"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 38 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Бойче, тешекюляр къз HugБян иим-бу гедже съм на парампарчата-заман йок-епси гюн трябва да се гледа нещо йени
Joy Joy Joy Joy Мило.............твоя комшийски ми е най достъпен............... Peace Бен аннадъм............. Peace     Joy Joy Joy Joy Joy Joy
От една порода ще да сме яяяяя..... hahahaщот и твоя го андадъмвам яяяяя.....Мислете за среща по лебедски-бян джетиим....требе се видим, а?

ами стягайте се вие по морето .. ние ще долетим  Joy Joy Joy чакайте ни .. като се стопли де, че ще ни измръзнат крилете  Joy Joy
+1 мойм даже да драснем вИднага............... Joy Joy Joy Joy Joy нищо ,че ме плаши с тез обледени камъни............ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
  • София
Ей, това кудкудяк цеха са опасни, а Хале хич не е фитилджийка  hahaha hahaha hahaha

# 632
Бойче, тешекюляр къз HugБян иим-бу гедже съм на парампарчата-заман йок-епси гюн трябва да се гледа нещо йени
Joy Joy Joy Joy Мило.............твоя комшийски ми е най достъпен............... Peace Бен аннадъм............. Peace     Joy Joy Joy Joy Joy Joy
От една порода ще да сме яяяяя..... hahahaщот и твоя го андадъмвам яяяяя.....Мислете за среща по лебедски-бян джетиим....требе се видим, а?

ами стягайте се вие по морето .. ние ще долетим  Joy Joy Joy чакайте ни .. като се стопли де, че ще ни измръзнат крилете  Joy Joy
+1 мойм даже да драснем вИднага............... Joy Joy Joy Joy Joy нищо ,че ме плаши с тез обледени камъни............ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Викаш нарочно ги мятат тези камъни тука да ни плашат  Joy Joy Joy Joy

Ей, това кудкудяк цеха са опасни, а Хале хич не е фитилджийка  hahaha hahaha hahaha

Точно така. Халето е сама, няма си гадже и пуска фитили на обвързаните .. и те хем я знаят колко пари струва и се връзват  hahaha hahaha е, пак няколко пъти и подмятаха за Крачола .. и Мира и Бурак  Joy Joy Joy

# 633
Изгледах началото на епизода. Мислех, че сега няма да рева, ама къде ти, Мира като ревна и аз след нея  newsm45 newsm45 И Баръш и Серенай са страхотни в тези начални сцени.  Peace

# 634
# 635

Shocked Много пишете тази вечер,не мога да ви изчета.  newsm62  running
Няма ли сериали за гледане днес?  Laughing

# 636

Оооо, задължително трябва да си направим среща Hug Joy Joy Joy Joy
Ади............давайте дата и място.............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green не е задължително да е на сет............. Laughing Laughing Аз май на всичко съм съгласна................само ми задайте координати........... Joy Joy Joy Joy Joy

# 637

Shocked Много пишете тази вечер,не мога да ви изчета.  newsm62  running
Няма ли сериали за гледане днес?  Laughing
Днес май е почивен ден  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 638

Оооо, задължително трябва да си направим среща Hug Joy Joy Joy Joy
Ади............давайте дата и място.............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green не е задължително да е на сет............. Laughing Laughing Аз май на всичко съм съгласна................само ми задайте координати........... Joy Joy Joy Joy Joy
Това със сета е добра идея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да си определим среща при Чачко  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 639
Изгледах началото на епизода. Мислех, че сега няма да рева, ама къде ти, Мира като ревна и аз след нея  newsm45 newsm45 И Баръш и Серенай са страхотни в тези начални сцени.  Peace
Направо ме е страх да си го пусна.................. ooooh! ooooh! ooooh!Като се знам кво съм гивезе............. Joy Joy Joy вечи съм почнала............ smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 640

Дотук, от втория сезон това е най-хубавата серия. thumbsup

# 641

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

2012 -а
Mr. Green Mr. Green

# 642
Направо ме е страх да си го пусна.................. ooooh! ooooh! ooooh!Като се знам кво съм гивезе............. Joy Joy Joy вечи съм почнала............ smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

И до края е така  Joy Joy Joy Joy  ама после са сълзи от щастие  Party Party Party

# 643

newsm10
 Flutter Както някой каза по-назад ,леко рошавичък е по ок. Grinning

# 644
Здравейте  Hug Hug
Вярно че Чачовия перчем не е на мястото си хич  тука ама перчема на тоя до него е трепач. Смях се с глас. Ама че ужас и като си помисля колко ли е кудкудякал докато получи тази форма  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт