Лидл ::57::

• 88 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Взех везната, ножици и единични универсални почистващи кърпички с аромат на ябълка.

Силно почистващи са кърпичките и според мен трябва с ръкавици да се ползват.

Не е нужно. Аз ги ползвам от години, няма ефект върху кожата.

# 346
  • оттам, откъдето започва България
Бирата от промоцията 6+2 за 4.99лв хубава ли е?  newsm78
ММ редовно си купува от нея, когато е на промоция. Пробвайте, няма да съжаляваш.

# 347
  • Русе
Бирата от промоцията 6+2 за 4.99лв хубава ли е?  newsm78
ММ редовно си купува от нея, когато е на промоция. Пробвайте, няма да съжаляваш.
Страхотна е!На мен ми е любима  Heart Eyes

# 348
Благодаря ви,накарах мъжа да купи,но понеже е с 3 леви ръце му се скъсало кашончето във входа и от всичките 8 има една оцеляла,направо умирам от яд.  #Cussing out

# 349
Вчера писах, че в пловдивския Лидъл на Пещерско шосе има десетина възглавнички за шиатсу масаж- ами, днес следобед вече ги нямаше! Laughing Почти аналогично и с цитруспресите- имаше 2-3 броя останали от над 20 броя, всичките обаче бяха отворени. От ножиците- няма и една бройка. От ключодържателите-фенерчета- още вчера нямаше останали. Вторият комплект с ключодържатели днес го върнах (в синьо е, предполагам, че ще го пуснат за продажба при единичните бройки)- оказа се, че и двете фенерчета не светят добре; единият светеше съвсееем слабо, а другият- я свети, я не, и на двата светодиодите им бяха сложени накриво..... Confused От инхалаторите при нас има много. Разлистих упътването им, но НИКЪДЕ не видях какъв процент от частиците се разпрашават под 5 микрона....би трябвало да е при техническите характеристики, но четох, четох и не го видях никъде написано. newsm78 От почистващете кърпички нямаше нищо Sad , дано утре заредят, ако има останали. Praynig Консервите с херинга бяха на привършване, кухненските везни също бяха понамалели като бройки, но имаше. От всичко останало имаше. Peace
Да се похваля- при единичните бройки намерих намалена блуза от разпродажбата- оттгова имах тази в бордо за 5,99, сега се сдобих и с тъмносинята  за 4,19 лв.  Simple Smile
Почистващите кърпички ги използвам почти винаги без ръкавици- просто след това си изплаквам ръцете с вода. Peace
А тези килими....на мен ми приличат на хубави черги.  Laughing Но няма да ги нарекат черги, я Mr. Green Според мен са идейни, ако се връзват със стила на обзавеждане, изглеждат и лесни за поддръжка- но не знам дали са с противоплъзгаща основа....

# 350
  • Sofia
Навсякъде ли са свършили ножиците?  Sad

# 351
  • Русе
Явно да. Днес в Ловеч нямаше нито една, а вчера сутринта от всичкия народ, само аз взех ножици.

# 352
Допълнителна информация за т. нар. съд за печене и сервиране http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17448 (от вътрешната страна на етикета му): "Тиганът е подходящ за запазване на ястията топли във фурната (макс. 150 градуса за 1 час)". Тоест, не става дума за печене, а само за затопляне.
Дупчицата в капака е много мъничка, предвидена е за добавяне на течности на капки. Не се сещам как ще се отпушва, ако се задръсти.

# 353
Тази седмица нямам никакво време за пазаруване, та ..... два пъти ходя заради пустите пици и.... ми няма и няма никаква маргарита  Cry(за Пловдив - Тракия  говоря). Ходих и в понеделник и днес и все тая...  Cry Иначе си напазарувах порядъчно херинга (страхотна е), картофени кюфтета (не ми харесват), портокали, айсберг, пилешки бутчета, зеленчуци с масло и сладолед на клечка от промоцията, който този път ужасно ме разочарова. Принципно съм пристрастена към този сладолед, но тази партида е голям провал - усеща се вътре нещо зърнесто като неразтворено сухо мляко, което е доста неприятно като усещане, та май и на вкуса се отразява. Sick

# 354
  • София
Навсякъде ли са свършили ножиците?  Sad

Не.Днес се сдобих с такива от ЛИДЛ в Гоце Делчев.Имаше доста бройки,повече зелени и по-малко сиви.
Цитруспреси също имаше и то доста бройки.Разните възглавнички за масаж,електрически одеала и т.н. също видях.
Имаше куфари,тенджери под налягане и за готвене на пара.Също рендета и кутии за съхранение.
Единствено не открих кърпичките за почистване XXL С кутията.

# 355

Не.Днес се сдобих с такива от ЛИДЛ в Гоце Делчев.Имаше доста бройки,повече зелени и по-малко сиви.
Цитруспреси също имаше и то доста бройки.Разните възглавнички за масаж,електрически одеала и т.н. също видях.
Имаше куфари,тенджери под налягане и за готвене на пара.Също рендета и кутии за съхранение.
Единствено не открих кърпичките за почистване XXL С кутията.

Явно имаш предвид Лидл в кв. "Гоце Делчев" (София), тъй като и аз бях там около 18 часа и имаше всичко, което описваш.
Аз обаче загубих доста време да търся сосовете на Комбино за спагети, които трябваше да са намалени,  но нямаше никакви табели, а си стояха ненамалените цени.  Питах служител, той дойде с мен до стелажа, погледна и отсече - явно не са намалени. Помолих за брошура - нямал.
И понеже не ми се губеше повече време, реших, че аз съм се объркала нещо, но сега пак гледам на сайта им, че е трябвало да са намалени. Не че е кой знае какво, ама за пръв път ми се случва такова нещо, а и такова отношение на служителите.  В другите магазини намалени ли са или аз наистина съм объркала нещо?

# 356
Намалени са! Преди около 2 часа си купих.

# 357
Намалени са! Преди около 2 часа си купих.

Благодаря! Утре пак може да мина оттам, но този път с брошурата в ръка.

# 358
Аз обаче загубих доста време да търся сосовете на Комбино за спагети, които трябваше да са намалени,  но нямаше никакви табели, а си стояха ненамалените цени.  Питах служител, той дойде с мен до стелажа, погледна и отсече - явно не са намалени.

От актуалните брошури и при нас забелязах, че са свършили (обаче сосовете ги няма в брошурата- само на сайта им, поне аз не ги видях в брошура колкото и да гледах)- има от тези за другата седмица. Вчера ходих специално за сосовете- намалени бяха, днес също. Обаче днес имаше само 3-4 буркана от намалените и отдолу нямаше други кутии. Имаше много от тези които са в по-големите буркани по 1,99 (по 500 мл), както и от Болонезето които са по 2,59.
При нас също имаше много зелени ножици вчера и едва 1-2 комплекта в сиво- но днес никакви. Събота и неделя понякога зареждат още от промоционалните стоки- ако са заделили. Wink

# 359
  • Русе
Аз обаче загубих доста време да търся сосовете на Комбино за спагети, които трябваше да са намалени,  но нямаше никакви табели, а си стояха ненамалените цени.  Питах служител, той дойде с мен до стелажа, погледна и отсече - явно не са намалени.
От актуалните брошури и при нас забелязах, че са свършили (обаче сосовете ги няма в брошурата- само на сайта им, поне аз не ги видях в брошура колкото и да гледах)- има от тези за другата седмица. Вчера ходих специално за сосовете- намалени бяха, днес също. Обаче днес имаше само 3-4 буркана от намалените и отдолу нямаше други кутии. Имаше много от тези които са в по-големите буркани по 1,99 (по 500 мл), както и от Болонезето които са по 2,59.
Сосовете са в голямата брошура на стр. 5 горе вдясно. Peace
Така, че lalence11, дори и да ти бяха намерили в магазина брошура, не би ти свършила работа, защото там са само малките Peace

Общи условия

Активация на акаунт