Бързи въпроси за детски подаръци

• 188 038
  • 1 239
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Реално тази калинка може и за двете да я вземеш, вероятно голямото може повече да я оцени, може и на двете да не се хареса.
За голямото, от пижами и купички надали нещо ще разбере, по-добре й вземи една Маша. Разбира се зависи дали искаш да зарадваш детето или родителите.

Маша вече ѝ подарих за Коледа:) Затова гледах разни други артикули с героите...

Ще взема калинки и за двете. Дано се харесат!  Praynig

# 76
Здравейте,
за детската кухня на Мини в сайтовете дават размери: дължина 60см, ширина 44.2см и височина 31.4см. Не мога да се ориентирам това размерите на кухнята ли са или на опаковката. Интересува ме колко е реалната височина на плота или колко е общата височина с надстройката?

# 77
здравейте, да ви попитам за часовника календар на учмаг, който беше коментиран преди, за каква възраст е? става ли за дете на 3.5 г.? хубав ли е?
http://www.uchmag.com/?p=13649

# 78
Внася ли се в Б-я ВИП пет Луна,че детето я иска за подарък за РД,благодаря.

# 79
  • Пловдив
Момичета,каква сгъваема палатка за момиченце ще ми препоръчате?  Hug "Тунел" ли да взема или не?

# 80
  • Пловдив
малко ми е спешно, а от към идеи съм зле...

Трябват ми подаръци за две 5  годишни братче и сестриче Simple Smile Питах какво да взема или поне насока с какво си играят, но ми казаха, че си играят с всичко newsm78 Питах и дребния, но и той ми каза, че си играели с всичко Whistling

Единственото ми изискване е да са два отделни подаръка, за да няма сърдити Simple Smile Финансово - до към 50-60лв за двата newsm78

# 81
sweet_maniche сигурно вече си избрала, но и аз да споделя, миналата година за 4 годишни близнаци, момче и момиче купиш на младежа китара, а на дамата кухненски комплект но от тия по яките, имитация на истинските които са, в момента пак ми предстои подобен избор, другата седмица сме канени на РД, и сега мисля по една блузка да взема и някаква настолна игра, че поне могат да си играят един с друг. Simple Smile

# 82
След около месец трябва да съм готова с подарък за 5 годишно момиченце. Има много и какви ли не играчки, но към момента най-много играе с една къща за кукли висока почти колкото нея. Мисля си за някакво допълнение към тази къща, но ми се иска нещо различно от кукла Барби и аксесоари Барби. Нещо по детско ... знам ли?!

# 83
  • София
Къщата каква е, т.е. какъв материал? Можете да допълните с мебели, аксесоари,...

# 84
След около месец трябва да съм готова с подарък за 5 годишно момиченце. Има много и какви ли не играчки, но към момента най-много играе с една къща за кукли висока почти колкото нея. Мисля си за някакво допълнение към тази къща, но ми се иска нещо различно от кукла Барби и аксесоари Барби. Нещо по детско ... знам ли?!
Ако на детето му харесва да играе с кукли Барби - зарадвайте го. Или с Ана и Елза, или с принцеса София, или с комплекти от миниатюрни фигури на принцесите.
 Peace

# 85
Къщата е почти същата като тази, само че от едната страна имаше гардероб. Мислех си за някакви дрешки за кукли. Идеята за Ана и Елза също ми харесва. Може да взема малки кукли и някакво сервизче или други аксесоари с героите от филма. Ха сега де, дали ще има такива?! Днес ще отскоча до Хипо. Благодаря ви за идеята, страхотни сте.
п.с Да, играе и с Барби, но не изявява предпочитания само към тези кукли  Simple Smile Peace

# 86
Мами моля помогнете с избора ми на подарък за момченце, което става утре на 1 годинка, изобщо ме няма в избора на подходящ подарък пък и нямам опит все още. Подаръка трябва да е наистина хубав , защото семейството ни е близко. Цената няма значение в смисъл искам да се представя добре . Нека майки, които имат момченца около годинка да споделят какво най-често ползват и имат нужда

# 87
Според мен - голям конструктор - Mega blocks или Lego, друг вариант е детско пиано или китара, също книжки, дрешки!  Peace

# 88
Ваучер за професионална фотосесия.

# 89
Ваучер за професионална фотосесия.
Това сигурно ще ми струва , колкото аз да си направя фотосесия  Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт