Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 846
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
... ако представлява интерес?

Е, иска ли питане Simple Smile

По повод обсъждания бългаски апартамен и шоурумското излъчване на повечето нови български домове, искам да споделя една мисъл, която много ми хареса:

Цитат
Express yourself. A home should echo ones personal tastes, philosophies, and lifestyle. Thoughtful, unique details that reflect a distinctive personality are standouts in any dwellings. Choose items that mean something to you individually. Tell a story.

# 676
  • София
ДХЗ, допълвам - на постнатия от мен линк си пише  - диаметър 0.30 см, височината е от 2 до 3 метра, колкото е необходимо. / телескопичен е /.

# 677
  • София
Аз вече съм я показвала, не искам да досаждам. Ето я:

http://media.snimka.bg/s1/2177/030598296.jpg?r=0

Принципът е - горните вратички се правят малко по-дълги, от вътре са рязани на 45 градуса и с ръка се хваща отдолу за да се отвори. Долните имат леко вдлъбнато улейче и така се отварят. Въпреки че написах, че не обичам дръжки и наистина не обичам, на долните вратички се принудих да сложа възможно най-уж незабележимите, защото механизмите са стегнати и след напълването им се оказа че много трудно да се отварят. Може би за мъжки ръце без маникюр не е проблем, но за мен се оказа такъв  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 10:48 от Vayana

# 678
Vayana благодаря ви много Simple Smile пропуснал съм явно поста в който сте я показали . Много красива кухня . И аз не обичам дръжки в интерес на истината и всякакви издатъци по врати и шкафове . За това ще правя всички шкафове с пуш механизми .

# 679
  • София
Archo, благодаря!

Аз сложих пуш-бутони на вратите на контрабюфета, секцията и острова. За кухнята прецених, че няма да е толкова практично, имайки предвид многократно по-често им отваряне.

# 680
Ваяна, много е хубава кухнята, не я бях виждала.
Наистина ли е толкова трудно с тези дръжки? Аз точно към такива съм се ориентирала за моята бъдеща кухня и сега ме стряскаш. А за човек без дълъг маникюр (не нося такъв), дали пак ще е трудно?

# 681
  • София
Относно пуш бутоните за кухня - моя приятелка съжалява, че ги е сложила - понякога пада голяма борба с тях. Арчо наистина питай директно all in за плочките - сигурно ще отговори арх. Харесват ми all in за модерни интериори много.

# 682
  • София
Ема, благодаря и на теб! Тя вече е на година и половина, но сега се замислям дали не я показвах в темата за кухните  newsm78
С вкопаните във вратичките дръжи се оказа трудно - особено на чекмеджетата с механизмите Тандембокс е почти невъзможно, стават тежки след като се напълнят. И бутиларника също не се отваря лесно. Мисля, че и без дълъг маникюр ще ти е трудно, трябва голям натиск с върха на пръстите
и не става. Аз не съм от най-търпеливите - не чаках да свикна някак си и допълних малките дръжки.  Simple Smile

# 683
  • София
Борба с пуш-бутоните? Да не са добре поставени? Учудвам се, не изискват никакво усилие - необходим е само лек натиск за отваряне и затравяне.

# 684
то зависи и от механизмите които са сложили Simple Smile едно е Blum и Hettich друго турските и китайските измишльотини

# 685
  • York
Вариант без дръжки може да е и това:

http://prikachi.com/images.php?images/504/7885504p.jpg

От далеч изглежда така:

http://prikachi.com/images.php?images/505/7885505e.jpg

Peace

# 686
Не бих сложила пуш бутони на кухненски шкафове,като знам моите  хем с дръжки как се цапат.Най,-удобни са ми били на старата ми кухня тип вдлъбната лайсна.Пусках я по-напред някъде.

# 687
не чаках да свикна някак си и допълних малките дръжки.  Simple Smile

Да разбирам ли, че с малките дръжки е ОК? Аз тях визирах.

# 688
  • София
то зависи и от механизмите които са сложили Simple Smile едно е Blum и Hettich друго турските и китайските измишльотини

Моите са Blum, другите не знам как се държат. Може и да правят проблеми...

# 689
  • София
не чаках да свикна някак си и допълних малките дръжки.  Simple Smile

Да разбирам ли, че с малките дръжки е ОК? Аз тях визирах.
Не съм те разбрала - с тях е идеално! Много са удобни, слагай смело  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт