Лидл ::57::

• 88 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
За караокето се поправям, не е с флашка. Цената му беше 49 лв.

# 136
Ще ги пробвам тези универсални почистващи кърпички, сигурно са напоени с някакъв почистващ препарат и затова миришат лошо.
Ако няма голяма разлика в почистването, ще продължа да ползвам бебешките като универсални.

# 137
Не миришат лошо кърпичките. Просто според мен миришат на препарат, с който са напоени, т.е. не са за телесно ползване не само на бебета, но и на големи хора, а само за почистване.

# 138
Ще ги пробвам тези универсални почистващи кърпички, сигурно са напоени с някакъв почистващ препарат и затова миришат лошо.
Ако няма голяма разлика в почистването, ще продължа да ползвам бебешките като универсални.

Без да съм ползвала универсалните, си мисля, че имат някакъв спирт/химия, за да дезинфекцират, а бебешките нали нямат спирт..в това си мисля, че е разликата...

# 139
Момичета, припомнете ми моля - бланшираният ориз не беше ли 2,29 лв. Нещо скъпичък ми се вижда сега.
Да, вчера го гледах - 2.29лв/1кг. Не съм сигурна дали са една и съща марка, обаче. Този от днес е 2.79лв/1.15кг. и цената за килограм идва по-висока (2.43лв).

# 140
  • Русе
За караокето се поправям, не е с флашка. Цената му беше 49 лв.

А как се качват песни, на компютъра ли трябва да ги има? Това какво се явява, само усилвател ли? Искам да му видя характеристики, но май го няма на сайта.

# 141
Момичета, припомнете ми моля - бланшираният ориз не беше ли 2,29 лв. Нещо скъпичък ми се вижда сега.
Да, вчера го гледах - 2.29лв/1кг. Не съм сигурна дали са една и съща марка, обаче. Този от днес е 2.79лв/1.15кг. и цената за килограм идва по-висока (2.43лв).

Същият е. Мъжът ми много го харесва и зареждах, когато го пуснат. Сега ще си помисля.

# 142
+1 за сьомгата и от мен. Heart Eyes След празниците я бяха намалили първо на цена под 4 лв, после и на 2,99 лв. Яд ме е, че баща ми купил само 1 опаковка на тази цена. Малката си я хапна на два пъти, сготвена на пара+моркови и грах и остана изключително доволна! Grinning Аз опитах 1-2 хапки и също много ми хареса; нямаше никакъв странен/неприятен дъх (не знам дали тук, но някъде бях прочела подобни отзиви, но на нас много ни допадна). Трябва да пробвам и пушената сьомга като я понамалят малко. Laughing
Замразените горски плодове/малини стават ли за ДЕКОРАЦИЯ на сладкиши, запазена ли им е формата или са посмачкани? newsm78
Отзиви за комплекта за съхранение на тигани/тенджери; от какъв материал е...? Thinking

# 143
  • Варна
Сдобих се с мокри кърпички с мирис на лимон (много ги харесвам... напомнят ми за детството и за чужбинските кърпички, които едни роднини бяха донесли и стояха в москвича на дядо), рибени пръчици,  два потника и 2 пакета бикини. Потниците ми харесват много, бикините не чак толкова (изглеждат удобни, но не са особено красиви).

Оказа се, че някак сме изхвърлили едната бъркалка на хлебопекарната.
Някой поръчвал ли си е?
В книжката има някакъв лист за поръчка, но нещо ми е мътно. Какво се очаква от мен? Да го попълня и да им го изпратя по пощата? Изглежда ми ненадеждно и бавно. Свикнах да правя хляб през ден и се опасявам, че ако спра за 1-2 седмици вродения ми мързел ще надигне глава и домашните ще останат без домашен хляб  Laughing

# 144
  • Sofia
Дали имаше достатъчно от дамските чорапи 5-те чифта? Днес не успях да стигна до Лидл,имам ли шанс за утре?

# 145
Някой поръчвал ли си е?
В книжката има някакъв лист за поръчка, но нещо ми е мътно. Какво се очаква от мен? Да го попълня и да им го изпратя по пощата? Изглежда ми ненадеждно и бавно. Свикнах да правя хляб през ден и се опасявам, че ако спра за 1-2 седмици вродения ми мързел ще надигне глава и домашните ще останат без домашен хляб  Laughing

Струва ми се, че някой беше споделил, че си е поръчвал бъркалки.  newsm78 Май чрез клиентския телефон или чрез управител на магазин, за пръв път чувам да се изпраща по пощата - и на мен ми се струва, че така няма да е хич бързо. Laughing Когато си купих четката за почистване на лице, вътре имаше листче на което пишеше артикулен номер на двете допълнителни четки- ако някой иска да си ги поръча, да се обади на клиентския телефонен номер и да каже номера на артикула. Предполагам, че е по-вероятно и за бъркалките да е така. Peace

# 146
Не знам защо ви притеснява олиото в течния шоколад. Не е хидрогенирано (т.е. маргарин) - просто масло от палма. В повечето случай сигурно си е просто микс от олиа. Ако си направим течния шоколад със зехтин или слънчогледово олио няма да е по-здравословен?
По-притеснителна е захарта, ама какво да правиш - вкусно!  Grinning А и с кроасани с масло...ехх.  Embarassed

Трябва да мина да взема от замразените зеленчуци и мокрите кърпички. С тях бърша прах, клавиатурата, разни петна по повърхности включително малки петна по дрехи (от храна например).
Не могат да се сравняват с бебешки кърпички. Те са само за тяло според мен, няма да тръгна да чистя повърхности особено ако имат разни кремове или омекотяващи съставки.  Naughty

# 147
  • София
Пунчик, аз съм купувала цяло казанче от сервиза им, но ходих на място. Ако искаш обади се на сервиза - Бушона (мисля, че е само в София) и ще ти отговорят и за сроковете и за начина на изпращане. Имаше нещо, че ако имаш талонче са на по-ниска цена или поне за казанчето беше така. Нямам възможност да ида да ти взема на място скоро.

# 148
  • с/у ОколоМръсТното
И аз се оплаквам от липсата на зехтин.
Не мога да повярвам, че в 1вия ден в който се пуска, около 17:00ч няма нито една бройка.

Има нещо гнило  Thinking ooooh! Tired

Някой да знае къде в София има?

# 149
Някой поръчвал ли си е?

Струва ми се, че някой беше споделил, че си е поръчвал бъркалки.  newsm78 Май чрез клиентския телефон или чрез управител на магазин, за пръв път чувам да се изпраща по пощата - и на мен ми се струва, че така няма да е хич бързо. Laughing Когато си купих четката за почистване на лице, вътре имаше листче на което пишеше артикулен номер на двете допълнителни четки- ако някой иска да си ги поръча, да се обади на клиентския телефонен номер и да каже номера на артикула. Предполагам, че е по-вероятно и за бъркалките да е така. Peace
Аз сън изхвърляла бъркалки от един уред и точно така ги поръчах (не беше от Лидъл, обаче, а уред на тефал). Обадих се, казах номера на продукта и кои точно частИ  Laughing липсват. Дадоха ми цена и с/у три лева ги доставиха с наложен платеж на следващия ден. Предполагам, че обаждайки се на телефона на клиента или на сервиза, може да уредите въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт