Лидл ::57::

• 88 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • В една слънчева къща...
Цитат
Не споря, ама на моето бурканче и на 4-те езика все си е растително масло Rolling Eyes
http://i.imgur.com/ttdm8Dv.jpg  На голямото, което е в промоция, има и на други езици ли?
Пише рапично и палмово. Ето на тази картинка примерно в унгарския превод:
Скрит текст:
Лично аз избягвам употребата му. Хидрогенирано или не. Малко трудно ми е да повярвам, че в ниско бюджетен продукт ще се използва извлечено по естествен път. /то и Нутела нали такова ползват.../

Оризът винаги е бил на тази цена /бланшираният/. Понякога обаче съм го взимала с намаление, когато е останал по-дълго след промоцията.

Ножовете от последната промоция май си бяха обикновени /стомана/. На тази цена как иначе. Имаше няколко останали бройки при нас, но само от големите. В различни цветове.

Видях и изостанали две мелнички от електрическите, но кутиите им бяха в ужасно състояние. Или бяха върнати, или са премятани насам-натам. Направи ми впечатление, че на едната надписът СилвърКрест се беше изтъркал почти до неузнаваемост.
Това е проблем, който забелязах и на надписите в/у миксера, пасатора и чашката към хлебопекарната ми, но след по-дълга употреба.

# 166
  • София
Цветните ножове са страхотни - всичко режат като масло. Ходих специално за тях на разпродажбата, да си купя още, нямаше, естествено. Ще ги дебна пак да си купя.

# 167
soniapro, взех веднъж от този зелен фасул и никак не се очаровах, имаше някоя и друга дръжка и е по-старичък(в смисъл по-големи са чушките). Иначе много бързо се приготвя и е вкусен, но го сравнявам със замразения, който при нас изчезна незнайно защо, а беше идеален. Иначе цената е супер.

При нас има замразен ,от  кръгли шушулки , а не плоски.  Това ли е фасулът който харесваш?

# 168
  • София
Снощи в Лидл на Резбарска/София/ имаше един брой караоке. Сетих се като го видях, че някой търсеше. Имаше и много от шиатсу възгавничките, и от двата вида. И от масажорите имаше купища.

Аз пък се ядосах, че в 17 часа няма нито един брой, какъвто и да е размер от дамските потничета с широки презрамки.  ooooh! Взех си един в черно с тънки и една опаковка бикини. Много мека и приятна на кожата материя. Не са красиви, но са много удобни. И от мъжките боксерки взех. Чорапите не ме впечатлиха, те и обикновените които си купувам излизат на тази цена. Очаквах да са с ликра.

От хранителните неща,взех една опаковка рибени пръчици и за почудих за картофените кюфтета, но нямам място в камерата /що не пуснат фризер в Лидл  Mr. Green/ и ги пропуснах. А и паста за зъби Blend-a-med за 1.49лв купих.

# 169
  • Русе
soniapro, да, този с кръглите шушулки, младичък и крехък е. Снощи видях, че са го заредили и при нас.
От палачинките с моцарела нямаше и помен, а преди вземах даже намалени след изтичане на промоцията. Взех си обаче от замразените зеленчуци с масло. У дома много се тачат, особено с ориз.

# 170
Изкушавам се за зехтина,но пък 5 л никога не съм вземала,така да стои отворена кутията за неопределено време докато го изразходя не е много добре сигурно.Освен да се комбинирам с някой от близките ми или да дам половината на майка ми. Thinking Някой,ако вземе и е много хубав да пише да отивам. Peace

Зехтинът си заслужава! ММ се запасява със зехтин само от Гърция (от частни къщи, където познава производителите или от доказани марки в магазинната мрежа). Маниак е на тая тема. Конкретно за случая - този зехтин си го взима от тамошния Лидъл и сега е много доволен, че го пускат тук, още днес заминава да се запаси. Дано съм била полезна!  Simple Smile
Мерси за отзива   bouquet ,ако въобще има още зехтин и успея да взема,ще споделя и аз после дали ни е харесал.

# 171
Здравейте, да попитам някакви отзиви за праха за пране, който е на промоция?

# 172
  • Русе
Здравейте, да попитам някакви отзиви за праха за пране, който е на промоция?
Лоши.

# 173
Цветните ножове са страхотни - всичко режат като масло. Ходих специално за тях на разпродажбата, да си купя още, нямаше, естествено. Ще ги дебна пак да си купя.

yovanka, а пръсти (на домакини заплесии), и тях ли като масло режат? Mr. Green Попаднах на намалените лимонови резанки и марципанени блокчета, е, не можах да подмина, и двете ги обичам много. Heart Eyes

# 174
  • Mediterraneo
Не знам точно кои ножове се коментират, но аз взех от последните, на 4.99 лв, които бяха. Страхотен е, наистина реже всичко като масло, включително и пръсти  Mr. Green
Снощи си взех 3/4 чорапи. Имаше изобилие от чорапи и бельо. Нямам място във фризера, а ми се искаше да взема картофени кюфтета и рибни пръчици  Confused Пици нямаше.

# 175
За стековете - не бих купила вече Sick
Взех пилешки, пекох 1 на тиган и 2 във фурната на грил - не ми харесаха . Много солени и изобщо вкуса не ми допадна, едвам изядох 1/2 /и то защото аз ги купих  Mr. Green/
Надявах се да купя пици, но май няма да ме огрее Laughing

# 176
  • Русе
Тази сутрин пуснах съобщение с което исках просто да изразя недоволството си от това,че пускат смешни бройки от промоционални стоки!Изобщо не съм ги питала има ли зехтин,няма ли.
Ето и отговора:

У
Скрит текст:
важаема госпожо Симеонова,

Благодарим за Вашето съобщение от 13.01.2015. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Зехтин екстра върджин 5 л е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.  

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

С уважение,

Кристина Иванова

# 177
  • Варна
Следващата седмица ще има детски дрешки на Лупилу. Видях на таблото в магазина.

# 178
  • Mediterraneo
Да, и аз гледах. Блузи 2 бр. за 9.99 и спортни долнища 2 бр. май за 11.99 лв

# 179
  • София
Пици имаше сутринта на Стамболийски в Западен парк (София), зехтин не видях.

Общи условия

Активация на акаунт