Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 824
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Банята:
Скрит текст:

Съпружка, много ми харесва банята. Светла, чиста и нежна. Много ще и отива по-голямо зелено растение от това на мивката, ако има място разбира се. Таванът скосен ли е или това е изкривяване от снимката? 

# 91
Danon,  таванът е скосен - над ваната е по-нисък.
Ема, трудно се чисти - поставката на банята все белее, личат си следи, но красотата иска жертви. Grinning
Гадамер, ще снимам другата баня и ще кача и нея - тези снимки са от освещаването, а другата баня я няма.
Дневната:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 10:10 от съпружка

# 92
  • sofia
Лейди, страхотни са масите и столовете!

Здравейте, мили дами 

Имам едно „отчаяно“  интериорно питане към вас, над което мисля от няколко седмици и не мога да измисля решение на казуса.

Какво бихте ме посъветвали? Какъв паркет да сложим? Някаква примерна грозна визуализация с неточни цветове, но все пак за ориентир:
Скрит текст:

Сиво и жълто е добра комбинация. Даже и купения паркет може да ползвате. Имай предвид, че голяма част от пода е покрита от леглото и гардероба и тъмния цвят може да се "тушира" с подходящи пътеки или килим. Но този тапет го махни! С нищо не се връзва.

Здравейте, имам нужда от вашата помощ - получихме оферта за завеси за прозорци с размери Ш 235/В 251 и Ш 165/В 251 в размер на 1036 лева (Вкл: Плътна завеса, тънко перде, декоративна драперия, шев, ПВЦ релса (двуканална), монтаж). Тъй като нямам опит бих искала да се посъветвам с вас дали офертата е добра или е висока. Благодаря предварително.
Зависи колко ти струва плата за пердетата.....там е основния разход. Както има дамаски за 15лв/м, така има и за 50лв/м. При пердетата е същото.

# 93
Камината:
Скрит текст:

# 94
Съпружка,
и на мен много ми хареса банята, само ми е интересно как сте се решили на бели фуги за дървесния гранитогрес?
Аз съм с почти същия в банята и нещо не нацелих цвета - уж кафяво, пък червенее и сега ще го сменям с по-тъмно, но никога не се бях замисляла за фуги с цвета на стената..  Thinking

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 10:59 от Nadia79

# 95
  • Варна
Много хубави неща видях последните страници,,,,Съпружка,Лейди,Данон.Simple Smile
Техническият камък също може да се поправя,аз счупих парче от челния ръб и го залепиха и фугираха,полираха.

Дам това му е голямо предимство.

# 96
Съпружка и у вас е много хубаво, толкова светло и уютно ми се стори! Момичета, много се радвам да видя толкова много хубави снимки от домовете ви, да са ви честити!
Вече не помня кой питаше за рамките, но попаднах на картини на внучката на Сава Цоновски и много ми хареса най-близката рамка:

# 97
Съпружка, хубави баня и камина   bouquet И аз се чудя как ще чистиш около ваната, но явно си премислила нещата  Hug

Присъединявам се към мненията за махането на тапета с цветята - с нищо не се връзва в показаната комбинация. На мен лично и  ламинатът с нищо не ми се връзва, даже се чудих един ден като видях подобна разцветка, дали има клиенти за него, но явно има. Всъщност  няма лошо - хората харесваме различни неща и това е прекрасно  Hug

Аз искам да попитам за вашето мнение относно цвета на интериорните врати. По-точно не самият цвят, а това дали входната врата да е същата като всички останали, или е хубаво да е различна  Rolling Eyes Поръчахме ето тези интериорни (такива са, но малко по-тъмни, не намирам точният нюанс):
Скрит текст:
Та чудя се дали и входната врата да е в същият цваят, или не? Ще е от същият ти интериорни врати, но такъв модел, остъклена, тъй като коридорът ни ще е доста тъмне (няма директни прозорци):
Скрит текст:

Очаквам мненията ви  Hug

# 98
  • Варна
Съпружка много хубаво се получава при вас   bouquet

# 99
Благодаря на всички за идеите и мненията Simple Smile

Продължаваме с нови сили да решаваме жълто-сивата ни афера!

Във връзка с предишния пост за вратите се зачудих да ви питам - вашите врати за баня от какъв материал са. Навсякъде ни казаха ПВЦ, но не ми харесват - предлагаха ни с бели, боядисани, с огледала.

В крайна сметка ще е ПВЦ, но ми е интересно при вас как е Simple Smile

# 100
При нас е МДФ боядисана врата.ПВЦ. са ужасно грозни за интериор,според мен.

# 101
Аз исках (и все още искам) да си спестя ПВЦ врата, но май няма да стане. Мисля, че МДФ-а, дори и не директно подложен на пръскане от вода, няма да издържи най-малкото защото ще се мие банята и оттам ще се мокри все пак. Попитах тази фирма дали предлагат врати с различни покрития от двете страни (чувала съм, че има такива), но те нямаха. Така, че колкото и да не ми се иска, май ще е ПВЦ нашата врата на банята.
ДХЗ, мокри ли се вратата ви?

# 102
в домовете на родителите ми и на сестра ми вратите на баните са МДФ  - баните са вътрешни и са само с по 1 вентилаторче - няма проблеми с надуване на вратите и затваряне/отваряне

едит : мокрят се вратите Simple Smile

# 103
Вратата не се мокри директно,но се овлажнява заради конденза от парата.Проблем засега няма(3,5г.ползване).В старото ни жилище също нямаше забележки (5г.ползване),само первазите долу цъфнаха,където опират в пода.

# 104
При нас едната врата е ПВЦ, другата е МДФ, още нямам впечатления за това, коя е по-издържлива. МДФ-а определено е по-красива.

Надя, цветът на фугите е избор на майстора.

Общи условия

Активация на акаунт