Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 866
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Пердетата на Обама са трепач!

Красота! - http://nicety.livejournal.com/1632305.html

# 631
# 632
# 633
Хареса ми светлината и простора.
"Ами .." Давай, разкоствай Simple Smile)))

# 634
  • София
Аз само ще кажа, че някой има по-голям диван от моя.....?!?!?

# 635
Пердетата на Обама са трепач!

Красота! - http://nicety.livejournal.com/1632305.html
Страхотен апартамент. Най-много ми допадна спалнята с тераската към нея. Много уютно.

И аз казвам ами...Много ми е трудно да намеря нещо за харесване. И даже "дизайнери" са го правили. Предпочитам аматьорщини.

# 636
На мен ми харесват жълто-белите завеси и нищо друго. Rolling Eyes Цветовете на тази снимка могат да ме разплачат и изобщо в целия апартамент цветовете са много зле подбрани, умряла работа. А такъв тип столове за мен са сред най-грозните столове изобщо. В заглавието и вътре в статията упорито се описват като "модерен дизайн", но бих казала, че изобщо не изглежда така.

От мен нещо студено:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 17:20 от Barbabeau

# 637
  • Майничка

И горчица, за разкош. Laughing

# 638
... И горчица, за разкош. Laughing
Леле, много сте лоши. А аз искам горчица в коридора, в комбинация със сив ламинат с черна фуга, нареден на рибя кост. Е, горчицата ми си я представям по-светла някак  newsm78 Какво ще кажете  Flutter

Това ми напомня за малкото ми момиче, което покрай моите описания на цветовете, явно е запомнило нещо за някаква горчица. Ама горчицата станала...майонеза  Laughing Онзи ден рисуваме и тя ми казва важно-важно - мамо, подай ми майонезата  Grinning Аз -  Shocked, щото майонеза вкъщи не консумираме. А тя искала флумастера в цвят "горчица"  hahaha

# 639
  • София
Аз нали съм от "горчичните", ще си защитя цвета Simple Smile, обаче в показания апартамент са прекалили (аз исках нещо да се заиграва с горчицата на Иймсовете). Освен това, с ръка на сърцето вече мога да си призная, имам някакъв фетиш към футуристичните полилеи, къдравия метален над холската маса ме "отнесе".

# 640
Тези столове са   Sick  Капучино и шоколад добре, но с горчица  #Crazy поне дивана да не беше сив. От такъв ефект със завесите много ме е страх за у нас, простеят ми, предполагам е от самата материя, изкуствена. А за спалнята  Mr. Green думи нямам  Laughing

Раличка, кое ще е горчица в коридора? Стените ли? На мен тази комбинация ми звучи добре. Има ли светлина в коридора? Ако не, може да направиш стените бели, а мебелите горчица  Grinning ама без капучино  Simple Smile

Страхотен е! Наистина са им много китни тераските, сега погледнах двете 50кг-ви кашпи на нашата тераса, колко са ми грозни горките, а за смяна илюзии не мога да си правя, никой няма да ми се навие, освен да ги преобразя някак. То и терасата я чака ремонт това лято живи и здрави.
Тук учудващо ми хареса червения гръб на кухнята в комбинция с дървения плот, кабинета с каминката също Heart Eyes

# 641
  • Варна

Това е отврат. Без извинения.

Аз по принцип съм съгласна за гостите. Всичките на хотел. Обаче в конкретния случай става въпрос за брат ми. И май бъдещата му жена. Искам да са ми под носа  Mr. Green
Щом надуваемото легло е неудобно, ще се наложи много сложната операция с носенето на спалнята от вилата, позиционирането й на място и после връщането обратно. Уф.

Ще пусна за малко сватбата, която правих за приятелката ми.
Скрит текст:
Който успял, успял  Sunglasses
И поканите рисувах, но не смея да ги покажа.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 18:40 от Приятно ми е - Богиня!

# 642
Българският дизайнер пак е докарал хотелски вид. Само пердетата ми харесват, слънчеви са ми. За разлика от Джуджа Simple Smile

Руският (стокхолмсият, де Laughing) също не ми допада. Студенее ми. Нещо претенциозно, нещо недообмислено има. Поотделно много хубави идеи и мебели, но събрани заедно сякаш няма спойка помежду им.
Как наистина гледат телевизия тези хора Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 18:47 от птица

# 643
  • вятърничава
Богиня,булката шивачка ли е Simple Smile
Шегувам се,много е красиво.Направо ми идва да повторя сватба с моя мъж.
Как се върви с токчета по тоя райграс?

# 644
  • Варна
Трудно се върви.

Ако се зажениш, знаеш към кого да се обърнеш, нали  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт