Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 862
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • вятърничава
Иска ли питане  Hug
Обаче ще е морска!

Младоженецът ако ще я носи на ръце цял живот да почне от ден първи)

# 646
  • Blondeville
Богиня, чудесна сватбена аранжировка, страхотно е! Точно така си представям моята бъдеща сватба

# 647
  • Варна
Започвам да събирам мидички  Wink

Блонди, благодаря.

# 648
  • Варна
Тези столове са   Sick  Капучино и шоколад добре, но с горчица  #Crazy поне дивана да не беше сив. От такъв ефект със завесите много ме е страх за у нас, простеят ми, предполагам е от самата материя, изкуствена. А за спалнята  Mr. Green думи нямам  Laughing

От цялата история аз пък само дивана харесах - струва ми се много удобен за изтягане Simple Smile И цвета също е хубав, като се абстрахираме от всичко останало като фон.

Всъщност поотделно цветовете не са лоши...

Като гледам Марсалата в банята цвета пак ми се струва малко кален.

# 649
  • Варна
Марсалата си е грозен цвят. Сори на феновете.

# 650
Аз пък при този голям плот се чудя защо не са направили 2 мивки, като при американците - за нея и за него, вместо тези сезалови торбички.

# 651
  • софия
Нещо се объркаха нещата за двата апартамента май  Grinning
Този цвят изобщо не го виждам горчица аз.

# 652
Toва за мен е ужасно.

Това за мен е прекрасно.

Vayana,какъв диаметър има тази стойка за обувки?

Много идеен е дрешникът ,който се върти.

Жестоко огледало /кръглото/

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 21:12 от ДХ3

# 653
Богиньо! Много си лоша! Аз съм в период редовна в темата и щом не успях да видя съвeм не ги остави достатъчно тия снимки. Дай поне поканите.

lorenca, ще разкостя, но се притеснявам, че този апартамент или е на твои приятели, или дизайнерите са ти приятели, или много ти харесва и да не се обидиш, но не ми допада. Има неща наистина, които харесах дори може би бих взела за себе си.
Почвам от първата снимка (преди стататията) Харесвам горчица но тук виждам три нюанса-тапета един, горната част на секцията гланц втори и долната част мат трети и ефекта станал дефект. Секцията е със странна форма като недомислена и тези безразборно сложени икона, па снимка от сватба па нам си кво... После продължението на секцията на другата стена тия вертикали се връзват само по цвят. Ааа и още една горчица-пердето.
Изведнъж огромен сив диван хубаво, но не много особено с тази кръгла маса, която първо стои като плюнка на фона на кубичните форми и пак първо на горчицата и кафявото...незнам или дизайнерите имали само такава холна маса в програмата. За дивана трябват две маси.
Кухнята - можеше малко да се раздели от хола не всичко на една стена. Харесва ми модела, но кафявото не и пак същата глупост -прави форми линии и изведнъж острова с някаква извивка измислена да не се набодат на ръбовете ли какво. Не! Високите столове са ок, но не са ми по вкуса. Трапезната маса също мисля, че не е подходяща може би трябва да е бежаво и правоъгълна. Трапезните столове са ретро кичи. И пердета в кухнята трябва да са по-различни.
Малката тоалетна е ок, предполагам душа ще се ползва само, когато е крайно належащо иначе не би било удобно толкова близо до тоалетната.
Спалнята е доста семпла не бих платила на дизайнер за подобен интериор, такива спални можеш да видиш в Практикер или друг магазин. Лампите над шкафчетата одобрявам.
Същата скука в банята. И аз не харесвам цвета Марсала и преди го казах.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 21:18 от blue_water

# 654
понеже сме го подхванали въпросният апартамент , аз ще кажа само какво ми хареса - как са подрязали вратите на кухнята под 45 градуса с цел да няма дръжки Simple Smile тотално се отказвам да правя жълт лакобел в моята бъдеща кухня , а се бях запътил на там . Определено ще избера пълен мат , че тва лъскавото много ми циганее едно такова Simple Smile

edit : разгледах сайта на въпросното студио и се чудя как тия хора са се излъгали с това постно портфолио ...

# 655
Simple Smile Забавно ми беше.
Случайно попаднах. Въобще не го огледах. Грабна ме, както писах по-горе светлината и кухньо-трапезарната част като при поглед от самолет Simple Smile
Айде стига сме му отделяли букви Simple Smile
Не им знам случая, за бюджета им и вкуса, явно е това.
Аз спалня и без дизайнер мога да си харесам, дето не е в Практикер;) Въпросът е мога ли да си я позволя към даден момент.
Поне май Арчо най извади решения от снимките.

# 656
  • Варна
Ох аз видях набързо снимките - прелест! Богин знаеш съм ти фен, но не спираш да ме изненадваш - деликатност, премереност, финес и много мило излъчване. Хихи прииска ми се да се омъжа пак  Simple Smile Виждаш ли?! Романтика, дантели, женственост...

# 657
Ех, човек на един театър отиде и изпусне снимките на Богиня ...

# 658
Ех, човек на един театър отиде и изпусне снимките на Богиня ...
И аз ги изтървах. Crazy

# 659
Богиня е HIT & RUN Simple Smile

дами някоя от вас да е виждала подобни плочки някъде ? идеално се вписват в жълто-бяло-сивата ми концепция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт