Звездни компромати -228 част

• 51 303
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
То-голям елит се заформя, начело със Славка Калчева  Joy Joy Joy

# 676
  • София
Мара пак се изказа  Laughing, много си приличали като двойка с Гущерови старши, защото и четиримата били много себични в истинския смисъл на думата, а физиономията на Гала беше  Joy
Не, не, и не  Joy  Joy  Joy Не мога!

# 677
И аз пак не разбрах, в Ал. Невски ли ще бъде сватбата ?  Mr. Green

# 678
Отварачката = простачката!  ooooh!

# 679
  • Варна
Абе Гала да не и играят хормоните нещо, гледа сякаш ще ревне всеки момент.

# 680
  • София
Абе Гала да не и играят хормоните нещо, гледа сякаш ще ревне всеки момент.
Гала гледа и завижда Mr. Green

Ей така беше пред Александър Невски 2010 година http://img3.slusham.com/1007/mariq_16.jpg
Нали си личи колко е респектирана от святото място?

# 681
  • София
Имам чувството, че с някой от коментарите си отговаря на постове от тук  Laughing

# 682
  • In The Middle Of Nowhere
Наистина ли отново/имам спомен от друго предаване/ е казала, че са себични?.. Дори чекнах в гугъл да не би аз да съм в грешка относно значението на тази дума. Ами не. Нещо друго е искала горката да каже.

# 683
  • Бургас

Как може да няма усещане тая мария колко е меркантилна и проста и....много мога да изброявам ама..... ooooh!

# 684
  • София
Имам чувството, че с някой от коментарите си отговаря на постове от тук  Laughing
Да се чувства поканена на място тук да обясни. Ние ще й спретнем подобаващо посрещане и... изпращане.  Joy

# 685
  • Пловдив
А аз се чудя как може да има ефир,който да ги показва тия кифли... ooooh!

Ся и ЕмИту се показа  Whistling приятелки били.

# 686
  • София
Да се чувства поканена на място тук да обясни. Ние ще й спретнем подобаващо посрещане и... изпращане.  Joy

Така ми прозвуча, като обясняваше за Ал.Невски, после за тортата. Може и да си въобразявам  Joy

# 687
Много целеустремена ! Да, най-вече към банкови сметки !  Tired

# 688
  • София
Емилия и оня гримьор са включени пряко отнякъде си. Емилия е станала в 7, за да може да е в ефир в 11.Мария пълни очите от хвалбите, гледа в друг телевизор и все едно е обърнала гръб на говорещите на стената, където гледа Гала. На Емилия устата ми изглежда крива.
Гримьорът я изкара егааааа ти работливата наша Мара. Той гей ли е?
На Емилия носът е почти като на Майкъл Джексън.

# 689
Да му се невиди каква заета програма, дори успява и да сготви ! О, чудо на чудесата !  Joy

Общи условия

Активация на акаунт