Лидл ::57::

• 88 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Същите ножчета от 4,99 - режат и пръстчета Mr. GreenРъцете ми са нарязани доста, снощната зелена салата доста кръвчица пусна/не признавам дъска, режа всичко в посока към ръката./
Въпреки това, пак ще си купя.

# 181
  • Бургас
Глупости, изчерпан... Много им се дразня на стандартните бланки...  #Cussing out Преди 2 часа се върнах от пазар /Бургас, Лидл до автогарата/ и имаше 7-8 тенекии зехтин и пици Маргарита. Спанак и горски плодове замразени, обаче, нямаше. Взех си замразени ягоди и кърпичките (май всъщност само заради кутията  ooooh! ) и пиле за днес, намалено с 30%.

# 182
  • Русе
Глупости, изчерпан... Много им се дразня на стандартните бланки...  #Cussing out Преди 2 часа се върнах от пазар /Бургас, Лидл до автогарата/ и имаше 7-8 тенекии зехтин и пици Маргарита. Спанак и горски плодове замразени, обаче, нямаше. Взех си замразени ягоди и кърпичките (май всъщност само заради кутията  ooooh! ) и пиле за днес, намалено с 30%.

Да за съжаление бланката е стандартна  Sad,по телефона ми казаха,веднага,че е изчерпан зехтина,но споменах за Бургас(автогара),отговора беше"Да има,но отказват да трансферират до удобен за мен магазин защото се води хранителна стока."

# 183
Тенджерата под налягане от 15-ти дали си заслужава?  newsm78 Искам нещо хубаво,защото ще ползвам често  Rolling Eyes

# 184
Нощес сънувах, че си купувам зехтин от Лидъл заради вас  Laughing

Ножове има, даже са и намалени в люлинския магазин.
Има и много пасатори.

# 185
Същите ножчета от 4,99 - режат и пръстчета Mr. GreenРъцете ми са нарязани доста, снощната зелена салата доста кръвчица пусна/не признавам дъска, режа всичко в посока към ръката./
Въпреки това, пак ще си купя.

Благодаря за отзивите за ножовете, ще ги дебна да ги пуснат пак, значи. Simple Smile Тези цветните. Хареса ми и, че всички имат предпазители, но не вярвах чак толкова бързо да се изчерпят- ама явно и покрай празниците някои хора купуваха за подарък.
Ако някой се интересува, в неделя привечер в Лидъл Пловдив на Пещерско имаше все още останала една шевна машина от последните- бяла с лилаво (като моята Heart Eyes).  Wink Учудвам се, че се задържа все още, но може би защото преди няколко месеца пускаха и други шевни машини. Peace

# 186
  • София
Нощес сънувах, че си купувам зехтин от Лидъл заради вас  Laughing

Ножове има, даже са и намалени в люлинския магазин.
Има и много пасатори.

От тези по двата в комплект ли? Снощи мъжа ми беше там, нищо не каза, а знае, че ги издирвам. Беше накупил намалени салати, лук и репички - на 50%. А бяха прекрасни и свежи.

# 187
Искам да се оплача от корнфлейкса (шоколадови мидички)- мислех, че е сменена само опаковката, но не, вкусът няма нищо общо с предишния  Crossing Arms- безвкусни и без всякаква сладост са.

# 188
Доколкото видях бяха по един с предпазител. В ръцете си държах такъв за хлям и цената беше под 3 лв.

# 189
Пиците Маргарита бяха отвратителни, безвкусни.

# 190
  • София
А дали има останали от Циф и Доместос за Младост - София? Също ме интересува и термометъра за кола. Дали има и мери ли точно?

# 191
  • Варна
Докладвам, както обещах - звъннах на "Бушона ЕООД".
Нямаше нужда да казвам модел на хлебопекарната, а само марката.
Формата за печене + 2 бъркалки е 25 лв.
Ще ми ги пуснат още днес по Еконт Simple Smile

# 192
  • София
Доколкото видях бяха по един с предпазител. В ръцете си държах такъв за хлям и цената беше под 3 лв.

А, значи от единичните големи ножове. Търся комплекта от среден и малък, но и този ще отида довечера да взема. Мерси много!

# 193
  • Пловдив
Отчет-В Лидл Филипово в Пловдив
Пици маргарита-цяла хладилна витрина-никой не купуваше.
Почистващите кърпички -лимон и бриз имаше,но малко бройки.
Течен сапун-само 1 бройка-взех я.
Имаше намалени сутиени разопаковани ,нямаше много избор на номерация.
Заека беше намален също.

# 194
  • на Мелмак
Искам да се оплача от корнфлейкса (шоколадови мидички)- мислех, че е сменена само опаковката, но не, вкусът няма нищо общо с предишния  Crossing Arms- безвкусни и без всякаква сладост са.

И шоколадовите топчета и всичките им нови опаквки са с нови вкусове.
От любими станаха  Sick

Пиците Маргарита бяха отвратителни, безвкусни.

На мен винаги пиците маргарита не са ми харесвали  Peace

Ножовете и аз ги исках , но .....
Зехтин също  Rolling Eyes
Уф... нещо не ме огря  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт