Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 836
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
дървените врати също са вариант - само предварително преди да се лакират или боядисат трябва да се импрегнират . Важно е и лака и боята да са качествени .

# 121
съпружка пленена съм от всеки детайл Simple Smile всичко ми харесва - ние правим баня с латекс в часта където няма да се мокри - но все още не сме готови Sad. Ще покажа на финала Simple Smile

# 122
Ralichka/b]аз имах предвид да сменя две первазчета на вратата откъм банята ,които да струват 50-60 лв. примерно.Иначе вратите са боядисани с полиуретанова боя и лак и по тях се стича доста конденз след баня.

# 123
Съпружка, много хубаво ви се получава Peace
За ваната и чистенето й не знам, но влизането и излизането от тази вана ще е проблем със сигурност! Стъпалца пред ваната, че и две, хм! Много неудачно решение, според мен, но щом вече е направено, предупреждавам - бъдете много, много внимателни!

Нашата врата и каса в банята се раздуха. Не ги знам от какво са, не знам и как да ги оправим. Идеи? Освен смяна, разбира се, за това и сама се досещам, но не ми се иска по ред причини Tired

# 124
За съмишлениците на жълто-сивата афера: новият вариант за паркет, на който се спряхме:
http://gsfashion.einkaufen-wetterau.de/images/process/x/system/s … _2000x192-jpg.jpg
На живо е доста светъл, а резките/декорациите сивеят  Thinking

# 125
Ламинатът е прекрасен  Heart EyesИ мисля, че не е толкова ангажиращ, за да изисква специално съобразяване с него  Peace А откъде ще го вземете? питам, защото не излиза да го има в Бг  Rolling Eyes
Птица, за съжаление не мога да се сетя как би се поправили подобни щети  Confused

# 126
Съпружка, много ме зарадва с тези снимки. Браво!

# 127
Благодаря!

Освещаването:
Скрит текст:

И да дам начало на интериори със собственици /макар и в гръб/ - кухнята:
Скрит текст:

# 128
  • Варна
Лейди, прекрасни маси. Понеже писа за омасляването на плота, колко ръце масло сложи и Осмо или някое друго? И периодично ли се омаслява, или еднократно (на 2 ръце)?
7нощи, ако ме питаш за плота на кухнята, майсторът го омасли с топ маслото на Осмо 2 пъти през 24 часа. След 2 месеца ползване, направих няколко бели следи от мокри чаши, около мивката се нащърби, назъби, не знам каква дума да използвам, не беше гладко като в началото и тук там се появиха светли зони, все едно мястото не беше достатъчно омаслено. Изшкурих леко отгоре и намазах още веднъж (това на вторият месец) и вече 3 месеца не са се появявали нито един от гореспоменатите проблеми. Оставям влажни чаши, пръскам с препарат за стъкло около котлоните - никакви петна и промяна в гладкостта. Масата на пролет също ще я загладим леко със шкурка и ще я омаслим. Майсторът ни наля в едно шише от маслото, с което е омаслявал, но не знам какво е.

Съпружка, страхотни снимки! Масата е станала много хубава. Ти доволна ли си от нея? Ще имате ли мека мебел в дневната? Чакаме още снимки.

Аз също имам лош опит с 2 врати за баня - едната беше МДФ с фолио, другата Крафтмастер. Но, ПВЦ не слагам.  Naughty Сега си сложих МДФ естествен фурнир. Не съм говорила с майстора за вратата на банята, дали й е правено нещо специално. Знам, че са лакирани с матов прозрачен лак. Дали мога да сложа отгоре от този влагоустойчив лак, за който споменавате?

Аз харесвам входната врата да е различна от интериорните, но да е със същите первази като интериорните.

Лилз, този ламинат е екстра. Сега оправи и стените и ще стане добре.

Данон, много хубав лампион си избрала. Абе обичам Икеа и това е.

Сега да питам - някой може ли да ми покаже нещо, омаслено с черно масло на Осмо? Имам 2 детски столчета от чам, нови, без никакво покритие. Исках да ги боядисам с черна акрилна боя, но се замислих за маслото, дали няма да станат по-хубави.

# 129

Аз също имам лош опит с 2 врати за баня - едната беше МДФ с фолио, другата Крафтмастер. Но, ПВЦ не слагам.  Naughty Сега си сложих МДФ естествен фурнир. Не съм говорила с майстора за вратата на банята, дали й е правено нещо специално. Знам, че са лакирани с матов прозрачен лак. Дали мога да сложа отгоре от този влагоустойчив лак, за който споменавате?

голяма е вероятността преди лакирането на вратите ви с матовия лак да е бил положен полиуретанов грунд на няколко слоя със последващо шлайфане и вратата да има достатъчна устойчивост на влага . Според мен ако нанесете обаче влагоустойчивият полиуретанов лак върху вече съществуващия няма да хване последният . Може би ще трябва преди това да се шлайфа , но за това най-добре се консултирайте с човека който ви е правил вратите

# 130
Лейди, много съм доволна от масата, точно каквато исках. Ще има диван и ако има място едно-две кресла, но по-високи, та да се ползват и към масата и към дивана. Иначе много ми се иска хората с масата да ми направят една библиотека и едно гардеробно, но такава цена ми обявиха, че още съм в шок.

Аз също харесвам входната врата да е различна от другите - нашата е бяла, другите са омаслени чамови.

По скоро кулинарно, отколкото интериорно, но да си покажа трапезата:
Скрит текст:

# 131
Съпружка, вкусно и красиво  Heart Eyes

Аз да ви стоваря и другата ми чуденка от днес - след дълго умуване, реших спалнята да е решена в тази цветова комбинация:
Скрит текст:

Мебелите ще са стар соц-гардероб, който ще пребоядисам и нова чамова спалня, made in работилницата на татко  Laughing Мислех и двете да са бели, и да допълня с някоя бяла икейска етажерка, но ми се струва, че някак няма да си подхожда това бяло с горепоказаното зелено/кафяво. Въпреки, че бяло на всичко отива, имам известни колебания, че няма да се получи според очакванията ми   Thinking Ще ударите ли едно рамо "за" бялото, или имате други идеи?

# 132
Слонова кост?

# 133
Бяло и кафяво или бяло и зелено - аз не бих се отказала от бялото.

# 134
  • София
Лейди, пообнадежди ме   bouquet. За лятото съм си намислила няколко проекта, но да видим какъв вятър ще ме повее дотогава  newsm08

Относно черното Осмо, ако не се лъжа, гардеробът във вилата на Ема беше направен така.
Добре де, казвате, че може да се обработва дърво и с акрилна боя, за постигане на цвят, а после лакът/маслото ще попият ли? Знам че някои детски дървени играчки на сина ми са правени така, но са къпувани готови и нямам идея как се получава.

Rallichka, то на снимката има доста бели неща - прозорци, лампиони... а и бялото отива на абсолютно всички цветове. А как изглеждат спалнята, и гардеробът с надстройка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт