Звездни компромати -228 част

• 51 317
  • 712
  •   1
Отговори
# 30
  • където ми харесва
Не знам за вас, но на меен и Джъстин Бийбър, и Ник Картър са ми еднакво противни.

# 31
# 32
Прилича на приятелката на единия ми син!  Shocked Ако се гримира като Кара, ще са почти еднакви!

# 33
# 34
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прилича на приятелката на единия ми син!  Shocked Ако се гримира като Кара, ще са почти еднакви!
Значи ще имаш разкошна снаха  Grinning

една от любимите ми фотосесии на Кара- Марио Тестино, естествено Heart Eyes
Снимките с хумата са спиращи дъха!

# 35
  • в 1001-та нощ

Модерни ли са такива крачоли?  Crazy Stop

# 36
# 37
# 38
По принцип не съм голяма фенка (да не кажа въобще) на Кара, но на снимките от предните няколко страници изглежда мноооого красива Crazy

А някой да знае снимките на Теди и доктора от къде са? Да разбера къде са почивали, че иначе сън няма да ме хване  Naughty Whistling

# 39
  • GYM
Кара е изключително красива Simple Smile

# 40

И двете ги обожавам. Въпреки че личния живот на първата беше по-интересен, вълнуващ и касов, отколкото филмите й.

Ким този път е облечена страхотно.

# 41
# 42

Ех, моите момичета  Heart Eyes Ето на това му казвам стил и класа.

# 43
И аз много се надявам Шайло в пубертета или предпубертета още, да реши да стане момиче. Тоолкова е хубава! Но изглежда нейната позиция е твърда.

# 44
  • in Wonderland
Аз изобщо не оспорвам очеизвадната красота на Кара,прелестна е, спор няма, просто ми се струва, че  не излиза от амплоато си на модел и за секунда  Wink Ама лошо няма, с това си изкарва прехраната момичето, доста успешно при това.

Общи условия

Активация на акаунт