"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Влюбена е и го обича,ама повече си обича парите  Naughty,нещастна но с пари,отколкото бедна и щастлива ,това си избра тя  Naughty

# 76

даваха го  Hug Hug Hug Мира се опитваше да успокои Яман след случката с Хасан  Peace

# 77
  • близо до брега на морето
Сега ми е дерт големото-дали ще стане модел Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 78
Влюбена е и го обича,ама повече си обича парите  Naughty,нещастна но с пари,отколкото бедна и щастлива ,това си избра тя  Naughty

да, така е, но го обича аби.  Joy Joy Joy тя му разказа в една серия как е мечтала за този живот в Алтънкой ... не може без този живот ... обича аби, но обича лукса повече  Joy Joy Joy

# 79
не ми се вярва  Mr. Green

# 80

трябва да стане .. заради Суде ... да спечели пари и да и осигури живот какъвто тя иска  Joy Joy Joy Joy

# 81

да, така е, но го обича аби.  Joy Joy Joy тя му разказа в една серия как е мечтала за този живот в Алтънкой ... не може без този живот ... обича аби, но обича лукса повече  Joy Joy Joy
квот иска да прави,не мога да я мисля и нея  Mr. Green,ама в живота ги има много такива,многооо

# 82
ади минутка остава  Joy Joy Joy Joy

# 83
Джак Спароу идвааааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84

трябва да стане .. заради Суде ... да спечели пари и да и осигури живот какъвто тя иска  Joy Joy Joy Joy
тази работа е много чиста за него  Blush Mr. Green

# 85
  • София
яяя Седефче медитира ... вика на Селим: какво става зияде боя и се върна?  Дениз му казала, че не бил готов за връзка ... не били деца да се карат и сдобряват ...
Селим и той иска да медитира ... ама как я гледа бе ... тя обаче не се усеща ... май на Селим му се струвало, че и години да минат нищо няма да се промени ... не можах да разбера .... май за Ендер говори ... казва, че му се струвало добра идея това с Дениз ... но чувствал отчужденост ... никъде освен в дома си не се чувствал добре ... когато е някъде навън искал час по-скоро да се прибере при ТЯХ. Още като се приберял и ставал щастлив. Седефчето му акзва, че е защото не е влюбен.

Напротив, точно защото е влюбен и тича при ТЯХ Party Party Party Party

И Седеф ли?

И тя  Party Party Party

Селим се чувства уютно у дома, не само заради момчетата, но и заради пристъствието на Седеф. Прекарват повече време заедно, говорят си, научават един за друг неща, които не са й подозирали. Селим определено си промени мнението за Седеф и започва да се влюбва. Седеф не иска нищо от него. Тя само се чувства защитена, на сигурно място, което всяка жена търси. Денис е друг темперамент, тя иска, дори изисква,  все не улучва подходящото време и това започва да досажда на Селим. Тя иска повече време за себе си, да са насаме, а той не може да отдели толкова време.

# 86
Джак Спароу идвааааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и този ми е любим  Heart Eyes

# 87
Аз пък си мисля ,че аби по някакъв начин ще изчезне вече от сериала.Много наранено това момче бе.След всяка хубаво нещо ,което му се случва изяжда големият шамар. ooooh!

# 88

трябва да стане .. заради Суде ... да спечели пари и да и осигури живот какъвто тя иска  Joy Joy Joy Joy

Ще стане  Peace Peace  Party Party Party

# 89
Номерата на Крачо  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт