Лидл ::57::

• 88 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Аз след вашите отзиви днес първа, бодра бях в Лидл за ножици, че у нас няма свястна ножица. Многог се чудих в брошурата за везната, ама като видях, че има в зелено(шкафовете в кухнята ми са почти същия цвят) и грабнах една  Embarassed Laughing И ще си броим калориите сега  Joy Моя ще ме изсели, че само глупости купувам, а сме зле финансово.
Пък от понеделник колко неща си харесах... Rolling Eyes задължително поне 2 броя панталонки, 2 бр. блузи(ако размера 110-116 му е леко голям, защото засега си има). За малкото също мисля 2 бр. панталони, че ще тръгва на ясла пък от батко му вече са позахабени и не стават много много.
Мисля си и от четвъртък едно осветително тяло да си го сложа под шкафа в кухнята.
И ако моя не ме изгони и спечеля от тотото ще си взема и туники и клин   Grinning
Всъщност и блейзерите не изглеждат лоши

# 286
Сокоизстисквачката изглежда различно на външен вид от тази, която бяха пускали преди (която имам и не съм доволна). Възможно е да има разлика и в работата й. За тенджерата от 30 лв мога да кажа много и само хубави неща. Откакто я имам почти само нея ползвам. Купих си я преди време по препоръка на познат и не съжалявам Peace
Във вашите Лидъли има ли ги още щандчетата с 30 % намалени плодове и зеленчуци. Аз вече в 2 различни магазина ходя и ги няма. В последно време случвах доста интересни неща от там. Това да не е заради кампанията им "винаги свежи" newsm78

# 287
  • Варна
Цитруспресата е чудесна. Свекървата има същата от 1 година, няма грешка, ползвали сме я и ние. Днес сутринта купих една и за нас. Веднага я тествах, същата е като дизайн и работа. Доволни сме. Освен това ме засърбяха ръцете и купих и ножиците. И аз не знам защо - да има   Laughing

# 288
  • Mediterraneo
Във вашите Лидъли има ли ги още щандчетата с 30 % намалени плодове и зеленчуци. Аз вече в 2 различни магазина ходя и ги няма. В последно време случвах доста интересни неща от там. Това да не е заради кампанията им "винаги свежи" newsm78

При нас плодовете и зеленчуците са с 50% намалени, останалите стоки са с 30. Има редовно.

# 289
И в Лидл - Ямбол, вчера нямаше щанд с намалени плодове и зеленчуци. На негово място имаше някакви други неща  newsm78.

# 290
Херингата с доматен сос 2 бр.+1 бр. безплатно е супер! Heart Eyes Ако имаше как щях да заредя половин-един шкаф с нея... Mr. Green
Днес майка ми отишла рано и ми купила от ножиците, огледах ги преди да сме вдигнали щорите съвсем, май са сиви на цвят с червено. newsm78 Изглеждат много добре, дано. Peace Само не знам защо близо до ножицата която се води "за домашна употреба" (странно, за пръв път не виждам надписи на БГ на опаковката newsm78 ) са снимани нарязани зелени подправки..... Thinking Купила и един комплект ключодържатели-фенерчета- страхотни са, чак не ми се вярва, че такъв дребосък вади толкова светлина. Laughing И тъй като за мен и мама има по един ключодържател, ще взема и за мъжа ми да има (ако са останали), че на него все ще му потрябва фенерче. Twisted Evil Майка ми каза, че хората са "налитали" на силиконовите форми за готвене на пара (тя не ги е огледала отблизо).
Аз забелязвам, че напоследък щандът с намалените неща на 30% (нехранителни) в няколко магазина в Пловдив е доста ...рехав! Crossing Arms Няма почти нищо което да грабне окото. Наскоро измежду артикулите имаше и намалени керамични белачки...без остриета.... hahaha Щанд за намалени плодове и зеленчуци "при нас" Laughing все още си има; всъщност, той никога не е и бил особено голям. От пловдивските Лидъли нашия, на Пещерско, мисля, че е най-малък. newsm78

# 291
Може ли снимка на тези ножици, че си купих комплект три броя от IKEA да знам подобни ли са и дали ми трябват.

# 292
Може ли снимка на тези ножици, че си купих комплект три броя от IKEA да знам подобни ли са и дали ми трябват.

Бижу, ето ги:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17440

# 293
Хубави са ножиците ,но няма да са удобни за левичари като мен Grinning

# 294
Аз да попитам тези, които си взеха 5 л зехтин как ще го съхраняват? В смисъл- пречи ли, че седи отворен или трябва бързо да се използва newsm78

От зърнесто прясно сирене, кое беше по-хубаво, че не си спомням? Но май е коментирано?

# 295
Аз да попитам тези, които си взеха 5 л зехтин как ще го съхраняват? В смисъл- пречи ли, че седи отворен или трябва бързо да се използва newsm78

От зърнесто прясно сирене, кое беше по-хубаво, че не си спомням? Но май е коментирано?

Зехтин се съхранява на тъмно! Може да го пресипеш в стъклени бутилки, ако ти се намират и на тъмно задължително. Peace

Ножиците - хубави са, шивашката, най-голямата, е доста тежичка, но предполагам такава трябва да бъде. Другите две са ок за ежедневно ползване...

# 296
Благодаря! Хубави са, да.
yulmana, на IKEA всичките стават и за двете ръце.

# 297
И на лидълските  е упоменато, че са еднакво удобни и за десни, и за леви ръце.. Peace

# 298
На хладно и тъмно място . / Има риск от гренясване - реално за мен 5 л са огромно количество -екстра върджин се ползва предимно /и бих казала по правило / само в суров вид/ салати най -вече/ и не виждам как бих го употребила /.
  Аз преди време си бях купила от Примадонна и стоеше извън хладилника и доста ми загорча като го опитах -помислих ,че се е развалил ,а то явно такъв си му е вкуса.
  Този как е на вкус ?
  Зехтина ми стои в хладилника /там пък съответно се сгъстява и става неудобен за директна употреба  /.
  Абе нещо не се разбираме с тез зехтини - засега единствено на вкус ми е харесвал Коста Доро / някакъв за салата беше с неутрален вкус ./
И на лидълските  е упоменато, че са еднакво удобни и за десни, и за леви ръце.. Peace
Аз много добре ги виждам колко ще са удобни / ама не съм ги ползала -имам си една неутрална / не е лидълска / и ми е идеална   Joy   

# 299
Аз също съм левичарка. Сега пробвах ножиците - нямам проблеми да режа с тях. Всъщност никога не ми е било проблем да режа с каквато и да е ножица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт