Лидл ::57::

• 88 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Понеже има разлини пици, кои са най-вкусни според вас (не ххл, а по принцип питам)?

# 241
dolce_miele,лесно се мие и разглобява . Мощността на всички рендета е такава Simple Smile. Остатъци като другите няма как да останат:)

# 242
Понеже има разлини пици, кои са най-вкусни според вас (не ххл, а по принцип питам)?

Помня, че много хора казваха, че охладените били най-вкусни и с хубава плънка.

И понеже сто пъти питах и никой не ми отговаряше  Crazy , да кажа, че чак сега забелязах, че в брошурата е написано под замразения спанак и карфиол и брюкселското зеле.  Grinning Тъй де, сама си отговорих. Утре се надявам да отида до Лидл и да успея да си купя.

# 243

Помня, че много хора казваха, че охладените били най-вкусни и с хубава плънка.

Да, доста са хвалени охладените, но на мен най-малко те ми харесват.
За мен най-вкусна е пицата Хот-дог от американската седмица, но тя не е от постоянния асортимент, иначе обичам тази с моцарела, мъжът ми със салам и гъби.
Aludra *, трябва да пробвате и да установите какво отговаря на вашия вкус, за едни едно е хубаво, за други друго.

# 244
Аз харесвам Пеперонито, точно на границата на поносимостта към люто е.

# 245
dolce_miele,лесно се мие и разглобява . Мощността на всички рендета е такава Simple Smile. Остатъци като другите няма как да останат:)

Благодаря много, точно това ме интересуваше! Simple Smile Значи ще дебна пак да ги пуснат, за да се сдобия и аз с ренденце. Heart Eyes
Момичета, споделете как приготвяте замразеното брюкселско зеле? Не съм го отворила още да видя как е, но на пипане всяко зелченце Laughing е отделено, т.е. не са замразявани на буци. Спанакът който е със сметаната имам спомен, че не съдържаше само сапанк и сметана и затова предпочитах да купувам натуралния порциониран който беше на пюре. Но пък сигурно е вкусен. Peace

# 246
  • Русе
От замразените пици и на мен Моцарела ми е фаворит. Другите са сухи, но децата искат да е с колбас или с гъби отгоре. Аз пица купувам в изключително редки случаи по настояване на децата и само за тях. И така и не запомних коя от пиците НЕ люти. Колкото пъти вземем, а всеки път е различна, все налютява.

# 247
  • Щастлива мама на 3 слънца
Извинявам се,ама нещо не мога да се запиша в темата  Rolling Eyes

Някой дали купи комплекта от 3 ножици?Как е?
Уникални са ние ги ползваме професионално. И си ги чакаме. Ползваме предимно големите
Не бяха ли от понеделник???
Не са ли утре

# 248
Аз харесвам Пеперонито, точно на границата на поносимостта към люто е.

Точно за нея мислех да напиша.Много ми харесва, защото е пикантна.

# 249
  • София
Добре, че тук прочетох за тези Стекита от образователните игри, които бяха пуснали наскоро. Тогава ги подминах, защото си мислех, че са голяма глупост, но сега взех от разпродажбата. Голяма игра пада вчера и днес, както и с един пластелин с формички, пак на разпродажба.  Laughing Каката намаза и едни ботички на 13.99, малко са и големи, но се надявам напролет да са и точно.
И аз чакам детските дрешки, по-специално долнища. Дали ще са ватирани? Ще си взема и клин за мен. Ох, нямам търпение за брошурата утре.
Довечера като се прибере ММ от работа ще отида до Лидл да видя какво сте ми оставили от ХХL седмицата.  Whistling

# 250
+ 1 глас за к-та ножици.Имаме ги от година и няма и място за сравнение с китайските или каквито и да е ножици от всякакви други магазини.

За шкафа за баня 116 - 33- 38 см, 89 лв. При сглобяването се установи , че има грешни дупки/пробиви, оттам сега вратичката ни виси надолу, а чекмеджето не се затваря докрай. Бихте казали-грешката е у вас, да , ама не е у нас. Не е първата мебел, която сглобяваме в живота си. Няма да върнем, обаче, защото ни трябва и детето вече си нанесе багажите в шкафа. Не го дава и не се съгласява да го върнем, а пък е и доста симпатичен шкафът.

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 16:01 от ФЕЯТА

# 251
Тази сутрин имаше кутии със зехтин в Лидъл в Дружба в Русе.

# 252
Сосовете, и по специално този с босилек, от постоянния асортимент ли са?

Sunny kiss,
Скрит текст:
аватара и подписа са ми подарък от "аватарките".

# 253
Сосовете, и по специално този с босилек, от постоянния асортимент ли са?

Sunny kiss,
Скрит текст:
аватара и подписа са ми подарък от "аватарките".

Скрит текст:
Hug

# 254
  • Русе
Тази сутрин имаше кутии със зехтин в Лидъл в Дружба в Русе.
Благодаря за информацията,ще мина тази вечер дано е останало нещо Peace

Ходих,свършил е  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 18:44 от Зори

Общи условия

Активация на акаунт