Интериорен стил по аматьорски - 29

• 69 784
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Да, но от сайта не става ясно дали към магазина има Home, това е проблемът.

Какво става, сънувах ли снощи един интериор на all in? newsm78 Интелигентно сливане на два апартамента, без грандиозно бутане на стени. Исках да питам някои неща: например за кухненския остров дали е висящ откъм хола или е опт. измама от вградените светлини? И също, стори ми се, че первазите на пода на места са бели, а на места черни в едно и също помещение. Видя ми се любопитно, исках пак да разгледам това нещо с первазите.

При натискане на зухен пада филтър и може да избереш дамен, херен... или хоме

# 316
Според мен белият ще стои по-добре на показаната кухня. Но на картинката пък няма иноксова печка и абсорбатор, за да си подхождат с втория хладилник.
Белият не само като цвят си отива. По-нежен е, както ти каза, а и тази леко ретро заобленост ми харесва повече за бялата кухня.
Мерси..
  bouquet

Дами,дайте по един глас за хладилника,моля ви.
 Praynig

Понякога съм толкова неуверена,но сигурн..о щото цяла година мислех за иноксови уреди..Сега обаче го видях този красавец и съм в дилема

# 317
Един глас от мен за белия! newsm10

# 318
Дами,дайте по един глас за хладилника,моля ви.
 Praynig

И двата варианта са хубави, но ако всичко друго ти е инокс, и имайки предвид, че формата на вратичките ти няма да е заоблена, а права, а хл-ка е с обла форма, аз съм за иноксов  Peace

Аз снощи с подходящи средства успях да убедя ММ за правата форма, без кобилици и съм много доволна. Междувременно се отказах от шаренките плочки за гръб, защото май ще е несполучлив експериментът  Confused и ги замених с тези:
Скрит текст:
. Надявам се да се получи хем интересен акцент, хем да не е толкова натрапчиво.

А за банята се получи този проект:

Скрит текст:

Тъй като нямаха точно тази разцветка на шаренките, избрана от мен, използваха тази, която малко се различава. В другите има и малко синьо. Нещо обаче ми е колеблива така показаната комбинация - стенните плочки червенеят, а не трябваше  Laughing има и почти бели от същата серия, но бяла плочка с бяла фуга ме ужасява от гледна точка на чистенето  Embarassed Нашата варовита вода, освен варовика, оставя и една червеникава гадост като ръжда и трябва поти всекидневно да се мият плочките, за да е идеално чисто. Това отказвам да го правя и още размишлявам за стенните плочки  Rolling Eyes

Вие какво мислите?

# 319
За белия хладилник.

# 320
И аз смятам като Раличка - ако др. уреди са инокс и ще се виждат /врата на фурна, микровеле, т.н./ по-добре да е инокс.

Раличка, мислила ли си да обърнеш плочките - тези за пода да са на стената и обратно? Първите плочки не се показват.

# 321
Хм, не, Съпружка, не е вариант да са обратно  Confused
А ето това са плочките, вижда ли се?

http://www.keramis.com.ua/product/dekor-keros-park-hyde-25x70-acero/

# 322
Rallichka, какви са тия "подходящи средства" за убеждаване smile3521 newsm62
как ме развесели

# 323
Хахах и мен ме развесели! Моля те сподели какви са, Раличка,защото ще трябва да мина към тях скоро Simple Smile)))

# 324
  • Русе, България
Сивите плочки са хубави!
А по повод хладилника: дори при иноксовите уреди има такива, които изглеждат тъмно, и други, които "светлеят", така да го кажа. Белият хладилник сам по себе си е много красив, но все пак трябва да се съобрази цялата обстановка.

# 325
Rallichka, какви са тия "подходящи средства" за убеждаване smile3521 newsm62
как ме развесели

Ами не ми е удобно да навлизам в подробности, сещайте се сами  Sunglasses Не беше много трудно, явно не е държал чаак толкова на този избор, а просто е демонстрирал мнение  Grinning

# 326
  • София
При натискане на зухен пада филтър и може да избереш дамен, херен... или хоме
 За Barbabeau  Wink

Doris, благодаря!

# 327
И от мен глас за белия хладилник.
Барб, сънувала си  Simple Smile. За http://allin.bg ли говориш? И на сайта им не виждам такъв проект, хм.
Значи, да си призная, не го харесвам тоз мрамор и това е. Хагското синьо обаче ми разби сърцето.

# 328
Barb, не си сънувала Simple Smile
В другата тема с интериор в името е.

"Виси" островът на кухнята - наполовина, другата е закрепена на повдигнатия под;)

# 329
  • София
И как точно успява да виси?

Общи условия

Активация на акаунт