Лидл ::57::

• 88 376
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Да, и аз казах същото вече- в малката брошура сосовете ги няма и наистина нямаше да свърши работа за пред служителя Peace(в голямата брошура обикновено има повече хранителни неща, които в малката ги няма Confused). Явно сосовете с оранжевата капачка (доматен със зеленчуци) се купуват най-много в нашия Лидъл, първи свършиха. newsm78

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 14:00 от dolce miele

# 361
Когато изпитвам съмнение, относно посочената цена или при липса на такава, ползвам скенера за баркод. Последно си взех марципанови медальони с череши /от коледните лакомства/. На етикета върху тях - стара цена 6,49лв, с 30% отстъпка 4,54лв. На скенера и на касата 3,19лв и с 30% отстъпка 2,23лв

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 05:06 от divadiva

# 362
Моля за малко повече информация за прахосмукачката следващата седмица.Виждам,че е продавана и преди но почти не намерих мнения за нея.В упътването на сайта на Лидал има съвсем кратка техническа информация за продукта но почти не става ясно многото приставки функции за какво са предназначени.Най вече мокрото почистване само за гладки повърхности ли е, подходящо ли е за почистване на мебели примерно или пък за стени с текстилни тапети или примерно велтер или диколин?Може ли да се добавя почистваш препарат в контейнера за вода или  с препарата се действа директно на почистваното място? Изсушаването с функцията издухване ли става? newsm78 Имаме домашен любимец от който непрекъснато падат косми с които нормалната прахосмукачка трудно се преборва и като се добави малкия разбойник който с доволна усмивка цапа и размазва ,съвсем сериозно се замислям дали точно тази прахосмукачка няма да е спасението ми в борбата с двамата.Най вече зимата когато пътеките и килимите не могат да се перат всеки две седмици.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-24C4D886-6E2D0CEE/lsp/hs … 0PNTS%201400%20D1

# 363
  • Щастлива мама на 3 слънца
Моля за малко повече информация за прахосмукачката следващата седмица.Виждам,че е продавана и преди но почти не намерих мнения за нея.В упътването на сайта на Лидал има съвсем кратка техническа информация за продукта но почти не става ясно многото приставки функции за какво са предназначени.Най вече мокрото почистване само за гладки повърхности ли е, подходящо ли е за почистване на мебели примерно или пък за стени с текстилни тапети или примерно велтер или диколин?Може ли да се добавя почистваш препарат в контейнера за вода или  с препарата се действа директно на почистваното място? Изсушаването с функцията издухване ли става? newsm78 Имаме домашен любимец от който непрекъснато падат косми с които нормалната прахосмукачка трудно се преборва и като се добави малкия разбойник който с доволна усмивка цапа и размазва ,съвсем сериозно се замислям дали точно тази прахосмукачка няма да е спасението ми в борбата с двамата.Най вече зимата когато пътеките и килимите не могат да се перат всеки две седмици.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-24C4D886-6E2D0CEE/lsp/hs … 0PNTS%201400%20D1
Разбрах само, че е шумна. И аз ще я взимам

# 364
Когато изпитвам съмнение, относно посочената цена или при липса на такава, ползвам скенера за баркод. Последно си взех марципанови медальони с череши /от коледните лакомства/. На етикета върху тях - стара цена 6,49лв, с 30% отстъпка 4,54лв. На скенера и на касата 3,19лв и с 30% отстъпка 2,23лв

А къде стои този скенер? Embarassed
Срамота, толкова години ходя в Лидл, а не знам за този скенер...ползвала съм такъв в Кауфланд.

# 365
Зарибихте ме и мен с тази прахосмукачка, дали могат да се перат килими и мебели ме интересува най-вече...

# 366
  • София
Срамота, толкова години ходя в Лидл, а не знам за този скенер...ползвала съм такъв в Кауфланд.

В Свобода е между нишестетата и хладилната витрина. В другите магазини не съм го търсила и не знам дали е на същото място.
Хвани някой служител да те упъти, че и аз колко пъти съм минавала покрай него и не съм го отбелязала  Peace

# 367

В Свобода е между нишестетата и хладилната витрина. В другите магазини не съм го търсила и не знам дали е на същото място.
Хвани някой служител да те упъти, че и аз колко пъти съм минавала покрай него и не съм го отбелязала  Peace
  bouquet

# 368
Разбрах само, че е шумна. И аз ще я взимам
И аз това го прочетох, писах на лични за малко повече информация, и се надявам да я получа.В интернет открих съвсем малко и най вече че става за събиране на промишлен отпадък от машини/ трици и др./ но там не открих нищо за домашните интересуващи нас жените дейности като пране на килими, почистване на мебели и тн.

# 369
  • Пловдив
Момичета, ето ви 13 отзива от немския сайт и повече снимки на прахосмукачката.
 Peace klip

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 10:06 от Rusalka:)

# 370
По мое мнение тази прахосмукачка не е за домашна употреба и в никакъв случай не е перяща прахосмукачка. То си пише - за работилница, за ремонт и т.н. Обира по-големи и тежки отпадъци, а също и разлята течност. То се вижда и на клипа. Преди години се подведох да купя подобна на Керхер за вкъщи и после я смених при първа възможност.

Не е по темата, но за косми от домашен любимец и не само  Wink и когато в дома преобладават килими и мокети, мога да препоръчам прахосмукачките на VAX (моята е от амазон и я считам за Моята прахосмукачка  Heart Eyes ). Същата марка имат и перящи прахосмукачки, но за тях не мога да дам отзиви. Извинявам се за спама  Peace

# 371
Абсолютно,това е прахосмукачка за събиране на прах и едри части при ремонтни дейности,при съответни електроинструменти ,които вдигат прах си има съответни накрайници,които се закачат за прахосмукачката,въобще не е за домашна употреба. Peace

# 372
По мое мнение тази прахосмукачка не е за домашна употреба и в никакъв случай не е перяща прахосмукачка. То си пише - за работилница, за ремонт и т.н. Обира по-големи и тежки отпадъци, а също и разлята течност. То се вижда и на клипа. Преди години се подведох да купя подобна на Керхер за вкъщи и после я смених при първа възможност.

Не е по темата, но за косми от домашен любимец и не само  Wink и когато в дома преобладават килими и мокети, мога да препоръчам прахосмукачките на VAX (моята е от амазон и я считам за Моята прахосмукачка  Heart Eyes ). Същата марка имат и перящи прахосмукачки, но за тях не мога да дам отзиви. Извинявам се за спама  Peace
Благодаря за отзивите.Потвърждавате това което и аз бях открила по темата, но имах съмнения дали съм права.От това което видях изобщо нямам нужда от точно такава, и сегашната ми има добра всмукателна мощност, а течности рядко ми се случва да обирам в такова количество.

# 373
Благодаря много на всички, които ми отговориха за сосовете. Днес имам път през пл. Славейков и ще погледна в Лидл на Раковски дали има. Информацията за скенера ми беше също много полезна. Мисля, че беше споменат вече в темата, но не съм се сещала досега да го използвам в такива ситуации.
Само да отбележа, че разглеждах сега новата брошура и видях, че ще има намалена Скаморца. Отдавна не са пускали, та ще позаредя малко фризера.

# 374
И аз не по темата, но по повод твоя пост да кажа: исках нова прахосмукачка. Старата ни е купувана 98-ма година, корейски Самсунг. Трудно чистя килима с нея, защото имаме и куче, и котка и са бели, навсякъде е пълно с козина. Оказа се, че изобщо не ми трябва нова прахосмукачка, защото тази е достатъчно мощна и си дърпа добре, просто проблемът ми е в четката. Купих си универсална турбочетка, която ме смая как чисти килима! С едно минаване обира всякакви влакна, а преди чегъртах на едно място по 20 пъти със старата четка. Разбира се и цената на четката е 30 лв, а не се наложи да дам 200 лв за нова прахосмукачка.
Това е четката. Има и други видове, огледах ги, но тази е най-стабилно направена и на най-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт