Аз дохранвам, имам много малко кърма, по 20 грама от двете гърди общо, давам и преди млякото или събирам колкото да стане за едно хранене. Бела много повръща, хем сменихме млякото с фризо вом, коликите я мъчат, изпъпчи се, въобще
. В петък сме на консултация, най - вероятно тогава ще й бият ваксините. От едното й око не текат сълзи, някой има ли този проблем?Ходим на физиотерапия за скъсаните мускули на врата и дисплазията на ставата, вече 1 месец носи стремената, в петък сме на ехограф на прегред, надявам се всичко да се е оправило вече.

И аз да се отчета,че отдавна не съм писала. Днес бяхме на консултация. Мариян е вече 5900 и 58см. За един месец е наддал 1100 и 3см. Само на кърма е,но се цедя и му давам от шише още откакто се прибрахме от болницата. Биха му двете ваксини.Поплака малко при лекарката,поинати се после с яденето,че му се доспа,но вече си е добре и се надявам да не вдигне температура. Давам профилактично Нурофен и правя компресчета с риванол.Сега спинка сладко-сладко,а аз се чудя да уча ли за изпити,да си полежа ли малко....Сякаш мързелът си казва думата и ще помързелувам,ама как ще вземам изпитите не знам
Стискайте палци! Дълъг стана постът,ама отдавна не се бях включвала! Хубаав ден на всички и по-малко колики

). С баткото ми беше доста по-трудно, защото се цедях и давах изцедена кърма от шише, освен това беше и на режим през 3 часа, които протичаха по следния начин - 1 час цедене, 1 час хранене и 1 час спане, оправяне или какво трябва да се свърши. Николета от новородена не яде повече от 10 мин., даже си мислех, че не се наяжда за толкова кратко време, но според кантара не е така 

За цял ден е спал само 2 часа - докато бяхме на разходка. След това голямо мрънкане. До онзи ден заспиваше за 2 мин щом го гушна, а вчера едно мрънкане, гърчене в ръцете ми, не иска нито да лежи, нито да го гушкам, нищо... Чак в 11ч като си легнахме, с цица в уста успя да се отпусне и да заспи. Какво беше това чудо, не знам...