Интериорен стил по аматьорски - 29

• 69 887
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
# 601
все пак не е лошо да събера идеи. Може да има нещо, което не се сещам.  Peace
В бохо-шика често си закачат тези психеделични шалове над леглото: _1_, _2_, _3_.
В темата с текстила можеш да измислиш всякакъв стил:
_1_, _2_, _3_,
_4_, _5_, _6_.

# 602
Още един глас за Стокхолм-а.

# 603
Аз съм за разтегателен диван! Ако разбира се предвижда често да остават с преспиване у вас. Дълго време след като се нанесохме нямахме диван, а нашите като идваха спяха на надуваем дюшек. Първо, че трябва и на него да му търсиш място, второ- при нас остават често с преспиване , ако и при вас е така много бързо ще ти писне да го надуваш и събираш. Ако мислите да го надувате в хола, а госта остава за 2 вечери приемрно, цял ден ли ще ти се мотае в стаята? да не говорим, че нашия издържа 1 година, не струваше малко пари, от някъде издиша, лепихме го, но пак издиша, т.е. живота им е сравнително кратък. Синът ми е със счупен крак вече повече от месец, ако дивана не се разтягаше да се търкаля по него не знам къде щях да го държа, вечер си гледаме филми тримата, като бели хора Simple Smile Този Стокхолм иначе е много красив, особено зеления ми е любим  Heart Eyes

# 604
  • Варна
Докато се обърне човек и сте изписали темата.

Някой спал ли е на надуваемо легло? Комфортно ли е?

# 605
Ние имаме едно голямо надуваемо легло на Intex. Надува се и се спуска с помпа, това не е трудно и става бързо и в двете посоки. Гости не сме слагали да спят на него, но ние сме спали няколко пъти на него на терасата през лятото. Laughing Доста е удобно, но има и минуси. Единият е, че все пак в средата дюшекът се огъва повече от тежестта и в крайна сметка спящите започват да се привличат неудържимо до степен на бутане един в друг. Ако спящите са си много, много симпатични, не е чак такъв проблем. Grinning Ако спи сам човек, това отпада. Другото беше, че понякога при мърдане и въртене гумата скърца, макар че отгоре е като велур. Сега не мога да се сетя, но май не скърцаше при всяко помръдване, а при по-голямо въртене и мятане.

# 606
  • California
Дайте идея, какво да си окача на стената над спалнята. Изкуство, картини, не е за мен, не обичам.

Аз имам огромна карта на света закачена над спалнята, много ми харесва.

# 607
  • Варна
Уф, значи отпада.

Явно ще трябва да се правят упражнения по носене на спалня и връщането й след месец обратно.

# 608
  • Майничка
Богиня, а не става ли само матраците?

# 609
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам разтегателен диван в детската стая, Икейски, който се оказа страхотно попадение. Това ми даде свободата да избирам какъв диван да си сложа в дневната. Бих сложила и там разтегателен, но харесах диван, който не се разтяга. Все пак, ако се наложи върху него също може да спи един човек.

Съпружка, колко често ще идват гости с преспиване у вас?

# 610
Докато се обърне човек и сте изписали темата.

Някой спал ли е на надуваемо легло? Комфортно ли е?
Да,много е удобно .

# 611
Вкъщи имаме диван от Тедива, на който се спи вече няколко години(не е разтегателен), модулен е с дължина около 2,60 (3 модула) и ширина 90, много е удобен и дунапрена не се е деформирал. За в бъдеще мисля, че пак ще потърся подобен модел, който с добавяне на две табуретки да става и за спане на двама души.

Добавям и една маса на Марта Стърди, която много ми хареса
Скрит текст:

# 612
Ние имаме надуваемо легло и много избягвам да го предлагам на гости, както и дълбоко съжалявам, че дивана ни не се разтяга (но го избрахме набързо). Преди време моята братовчедка с гаджето и (мъж над 100 кила) се намериха почти на земята, а леглото беше се спихнало  Embarassed.

# 613
  • На брега
Богиня, а не става ли само матраците?
При един предишен ремонт изкарахме цяло лято на пода. Като японците! После не ми се "качваше" на спалнята. Много е удобно, но как ще си съхраняваш матрака, когато не се ползва? Надуваемото го разкарахме по гореспоменатите причини. Като дойде майка ми или гост от друг град с преспиване за 2-3-7 дни и надуваемото ми блокира гостната.
Ако си харесваш неразтегаемия диван и мястото и интериора в гостната позволява, може да се вгради единично падащо (вертикално или хоризонтално) легло някъде. Не заема много място и се сдобиваш с 2 места за спане - дивана и леглото.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 09:53 от NovaTema

# 614
За близо 4 години живот със Съпруж никой досега не ни е идвал на гости с преспиване, въпреки че предишния диван се разтягаше. При майка ми за 20 години диванът е разтяган точно 3 пъти - единия от тях на НГ, защото останахме да спим там. /аз имам стая, но беше склад за всичко, което бях купила за новия ап./ Демек, ако стаята не беше склад към момента - щяхме да си спим там.

Иначе аз имам надуваемо легло - и него никога не съм ползвала, даже не знам дали работи и къде е - трябва да го потърся.

Вариантите са следните - надуваемо легло, сгъваемо легло - http://shop.jilishta.com/sgavaemo-leglo/1320-sgvaemo-leglo-como-80-x-190-sm.html, малък разтегателен диван в кабинета. gadamer, твоя диван в детската кой модел е?

Размечтах се за такава сватба - http://nicety.livejournal.com/1632023.html

Общи условия

Активация на акаунт