Лидл ::57::

• 88 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Юлмана, и на мен чаят с кактус ми беше любим... Cry Онзи ден ми се стори, че при нас мернах нещо с овца в кашона с петлите (за зърнената закуска става въпрос). Laughing Не го загледах много, но ако е вида с ябълка ще взема да пробвам и аз. Peace

# 316
Доста се писа за зърнените закуски, не са сменени само опаковките, а и вкусът.

# 317
  • Пловдив
и аз много я харесвах опаковката с овцата, но от около месец я няма и при нас Sad

Някой се интересуваше за прахосмукачката за сухо и мокро почистване - имаме я от 2010 Simple Smile Лепи съседа отдолу за тавана, но и от отсрещния блок разбират като се разчистя Mr. Green

# 318
  • Русе
Аз писах и оня ден - според моите деца вкуса е същия  Mr. Green
Днес си купих ножиците, че отдавна им се каня. Имах 2 броя тук, но миналото лято рязах бирени кутийки, за да си правя формички за фунийки и ми се изтъпиха. Купих си лидълското точило, което става и за ножици, но нещо не се справи. Едната вече реже само хартия, друго не ще.
Тази сутрин в 7,55 ч. пред магазина имаше поне 50 човека. Като ги видях отдалече, си рекох - останах без ножици Laughing С отварянето на вратите, като хуни нахлуха и директно към цитрус пресите и рендетата. Много пенсионери носеха бастуни и фенерчета. Цветя също доста се купуваха.

Един вид меджик нещо си с шоколадови топчета вкл -имат форма на копче или нещо от рода - веднъж съм вземала и не ни хареса.
..................
Първо марката беше нещо като GOODY   .като я смениха стана FUNZOO / На сегашната смяна не знам новото име .
Тези са като куки крисп, но са без парченца шоколад.
И сега марката е GOODY, а на пакета пише FUNZOO.

# 319
Вики  като отворих Лидл при нас тези закуски бяха с друга опаковка  си пишеше само  GOODY  /всяка седмица съм на щанда със зърнените закуски Grinning / И дъщеря ми ги ядеше до миналата година -ама сега е в друга фаза и само овесени ядки и тям подобни яде Grinning

Скрит текст:
Имам фотографска памет и помня опаковки и надписи  Joy та ето цитирам от стара тема
Цитат
Цитат на: slavivo в сб, 18 дек 2010, 12:33
Зърнена закуска (подобна на Нескуик) на Goody-Flakers Choco, около 1лв.- 250 гр. - страхотна
Скрит текст:
Стара опаковка
 сегашна [
 новата с мидички не съм виждала  Joy /spoiler]

# 320
Аз писах и оня ден - според моите деца вкуса е същия  Mr. Green

И моята дъщеря си ги яде.
Когато ги взех, имах малко останали от старата опаковка та смесих двата вида. Разликата веднага се видя и в цвета и във формата, а както се оказа в последствие и във вкуса. На мъжа ми дадох без да споменавам, че е сменена опаковката, той ги опита и абсолютно отказа да ги яде.

# 321
Ние обожаваме тези двете зърнени закуски! Никога не оставаме без тях.

С прясно мляко или с кисело се консумират?

# 322
  • София
Ние обожаваме тези двете зърнени закуски! Никога не оставаме без тях.

С прясно мляко или с кисело се консумират?

Ние ги ядем с прясно, но общо взето бързо ни писнаха, сега много рядко купувам.

# 323
  • София
Какво е положението с ножиците?Има ли останали?Също ме интересуват и кутиите за съхранение.
Става въпрос за София.

# 324
  • Русе
Вики  като отворих Лидл при нас тези закуски бяха с друга опаковка  си пишеше само  GOODY  /всяка седмица съм на щанда със зърнените закуски Grinning / И дъщеря ми ги ядеше до миналата година -ама сега е в друга фаза и само овесени ядки и тям подобни яде Grinning

Скрит текст:
Имам фотографска памет и помня опаковки и надписи  Joy та ето цитирам от стара тема
Цитат
Цитат на: slavivo в сб, 18 дек 2010, 12:33
Зърнена закуска (подобна на Нескуик) на Goody-Flakers Choco, около 1лв.- 250 гр. - страхотна
Скрит текст:
Стара опаковка
 сегашна [
 новата с мидички не съм виждала  Joy /spoiler]
Е, добре, де! Не оспорвам. Peace Понеже писа, че сега не знаеш как се казват, видях какво пише на новия пакет с топчетата.
По принцип избягвам да купувам такива "боклуци"(ще ме извинявате за израза, но за мен са такива). От дъжд на вятър когато ги намалят тогава вземам, да има вкъщи и не за друго, а да имам повод да откажа на децата когато започнат да хленчат за зърнените закуски на Нестле, които са 3 пъти по-скъпи и привличат вниманието им я с някой диск, я с накоя играчка.

# 325
 hahaha

Някой се интересуваше за прахосмукачката за сухо и мокро почистване - имаме я от 2010 Simple Smile Лепи съседа отдолу за тавана, но и от отсрещния блок разбират като се разчистя Mr. Green[/color]
Joy
Кратко и ясно.По-голяма реклама от това- здраве му кажи. Представих си това

# 326
  • Пловдив
Някой има ли от осветителните тела,които ще пускат от сл.седмица?Интересувам се от тези таваннтите с 3 лампи.

# 327
  • с/у ОколоМръсТното
Има много запознати тук, та питам:

Пускаха ли ЛИДЛ ватирани дънки за момчета този сезон? За миналия взех, сега уж не пропускам брошурите, но нямаааа...
Става дума за 164 р-р.

Just...a woman - ножици има много в близкия ни магазин.

# 328
  • София

Пускаха ли ЛИДЛ ватирани дънки за момчета този сезон? За миналия взех, сега уж не пропускам брошурите, но нямаааа...
Става дума за 164 р-р.

Just...a woman - ножици има много в близкия ни магазин.

Ватирани дънки за толкова големи деца не са пускали , а според мен детското е до 152см. Моля ако греша ме поправете. Simple Smile

# 329
  • Русе
Става дума за 164 р-р.
Ватирани дънки за толкова големи деца не са пускали , а според мен детското е до 152см. Моля ако греша ме поправете. Simple Smile
Не грешиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт