна, очаквам я до дни да се завърти по корем, че до сега като беше вързана, неможе много да мърда.

# 244
Габи,браво на малката принцеса.Да оправяте и вратлето и оченцето и да не ти създава повече поводи за притеснение.

# 245
Габи, честита месечинка на Бела. Бързо да се оправят и оченцето и вратлето.
И Алекс страшно много се лигави и ръцете постоянно са в устата. Постоянно ги мия, ама пак събират едни бели боклучки. Такова лигавене до сега не бях виждала.

# 246
  • София
Да се отчета от днешната консултация:
на 4м. без 1 ден, Боян тежи 7.300кг(+1.100) и е висок 63см. (+4)
Най-накрая почнахме ваксините, биха му ги и двете - 6в. и пневмококовата. Изненада всички, като не се разплака, само гледаше обидено и леко стреснато.  Hug
Сега спи вече 2 часа...

Пак да кажа - който иска да го включа на първа страница, моля да ми пише на лични, защото често чета през телефона и после забравям.

# 247
В предния пост съм забравила да напиша адреса за ФБ
https://www.facebook.com/vania.milcheva.10

# 248
Благодаря, момичета. Дано всички бебчета занапред са много здрави и усмихнати.  Grinning

# 249
Животинче, Боян расте чудесно, а и да не се разплаче при ваксините... браавооо, пу-пу  Peace Стискам палци да не вдигне Т и да е спокоен  newsm32

# 250
Здравейте мами,

Надявам се всички да сте добре, както и бебоците!

Моята принцеска от известно време спинка до към 6-7 сутринта и после като я взема при мен си продължава до към 8. Тази нощ обаче се събуди в 4, мрънкаше, плачеше и й дадох да яде:( Не ми иска да се връщаме отново на нощно хранене... А и продължи да мрънка, освен всичко друго. Заспа чак когато светнах лампата Crazy На вас случвало ли ви се е и каква може да е причината newsm78

Хубав ден на всички!

# 251
Ние напоследък се събуждаме нощем с вик(не ,че до сега е спал по цяла нощ)Оказа се,че е от зъби.Гледа всичко да е в устата,но не да смучи,а се опитва да дъвче.

Може пък малката ти принцеса да е сънувала нещо.Дано не се повтори и да спите спокойно и двете.

# 252
Давате ли панадол преди ваксина? На нас ни беше втори прием и реших да му дам защото първия го прекарахме тежко с температурата.

# 253
  • София
Не съм давала предварително панадол. Слагах лепенка на боцнатото място. Моята съвсем леко се беше затоплила през нощта след ваксините.
Ако всичко е наред, Ева в четвъртък ще я бодат и пак ще слагам само лепенка. Освен ако не вдигне висока Т.

# 254
Здравейте,
Ние даваме панадол след ваксините. Вие какво мислите за Ротарикса? Ще я давате ли?

Общи условия

Активация на акаунт