Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Боги, браво, много хубаво!! Радвам се, че успях да видя снимките! Simple Smile
Булката е красавица Heart Eyes а младоженецът в синьо или в сиво е?

Арчо, страхотни са ромбовидните плочки, дано намериш!

Влюбена съм тук в прозорците и кактусите.

Забравих да се похваля, че вчера ми пристигна лампата. Истинският цвят на метала е този. Кръстихме я "Атомиум". Mr. Green

# 661
  • Варна
Богиня е HIT & RUN Simple Smile

дами някоя от вас да е виждала подобни плочки някъде ? идеално се вписват в жълто-бяло-сивата ми концепция Simple Smile
http://allin.bg/interior/small-apartment/ дали са същите?

# 662
  • софия
Тук малко положението е като в на Арчо кухня-трапезарията  Grinning
Барба, честита, страхотна е!
Снимките на Богиня ги видях, богински!

# 663
Doris същите са !!! започвам усилено търсене - щом те са се докопали до тях и аз ще успея някак Grinning
edit : то било на фаза проект все още това . в еуфорията не съм прочел Simple Smile но ще се търсят няма как . може да спя на пода ама ще издиря подобни плочки , или ще купувам нормални и ще се режат Grinning

shhhh... баш бая като за мен са го мислили Simple Smile имах и такава идея за open space , обаче един от бъдещите ми съседи не се съгласи да подпише че е съгласен да махна 2 стени , макар и доказано неносещи и идеята отпадна .

# 664
Харесвам марсалата. Тези два апартамента не, с леки изключения от втория  Embarassed.
Обаче в показаното от Барба нещо студено се нанасям веднага, хич не ми е студено даже. Всичко ми хареса http://blog.yodezeen.com/ru/blog/179.
Боги, никаква те няма, нищо не видях, а толкова ми се искаше!
Барб, честито, че сте я и именували даже  Laughing (по-красива ми се вижда, ама нейсе)!

# 665

Тази фирма работи с производителя Mutina ceramiche & design - линк . Може и друга фирма да внася или пък да си ги вземеш от Италия или Англия - линк , линк

Много хубави цветове са Simple Smile, а в галерията в сайта има и още интересни начини на подреждане
Скрит текст:

Аз пък си харесах друга серия на същия производител
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 01:37 от hannya

# 666
  • София
Ама колко неща сте изписали, цяла вечност мина докато наваксам   Animal Snail

Сори, е връщам назад, но е наистина гаден проблем мухълът. Миналата година като правихме ремонт на банята в панелката беше истински ад. Стените бяха с фасадна мазилка  #2gunfire цяяяяялата мухлясала . Остъргахме всичко до панел, Savo 3-4 пъти, после боро всепроникващ грунд... Майсторът, който ни боядисва тавана ни каза за разтвор на син камък (продават го в селскостопански аптеки и е евтин, но убива всякакви гадости и не е отровен) с вода, който нанесе. Не знам дали е заради синия камък или заради всичко останало, но мухъл не се е показал за момента.

За дървото на плажната сватба, не знам защо, но ми се върти кайсия в главата, но може и да греша.

Барба, естито за новият полилей, изглежда супер. Само ме притесняват тези крушки. У свекървата над трапезарната маса единият пендел (точно над мястото където ме слаа да седна) е счупен и крушката направо ми боде очите, като на разпит съм  Shocked ама може да се чувствам така и заради нея  newsm78

# 667
  • софия
http://tmagazine.blogs.nytimes.com/2014/04/10/the-reinvention-of … magazine&_r=1

И готина маса http://bethangray.com/products/lapicida-herringbone-dining-table

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 01:40 от shhhh...

# 668
Archo, допълвам си предишния пост - в България намерих тези Equipe, серия Rhombus

Скрит текст:

# 669
  • Варна
Doris същите са !!! започвам усилено търсене - щом те са се докопали до тях и аз ще успея някак Grinning
edit : то било на фаза проект все още това . в еуфорията не съм прочел Simple Smile но ще се търсят няма как . може да спя на пода ама ще издиря подобни плочки , или ще купувам нормални и ще се режат Grinning

shhhh... баш бая като за мен са го мислили Simple Smile имах и такава идея за open space , обаче един от бъдещите ми съседи не се съгласи да подпише че е съгласен да махна 2 стени , макар и доказано неносещи и идеята отпадна .
Пиши на арх. Янев мисля ще ти отговори.

# 670
Барба, много ми харесва лампата, мисля, за втори път го казвам Simple Smile.
Ще ми е интересно да я видя в интериора ти.

Българският апартамент наистина не е никак дизайнерски, а точно тип Практикер и Бриколаж, какъвто всеки може сам да си направи, без помощ от дизайнер. Хубаво е да се показват и такива неща. Така човек си изяснява не само какво му харесва, а и какво не му харесва (Арчо Peace).

Според мен няма грозни цветове, има грозни съчетания.
Ето едно красиво съчетание, което никога не би хрумнало:

# 671
  • София
ДХЗ, ще премеря диаметъра и ще пиша. Ние правихме гардеробчето според размерите на карусела, той е телескопичен и е от пода до тавана.

Archo, моята кухня е с под 45 градуса отрязана долна част на вратичките, именно да е без дръжки. Удобно е и е красиво, аз дръжки не харесвам.

# 672
Vayana може ли да пуснете някоя снимчица за да си начеша крастата дето се вика Simple Smile

# 673
  • София
Нямам снимана самата вратичка - отворена, за да се види. Имам снимка на цялата кухня, ако представлява интерес?

# 674
ами да челен изглед е добре , или такъв под ъгъл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт