Интериорен стил по аматьорски - 29

• 69 833
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Аз това с преспиването на гости вкъщи не го разбирам. Единствено ако родителите не са от същия град, приемам за що-годе нормално да останат с преспиване. За всички останали, приятели, братовчеди, стринки, лели- има си хотели, таксита нощем и т.н.

# 616
  • София/Варна
Емa ние живеем на село и варианта с хотелите е почти невъзможен.

# 617
Подкрепям Ема, че преспиването на гостите е проблем на ... гостите. Не бих направила компромис с избора на диван заради евентуалната възможност някой да трябва да спи вкъщи. Давам глас за Стокхолм-а. Един от любимите ми дивани е. Аз бих искала да имам зеления.

# 618
Емa ние живеем на село и варианта с хотелите е почти невъзможен.

Там, предполага се, че разполагате с достатъчно стаи и няма да се прескачате един друг Peace

# 619
Дами, искам да ви питам какво мислите за цветовете в кухнята и трапезарията - на два метра от кухнята ще има миндери, такъв тип, но на ъгъл:

Скрит текст:
Питанката е дали да са в цвета на кухнята (по всяка вероятност беж/слонова кост) или да са различни? Първоначално идеята беше да са бели, но сякаш ще стоят нелепо в непосредствена близо до мръсно бяло. От друга страна, ако ги боядисам в слонова кост, рискувам да не получа точно същият нюанс и така ще е още по-кофти - уж еднакви, в пък не съвсем  Confused. Тъй като баща ми ще ни ги прави, ще ги имаме в натурален вид, чамови. Мислех да лакирам, за да си личи дървото, но пък ще ми станат много и различни дървесните шарки - плота на кухнята, ламинатът, масата и столовете....
Ламинат:
Скрит текст:

Плотът е точно като плотът на тази кухня:
Скрит текст:

Столове:
Скрит текст:

Стените в тази част на помещението ще са нещо като капучино, дограмата е кафява.
Вие сте  Praynig

По въпроса с дивана съм "за" разтегателен, но имам роднини от далече, свекър и свекърва също идват често и за мен не е проблем  да настанявам хора с преспиване у дома, даже обичам  Grinning

# 620
  • Майничка
Кухнята, доколкото разбирам, още не е готова?
Бих ги оставила в натурален чамов вид, докато стане останалото и после бих търсила точен цвят. Току-виж се оказал на място един тюркоаз или марсала. Laughing

# 621
Току-виж се оказал на място един тюркоаз или марсала. Laughing

Laughing Браво на теб, сега ми увеличи периметъра на чудене и маене  Crazy

# 622
  • Майничка
Аз сериозно го предложих, след като няма да е вградена мебел, остави я в натурален вид и с неутрални възглавници и като имаш цялостен поглед върху цветовете и напасването, лесно можеш да боядисаш и да добавиш цветни калъфи. Ако решиш да са слонова кост (мой много любим цвят, заедно с бежовото, защото у нас се вкарва много цвят навсякъде с играчки и книги), тъкмо ще имаш точния цвят на кухнята за мостра.

# 623
И от мен глас за Стокхолм-а! Много е елегантен! Макар че сега като го погледах повечко и му намерих кусур - двойната седалка. Облегалката тройна, а седалката двойна! Как се предполага, че ще се позиционира този в средата Mr. Green

Това преспиване на гости е голяма досада, но понякога се налага. Затова е добре да се подготвят варианти. Бих посъветвала обаче да се ползва друго помещение, не всекидневната. Детската или кабинетът също могат да влязат в употреба. Иначе в хола става голяма натурия от разпънати дивани, допълнителни матраци и багажите, торбите и торбичките на гостите, което допълнително изнервя домакините Laughing

# 624
Раличка, много хубави тез миндери! Аз съм за същия цвят като кухнята, но ако не можеш да го постигнеш тогава натурален.

# 625
# 626
Аз сериозно го предложих
Да, не се съмнявам, наистина ме размисли и в тази посока - аз обичам цветовете, просто ме е страх от грешки и затова залагам на по-сигурното в повечето случаи Blush Но наистина е идея това с оставянето им за изв. време, докато се изясни картинката.
Благодаря ви   Hug
Съпружка, наистина са много хубави, нашето изпълнение ще е доста по-аматьорско, но се надявам да се получи добре.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 12:16 от Rallichka

# 627
# 628
  • София
Аз имам това

http://www.ebay.de/itm/Schuhregal-Schuhkarussell-Schuhstander-Sc … sh=item35da629e92

Скрито е в отделна част от гардероба в антрето - като малко гардеборче в гардероба  Simple Smile с отделна врата. Върши чудесна работа и наистина събира много обувки. Мъжките по-тежки не са много подходящи, но за дамските е супер!

# 629

Страхотно дърво! Някой разпознава ли какво е?

Харесаха ми много и столчетата! Класическият Chiavari Ballroom Chair (тук с Обама в малко по-друга разновидност), обаче от прозрачен акрил - много готино! Simple Smile
(за so what? - Chiavari, чете се Киавари; понеже всички дизайни тръгват от Italy Laughing)

П.П. Е, как може такива пердета при Обама?!?! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт