Лидл ::57::

• 88 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Не видях, някой да е коментирал : силиконовите форми за готвене на пара . Някой има ли ги и отзиви ?

# 256
От XXL взех полу-готови замразени талятели с гъби. Ужасни са, за нищо не стават!
Брюкселското зеле много го харесвам или го задушавам само с масло, и мааалко черен пипер, сол на вкус; или с домати и кромид лук на яхния със свинско месо.

# 257
Течният шоколад от промоциите- става, но определено не е като Нутела.

# 258
  • София
Сосовете, и по специално този с босилек, от постоянния асортимент ли са?

Sunny kiss,
Скрит текст:
аватара и подписа са ми подарък от "аватарките".

Да, от постоянния асортимент са, но сега са намалени. Ние си купуваме често, чудесна основа са.
Бижу, значи да връщам пастите с горгонзола и с доматен сос?

# 259
Бижу, значи да връщам пастите с горгонзола и с доматен сос?
Ми не знам, това бяха талятели Карбонара. Би трябвало да има сос, но нищо такова. Такива жестоки талятели Карбонара съм купувала от топлата витрина на нашия Кауфланд, че тия ми се видяха като стари връзки за обувки. Sick

# 260
Аз ли само не успявам да видя доматените сосове в буркани да са в брошурата с ХХЛ седмицата?? newsm78 Днес специално разлизтвах, гледах, но никъде в МАЛКАТА брошура не ги видях. Голяма брошура тази седмица не получихме, да не би само там да ги има отразени тези сосове?  Rolling Eyes Днес не успях да купя от тях, бях се нарамила с доста багаж, но утре ще си заредя. Twisted Evil
Бижу, благодаря, че сподели за брюкселското зеле. И на мен нещо подобно ми се въртеше в главата като идея, но за подправките се чудех какви търпи. Ще го пробвам и със сметанов сос. Heart Eyes
Аз коментирах силиконовите форми за готвене на пара, но защото исках и аз да знам дали са хубави.  Laughing Явно ще ги видим утре, защото не помня досега да са ги пускали.... newsm78
И аз ще ходя утре за ножиците.   Laughing
Пастата Карбонара може да се направи по различни рецепти (вкл. с и без сметана) и в повечето случаи е "по-суха" от останалите видове паста със сос. Но тъй като не съм пробвала лидълската не мога да дам конкретно за нея мнение. Факт е, че в различни части на Италия съм опитвала коренно различаващи се на вкус "паста карбонара" Mr. Green

# 261
Сосовете ги има на сайта, в брошурите не знам, не ги поучавам.

# 262
Ние днес си разделихме една ххл пица със салами. За първи път харесвам замразена пица.

# 263
Аз досега от тези полуфабрикати съм взимала само охладена лазаня, която много обичаме. Замразена пица не обичам, но като ги хвалите може да пробваме веднъж.

# 264
  • София
Аз не съм особено очарована от замразените пици и скоро не бих взела отново.
Достатъчно често правя домашни за децата, тези ще си ги спестя  Rolling Eyes

Спанака със сметана също не ми хареса, няма да повтарям  Naughty

Зърнестото сирене ми се стори по-гъсто от преди, но не съм вземала от доста време. Ако има ще заредя няколко кутийки - вкусно беше  Peace

Бирата в кенче Stolichno - НЕ  Naughty

Замразените плодове за сладкиши ли ги ползвате? При нас имаше ягоди и малини, сбутани в ъгъла по 2 пакета...

# 265
Аз досега от тези полуфабрикати съм взимала само охладена лазаня, която много обичаме. Замразена пица не обичам, но като ги хвалите може да пробваме веднъж.

Не бих ги на човек, който не обича замразени пици.

Цитат
Достатъчно често правя домашни за децата, тези ще си ги спестя  Rolling Eyes

Домашната пица има съвсем друг вкус, както и тази на парче, като  си взема замразена очаквам точно определен вкус, ако ми се яде домашна и ще си направя  Peace.

# 266
  • Русе
Достатъчно често правя домашни за децата, тези ще си ги спестя  Rolling Eyes
То и аз често правя домашни пици, но понякога като отидем с децата в ЛИДЛ и като ги видят, и баща им нали нищо не им отказва...
Купували сме 3-4 пъти, не повече. На мен са ми като дъски - тънки и твърди.

# 267
Замразените плодове за сладкиши ли ги ползвате? При нас имаше ягоди и малини, сбутани в ъгъла по 2 пакета...

Аз ги използвам основно за смутита, добавям към други плодове, кисело или прясно мляко, за шейкове също (салдолед, мляко, плодове и евентуално нещо за подслаждане). Но сегашните ги взех с идеята да ги използвам и за направа/украса за сладкиши. Grinning
+1 от нас и за зърнената закуска със Силвестър (медените пълнозърнести пръстенчета)- и тя много ни хареса, не е прекалено сладка като други подобни. Heart Eyes Детето даже пееше докато си я хапваше с млякото hahaha Обаче забелязах, че освен с Таз, Туити и Силвестър, има и още няколко вида зърнени закуски и пак имат разни животинки на опаковката (честно казано, не успях да разбера какви точно са и дали са анимационни герои Mr. Green ). Те от същата серия ли са? newsm78

# 268
Ние обожаваме тези двете зърнени закуски! Никога не оставаме без тях.

# 269
Ние обожаваме тези двете зърнени закуски! Никога не оставаме без тях.

На Вителе и аз ги харесвам. Най ми допада обаче тропик.
Относно замразените пици и аз най-обичам с моцарела. Според моя вкус не са сухи и твърди. Зависи колко време я печеш. Аз не ги обичам препечени и са сочни.

ПС: Значи утре на място за формите . Ама нещо малки ми се виждат  Thinking Thinking..

Общи условия

Активация на акаунт