Звездни компромати -228 част

• 51 384
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Да, точно  Peace

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много е хубава на последните снимки Лопез.

# 557
Майната му! Моите крака са сигурно 2 пъти  по-мършави от на Лопез,ама на! Веднага ще ги заменя за нейните!Не знам колко е висока Дж.Ло,аз съм близо 180 и веднага съм склонна да отрежа някой и друг сантим с идеята да се сдобия с тези крака!Мигом си ги представям увити около врата на някой як мъжага Crazy

# 558
// сещам се за раздаване на оскарите през 2012 - на сцената се качиха J.Lo и Камерън Диаз - макар 3 години по-млада, Камерън изглеждаше като лелка пред Дженифър Tired

На точно тази снимка въздишам само по гърба на Камерън - жесток е!  Heart Eyes Нищо друго не ми направи впечатление.
И според мен тоалета на Дженифър от представянето и сутринта не ми допада - със сигурност е търсен ефект, но за мен е много грозно да се виждат презрамките на сутиена.
Тортата на Марчето ми изглежда, че е била замислена да е семпла, но пак се е превърнала в кич, че и с 2 емблеми на Шанел  Laughing

красотичката на Бекъмови  Heart Eyes

# 559
Харпърчето и моята мадама ще ги снимаме с биберона до 1 клас, май... Crazy

# 560
Преслава и Азис

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … ec2ac686f288c2219

Тортата не е сложена от Мария, гледам че Азис я е публикувал с надпис - За "CHANEL" момиче...
"CHANEL" торта....
Честит рожден ден,Мария! 
Струва ми се, че е подарък за нея, не неин избор.

А за булчинската рокля - сякаш ми се стори, че казва, че дизайнера щял да бъде гост на сватбата им? Не съм сигурна, дали съм разбрала. И аз първо помислих за Ели Сааб, но после с тоя Добри Киряков, дето ѝ помагал и дизайнера ако им е гост, си помислих за онзи Борче или Ристе, както там се казваше македонеца, който прави доста рокли за бълг. фолк певици.

# 561
  • София
Мария е много хубава на първата си сватба .Сега гледах видеото в на Кафе .
Мария говори за брака си,но честно казано хич не ми изглежда щастлива.Като говори все гледа настрани.
А Този Митко е по ужасен от Гущеров.

# 562
  • Sofia

За Мара -  hahaha думи нямам да опиша тоз сладкарски шедьовъРрРр!
ама какъв Шанел...това е инициала на любимия  Money

# 563
  • Варна

За Мара -  hahaha думи нямам да опиша тоз сладкарски шедьовъРрРр!
ама какъв Шанел...това е инициала на любимия  Money
Вярно, бе  Mr. Green
С недовършено шкембе отпред, за по-артистично.

# 564
  • София
Снимките са от фейсбук страницата на семейния им ресторант - Реджина. От кухнята. Явно там са правили парти. Не вярвам МичИтУ да не е знаела какъв шедьовър ще й направят.
https://www.facebook.com/pages/Restaurant-Regina/742600839149078?fref=ts

# 565
Страхотно изпълнение е тортата !
Дано имат дълъг и щастлив брак.

# 566
И двамата са ми противни. Даже не мога да преценя баща Гущеров или син Гущеров е по - противен. От цялата им фамилия единствено новата булка на баща Гущеров ми е симпатична на външен вид, но очевАдно и тя меркантилна не по - малко от Мария. Само не разбрах защо се е барнала с тая бяла рокля на сватбата на Мичето - предполага се, че с огромните им претенции за светска интегрираност би трябвало да са наясно, че само булката трябва да е с бяло в деня на сватбата.
И да обобщя - за мен всичките са един дол дренки. Те затова са се взели де Mr. Green
Тя не е с рокля, а е с кафяв панталон ,даже по скоро бежав.Палтото и е светло
Как достигнахте до извода ,че Хриси е добродушен,само по габаритите ли  или от лични познанства

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 15:02 от MG18

# 567
  • София
Тази Мария ми е кошмарна на мен и не мога да разбера дали е обсъждана, защото има фенове тук, които се вълнуват от звездния й живот?! Hug

Кичозна ми е Джей Ло, с много крещящи дрехи. Хареса ми в дрехите в пастелни тонове, има нужда от премереност. Не ми е любимка, но определено е харизматична и хубава жена, която умее да извади най-хубавото от себе си. Peace

Световния кавър на Imagine на Джон Ленън, в подкрепа на УНИЦЕФ, 0.45 момиченцето е българче Hug и с участието на Нина Добрев.
Много ми хареса клипа Heart Eyes

# 568
  • Gotham City

Световния кавър на Imagine на Джон Ленън, в подкрепа на УНИЦЕФ, 0.45 момиченцето е българче Hug и с участието на Нина Добрев.

Нина Добрев и забелязах до нея Джулиян Морис и още много, много други звезди  Hug
Много хубав клип!!!

# 569

И на мен, благодаря. Идрис Елба  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт