Бързи въпроси за детски подаръци

• 188 053
  • 1 239
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако искаш да е нещо развиващо логиката, купи му кубетата на Джеко, около 26 лв. са, слагат се едно в друго, 10 кубчета с картинки. Моят половин година си игра с тях.
Ако си нямат кола за яздене, това е много хубав подарък  Flutter Това са от тези колички, които се бутат с крачета. Струват между 40 и 100 лева и ще си я ползва до 3-4 годишен   bouquet

# 91
Цената зависи според вида на самата фотосесия  Peace но това ще бъде подарък за родителите по-скоро, а не за детето.
Ако избереш такъв вариант, то според мен трябва да вземеш и нещо, което да зарадва и детето Peace

# 92
Лего дупло е добра идея, макар че ги дават поне от година и половина. Освен това има ризлични варианти съответно с различна цена.

# 93
  На нас за РД ни подариха триколка,която да бутам,а после става и на колело,което да си кара детето като порасне.Вече няколко пъти го извеждам така и определено му харесва повече отколкото с количката.Други варианти - сглобяема къщичка за детска стая,хубави дрешки или детска йоника(за по-голямо дете е по принцип,но моето има и много си играе с нея,побърква съседите).

# 94
  • Варна
Кракомобил - от онези коли за яздене и бутане с крака. Синът ми получи такава на първия си РД и още я кара с удоволствие. Ако се спреш на такъв вариант аз лично предпочитам кракомобилите с облегалка, от този тип:
http://rayatoys.com/pic/128981370699434060813.jpg
защото стават за бутане с ръце, като проходилки.

# 95
  • София
Има надуваеми коли или басейнчета с топки , моя много се радваше .
Легото също е добра идея.
Може и музикална масичка , но те са малко по - скъпи.

# 96
Аз подарих такава тротинетка на мои близки приятели http://karakids.com/store/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=721
Хлапето я хареса определено, но ти препоръчвам все пак да съгласуваш подаръка с родителите. може да има нещо, което да искат да купят и да го вземеш вместо тях  Peace

# 97
 кола за бутане/яздене е страхотен подарък! препоръчвам на чиполино спейс. здрава е, красива, стабилна. нашата не е мръднала вече трета година...а децата са все върху нея и как ли не са я яздили Simple Smile Харесван и неомръзващ подарък!
А аз да попитам. Търся за двора батут с мрежа до 350 лв. Някакви препоръки за фирма,  марка. Гледах ги тези на Спартан Австрия. Дали са добри?! Благодаря предварително!

# 98
  • Варна
Точно такава е и нашата, само че не е с бранд Чиполино и съответно цената е по-ниска. И с марка Мони ги има, пак са по-евтини. Така или иначе моделът наистина е сполучлив и здрав:
Мони
Колино
Чиполино

# 99
  • София
На Чиполино имаме това камионче - Дино Чиполино. Продължава да се вози на него когато се сети, нищо че е на 6г Simple Smile
Купихме го когато беше на 1г и камиончето му беше малко високо. Има и по-ниски варианти.
Тогава имахме две камиончета и двете ги харесваше. Едното беше по-ниско и се вози на него докато Чиполиното му стана по мярка.

# 100
На Чиполино имаме това камионче - Дино Чиполино. Продължава да се вози на него когато се сети, нищо че е на 6г Simple Smile
Купихме го когато беше на 1г ...
И при нас така, вече е почти на 4 и все още си го ползва, макар че мислих да го качвам на тавана  Simple Smile

# 101
  • София
Само не взимайте това , много е гъзарско , но е супер тежко и на моя син изобщо не му беше интересно.
http://www.hippoland.net/simba-ride-on-mercedes
После му купих това и го обожаваше , не слизаше от него.
Скрит текст:

# 102
сега пък имам друга чуденка newsm78 искам да напиша картичка на бебенцето, което ще ходим на рожден ден , то става на 1 годинка, а моето детенце е на 10 месеца. Ясно е, че моето дете не е написало картичката, аз  Grinning, но от кой да напиша, че е от името на детето ми или  ........? Confused

# 103
  • София
От семейството, или от теб и бебето.

# 104
Както и да я надпишеш, не мисля, че ще сбъркаш! Важното е да е подарен с любов и желание подаръкът! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт