"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
# 316
адашчеее,ко има малкия?  newsm78

# 317
# 318
# 319

Да благодарим и на нашите любимци и на целия екип на сериала,че ни събират тук ! Hug Hug Hug
+1  Hug Hug Hug Hug Hug
+1

+ 1

Благодаря за това приятно място,което се получи благодарение желанието и старанията на всички,които пишат в темата! Hug Hug Hug

Дани Hug,,да ти е жив и здрав сина!Късмет и сбъднати мечти му пожелавам. Peace

# 320
# 321
 Mr. Green Heart Eyes Mr. Green още малко и приключвам  Blush

# 322
# 323
  • Plovdiv, Bulgaria
 Ден на думата "благодаря" ! Много хубаво, нека да има повече такива дни, нека всеки ден да е такъв!  Hug Hug Hug

Мили приятели ,

за това, че ви има, че ви открих и ме приехте толкова сърдечно; за усмивките и доброто настроение,което ми създавате; за приятната ви компания  и за всичко онова ,което ме кара да влизам тук всеки ден , от цялото си сърце

Днес имам повод да ви почерпя.

Скрит текст:
На този ден преди 24 години се роди голямото ми слънце - синът ми ,да ми е жив и здрав!

Да ви е живо и здраво слънцето,винаги да грее от щастие и любов!  Hug

# 324
Добро утроооооо  Hug Hug Hug

От оня ден се чудя кога ще подхванат деколтето на Серенай на наградите и ето ... мноУ бавно загряват  hahaha hahaha
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/magazin/serenay-sarikayadan-de … in-dekolte?page=1

Joy Joy Joy  Тр актриси са контрапункт на тр политици и техните разбирания за морал.Повечето са доста дръзки и обичат дълбоки деколтета. Wink

Добро утро на всички ранобудници! Grinning

-Не мога да уча,защото мисля за теб! Joy
-Аз ще се скрия от погледа ти,а ти марш да четеш макроикономика!!! Joy Joy Joy
Все пак някакво равновесие да има, че инак стана страшно  Whistling Whistling

А на Мирка хич не й се занимаваше с тая макроикономика  Sick Sick Не че по статистика много й се учеше, но поне се разсейваше с хубавия учител  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 325
  • Plovdiv, Bulgaria
Mr. Green Heart Eyes Mr. Green още малко и приключвам  Blush

Недей,  Hug ,за не можеща като мен,е удоволствие да се наслаждавам на вашите творения  Wink

# 326
Пак са ги надушили папараците  Whistling Whistling Whistling

# 327

Благодаря ви приятели!Благодаря ви ,че ми позволихте да стана част от вас, да съпреживявам с вас този необикновен сериал.Всички сте много готини и позитивни и всеки ден ме зареждате с положителни емоции.
  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Дани,честит рожден ден на сина ти!Да е жив и здрав и да има много късмет в живота.  love001

# 328
# 329
оууу Адашчеее,да е жив и здрав Ники,много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт