Лидл ::57::

• 88 355
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Отзиви за рендето има ли? Видя ми се качествена пластмасата...

Кутиите на мен не ми се видяха много функционални и не взех.

Зехтина е страхотен. Тъкмо ни свърши същия от гръцкия Лидл и моят мъж вика догодина трябва да купим 2 бр и го пуснаха тук. Не го съхранявам по особен начин, но и ние много ползваме и няма време да се застоява.

# 331
Да ви попитам в Лидъл има ли консервите с риба тон на марката Rio mare?

# 332

Някой се интересуваше за прахосмукачката за сухо и мокро почистване - имаме я от 2010 Simple Smile Лепи съседа отдолу за тавана, но и от отсрещния блок разбират като се разчистя Mr. Green

А като цяло лесна ли е за употреба и почистване или си има доста занимавка?
Искаш да кажеш, че е доста шумна, така ли?
Мокро почистване на подови настилки или и за мебели?

# 333
  • на последния етаж
Днес готвих брюкселското зеле. Стана супер. Всички у дома го харесаха.
Как го приготви?

# 334
Ние обожаваме тези двете зърнени закуски! Никога не оставаме без тях.
С прясно мляко или с кисело се консумират?
И с двата вида.

Днес готвих брюкселското зеле. Стана супер. Всички у дома го харесаха.
Как го приготви?
Имах свинско, което нарязах и сварих предварително. Добавих един пакет брюкселско зеле и един пакет замразена смес за супа, която съдържа моркови, карфиол и ситно нарязани картофки и май нищо друго. Пак е от Лидл. Една кутия доматена паста. Кутията е 500 грама, опаковка като от сок. Черен пипер, магданоз и малко чубрица, а като поизвряха водата и доматите, добавих 1-2 суп лъжици брашно, за да се сгъсти сосът и да не е воднист. Месото се разкъса на малки парченца, но зелчиците останаха цели и стана много вкусно, а и приятно на вид. Никога не готвя по рецепта, импровизирам с наличните продукти, не опитвам ястието докато готвя, всичко слагам "на око".

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 12:00 от Бижy

# 335
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз се интересувам от прахосмукачката. Дали чисти килим хубаво не е ли работна само. За вкъщи става ли

# 336
  • с/у ОколоМръсТното
Обикновени дънки  р-р 158 и в момента има в нашия ЛИДЛ.
Виждала съм и 164.

После са мъжките номера.

# 337
Купих си тенджерата под налягане,изглежда страхотно.Тежка и с дебело дъно.Утре ще я тествам.

# 338
  • Stuck in a moment

Някой се интересуваше за прахосмукачката за сухо и мокро почистване - имаме я от 2010 Simple Smile Лепи съседа отдолу за тавана, но и от отсрещния блок разбират като се разчистя Mr. Green

А като цяло лесна ли е за употреба и почистване или си има доста занимавка?
Искаш да кажеш, че е доста шумна, така ли?
Мокро почистване на подови настилки или и за мебели?

И мен ме интересуват тези въпроси.
Всъщност тази прахосмукачка съпоставима ли е с Рейнбоу?

# 339
Лъки, а те няколко марки уиски ли имат?
Утре трябва да инвестирам в бутилка, но не ми се дават много пари.
Пък и Скъпия не разбира много от уиски, ракиджия е.
Дано някой подскаже марка.
За бюджетен вариант бих препоръчал най-вече бърбъна от собствената им марка - Western Gold. За цената си от 11 лева е много по-добър избор от повечето ширпотребен алкохол, продаван у нас на двойно и тройно по-високи цени заради марката.

Препоръчаното вече Queen Margot е също добър вариант за предпочитащите скоч. "Канадското" Western Gold по-скоро го отбягвайте.

Ето това е въпросното уиски:

# 340
  • Русе
Обикновени дънки  р-р 158 и в момента има в нашия ЛИДЛ.
Виждала съм и 164.
После са мъжките номера.
Даа, права си, но защо до сега никога не съм виждала по-големи от 152 Thinking
Днес обикаляйки, в единичните бройки слуайно зърнах един тъмно син панталон. Помислих, че е мъжки, но като го разтворих, видях че е 158. Беше от разпродажбата на цена от 11,49 лв. и с намалението 8,09 лв. Интересно, защо тогава въобще не видях такива големи номера. Най-големите бяха 140. Взех го, залепна на сина ми. Party
Но ватирани съм сигурна, че тази зима не са пускали.

# 341
Взех везната, ножици и единични универсални почистващи кърпички с аромат на ябълка.

Силно почистващи са кърпичките и според мен трябва с ръкавици да се ползват.

# 342
Момичета, този килим от новата брошура пускали ли са го до сега ? Интересува ме дали е качествен, защото искам да взема за подарък на майка ми.
http://broshura.lidl.bg/134f30fc-1fd7-454e-962b-49cf46bd35b9/#/10

# 343
  • Русе
Момичета, този килим от новата брошура пускали ли са го до сега ? Интересува ме дали е качествен, защото искам да взема за подарък на майка ми.
http://broshura.lidl.bg/134f30fc-1fd7-454e-962b-49cf46bd35b9/#/10
Не помня дали са го пускали, но защо гледайки го на брошурата, този килим ми прича на черга Rolling Eyes

# 344
Бирата от промоцията 6+2 за 4.99лв хубава ли е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт