Лидл ::57::

• 88 264
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Похвалвам и аз куфарите. Имам ги много са хубави. По ваша препоръка си взех масажора с инфра ред лампата и ще си правя и аз нагревки на носа  Grinning Grinning Grinning.

ПС: Зехтин имаше днес на бул. Скобелев (с/у Мол-а) Wink

# 151
  • Варна
Ооо, дано и от Бушона да са толкова бързи.
Ще им звънна още сутринта и после ще доложа.

# 152
  • Бургас
Някой питаше за замразените плодове- всяко плодче е отделно  не са слепени и не са с лед.
Много съм доволна от възглавниката за масаж ,а масажори днес в Бургас имаше много.

# 153
Сетих се къде видях зехтин. Имаше в Кауфланд днес. Само че ако не се лъжа беше опаковка от 3лв. Не знам производител, не знам качество. Знаех, че видях някъде днес, но не е било явно във Лидл  Laughing

# 154
  • София
Дали имаше достатъчно от дамските чорапи 5-те чифта? Днес не успях да стигна до Лидл,имам ли шанс за утре?

На Резбарска тази вечер имаше много и от двата вида - къси и 3/4. Не видях да предизвикват голям интерес  Peace

# 155
  • Sofia
Дали имаше достатъчно от дамските чорапи 5-те чифта? Днес не успях да стигна до Лидл,имам ли шанс за утре?

На Резбарска тази вечер имаше много и от двата вида - къси и 3/4. Не видях да предизвикват голям интерес  Peace
Супер! Точно там съм се запътила Simple Smile Благодаря ти !

# 156
  • Щастлива мама на 3 слънца
Върнах си възглавница.... Отивам да ви чета
Хубав ли е зехтин, какво производство

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 22:18 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 157
При нас пиците явно са били съвсем малко , зехтина също беше свършил.Успях да взема ориз , гауда , маслени бисквити и желирани бонбони. В четвъртък ще ходя за цитропресата.

# 158
  • Варна
Явно и зехтина,и пиците са били в ограничени количества,за съжаление!Аз пък се чудя откъде да се сдобия с коледните бисквитки,които бяха на цена 2 и нещо, и в Кауфланд имаше подобни,само,че с какао.Винаги ли прибират коледните вкусотии след нова година?Ако някой от Варна се е запасил с повече и има излишни,нека пише:)))

# 159
Някой питаше за замразените плодове- всяко плодче е отделно  не са слепени и не са с лед.
Много съм доволна от възглавниката за масаж ,а масажори днес в Бургас имаше много.

Аз питах, благодаря! Значи ще сложа и тях в списъка с пазаруване.  Simple Smile
Момичета, на масажора с инфраред не пише ли в упътването да не се използва за главата??? (имам го, но дадох упътването на приятелка да го прегледа)
Момичета, ще дадете ли отзиви за ножовете които бяха пуснали покрай празниците (с предпазителя, цветните на Ернесто)? Уау или са си обикновени ножове? Да знам дали като ги пуснат пак да си купя. Rolling Eyes
За коледните бисквитки- не мисля, че са ги прибрали за догодина! В Лидъл коледните вкусотии се изчерпаха по-бързо, отколкото в Кауфланд (сещам се за кои става въпрос), в Кауфланд пък от 31-ви ги бяха намалили на смеееешни цени, както и коледната декорация (-60%, -70% и т.н.). Ако все пак има нещо останало което са прибрали за следващата година, то това ще са артикули с доста дълъг срок на годност.  Laughing

# 160
  • Пловдив
Снощи писах мейл за закъснението на грил тигана и днес получих призовка  Mr. Green да си го взема.
Имаше почти всичко от промоциите /мноого пици/, но зехтин не видях.

# 161
  • София
Съставила съм си доста дълъг списък за пазаруване от Лидл, за пръв път от месеци.
Чудя се обаче, дали има някъде останали керамични ножове? Ще позвъня утре на телефона, но както знаем, на него не може да се разчита много.
Счупих моя керамичен нож и сега ме е яд, тъкмо свикнах с остър нож да режа... Самото острие е здраво, не съм го изпускала на земята, но се отчупи от дръжката при по-голям натис (режех кашкавал!) и сега острието е отделно от дръжката... ooooh!

# 162
Лидл ми е любимия магазин, основно от там пазаря, но тази вечер много се ядосах. Как може в 17 часа от първия ден на промоцията да ги няма толкова продукти. Ами като се прави реклама чак по тв е нормално да привлечеш по-голям интерес, и следователно да се подготвиш за него... Няма как да си помъкна бебето сутринта рано и да се бия с бабите на входа. Нито пици имаше, нито замразени плодове, нито от палачинките с моцарела, а от зехтина нито следа ншто табелка че го е имало. Говоря за магазина в Славейков в гр.Бургас

# 163
Meggysan , явява се усилвател и ехо ефект за микрофоните. Песните ги пускахме чрез ДВД. Може би някой, който го е закупил и ползва, може да даде характеристики и по-подробна информация. Ние веднага го прибрахме, за да не го направи нещо малката и го върнахме.

# 164
Малко Сладко Коте , преди около седмица имаше в Лидъл Пловдив (Пещерско шосе) доста от керамичните ножове, и от двата размера/цвята. Обаче не знам дали вече не са ги прибрали- нека ме поправи някой ако бъркам, но мисля, че около 6 седмици държат продуктите от промоциите и после, ако няма интерес или, за да си освободят място при следващи промоции ги прибират/връщат в склад (веднъж ми отговориха, че са ги "върнали", т.е. останах с впечатление, че към централен склад). Не ми се вярва да са ги разпродали тези керамични ножове, тези некерамичните се радваха на огромен интерес. Ако ти се звъни, може да пробваш на националния телефон. Wink А ако си пазиш касовата бележка това отчупване на острието от дръжката не може ли да се сметне, че се покрива от гаранцията (след като не си изпускала ножа)? newsm78
А, +1 за кухненската везна! Аз я имам от 3 или 4 години, майка ми също (нашите са от светлия цвят, сега тази червената е много сладка Heart Eyes ) и сме много доволни. Мерят точно, удобни са, изчисляват калории и т.н. На кутията пише нещо като "кухненска везна, подходяща при диетично хранене"- когато майка ми ми я подари помислих, че е някакъв намек Mr. Green Обаче ако сте свикнали да си изчислявате калориите на продуктите си е наистина удобна.  Peace

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 02:39 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт