Лидл ::57::

• 88 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Тиквичките с млечен сос са тиквички с майонезен сос... Sick

# 271
Видях, че от зърнените има две, които са шоколадови топчета - с Таз и не я помня другата. Но прочетох съдържанието и Таз ми се стори "по-богат" и "по-здравословен"  Grinning , ако може така да се каже - Таз е с 10 витамина, желязо и калций, докато онази беше с 8 вит. и калций. Видях, че взимат предимно Таз и реших, че те са тези, които хвалехте.  Grinning
Утре, ако отида, ще погледна и другите.

Другите зърнени, показани от Бижу - ядях аналога им в Кауфланд - мнооого сладки  Tired, иначе хубави. Мъжът ми хвана два пакета, но аз ги оставих. Може и да ги пробвам, щом казвате, че са хубави.

Днес отворих крема Пилос за мазане и много се хареса от всички ни.

Замразени пици въобще не съм яла. Е, може би има един път досега да съм опитала. Не ме блазнят.  Naughty

# 272
  • БУРГАС
Някой пробвал ли е смутитата от брошурата. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17513

# 273
  • Пловдив
Добрутро!
Вече имам ножици,зеленки,че в този цвят си купувам аксесоарите  Flutter Grinning

Тия форми за готвене на пара са едни силиконови.Загледах ги,ама те ню-ню много  Rolling Eyes колкото една длан.Загледах тиганотенджерата или както там се казва... Blush дето се налива вода през капака...ама 30 лв. не ми се дават.

Взех една блузка ватирана за подарък,намалена на 12,99 и портокали за работата днес.Другото довечера.
Начи все се намира какво да купиш като влезеш... ooooh!

Аааа и взех брошурата за сл.седмица.Някой искаше детски дрешки - имате ги!Брошурата е със заглавие Шарени бръмбарчета!Дрешките са до 116 р-р.
Има осветителни тела/чудя се консумативи-крушки- като изгорят откъде се купуват???/,духалко с дистанционно,закачалка за врата,сгъваем матрак за гости,килим,инструменти,бельо,рокли елегантни.

Рапорт даден! bowuu

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 08:01 от mystic woman

# 274
# 275
Добрутро!
Загледах тиганотенджерата или както там се казва... Blush дето се налива вода през капака...ама 30 лв. не ми се дават.

Рапорт даден! bowuu
Препоръчвам я тази тенджерка, много ми е удобна, не залепва, мие се лесно и стават супер нещата вътре. Важно е да я миете на ръка, не в миялна, и във фурна издържа на печене до 150 градуса за около час и нещо май беше. Тези данни ми ги дадоха от информация на Лидъл миналата година като се чудих дали да купувам. Понеже много често вечер приготвям по нещо набързо, това ми е много удобен съд.

# 276
Харесах черната и чверно-бялата рокля,единия чоеопогащник.Роклите са у н и к а л н и, а и има подходящи размери за...по-такА жени Wink.Детското не ме грабна

# 277
  • софия
Добрутро!
Загледах тиганотенджерата или както там се казва... Blush дето се налива вода през капака...ама 30 лв. не ми се дават.
Препоръчвам я тази тенджерка, много ми е удобна, не залепва, мие се лесно и стават супер нещата вътре. Важно е да я миете на ръка, не в миялна, и във фурна издържа на печене до 150 градуса за около час и нещо май беше. Тези данни ми ги дадоха от информация на Лидъл миналата година като се чудих дали да купувам. Понеже много често вечер приготвям по нещо набързо, това ми е много удобен съд.
Аз я имам тази тенджера, но съм я ползвала 1-2 пъти. Не усетих голяма разлика в готвенето в нея в сравнение с другите ми тенджери. Ще взема да я извадя пак. Не знаех, че може и във фурната да се ползва. В момента не мога да се сетя за нещо, което се пече във фурната само на 150 градуса, освен крем-карамел Thinking

# 278
  • София
Да попитам отново...отзиви за кутиите за съхранение?

# 279

Хмм... доста неща харесах от брошурата - като за начало от детските дрешки задължително трябва да взема, а следващия четвъртък искам да видя на живо и дамските рокли, блузи, туники, блейзера...  Mr. Green  Party

# 280
И аз харесах доста неща от новата брошура.
Какво ще кажете за прахосмукачката? Как ви се струва за домашно ползване?

От детските дрешки няма да се уредим. Малката има много неща от кака си, а каката е вече 122 размер.

# 281
Някой има ли сокоизтисквачката,че съм и хвърлила око?

# 282
ММ я е взел сутринта, но още не мога да дам отзив за нея.

# 283
Моля, споделете мнение за прахосмукачката на цена 111лв  bouquet Благодаря предварително!

# 284
Днес се вредих по обяд за сокоизтисквачката. В "нашия" Лидл бяха останали 3, едната отворена, другата я взеха пред мен и аз третата. Пробвах я вкъщи - доволна съм, противно на повечето мнения в предишната тема. Не трябва да се натиска силно, тиха е, бърза и изстисква до кора.
Сега искам някой да ме уреди с портокалова горичка!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт