Лидл ::57::

• 88 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Днес в Лидл-Захарна фабрика не останах очарована от тази седмичната промоция. Наистина  силиконовите съдове са ужасно мънички ( аз се надявах да са поне двойно по-големи) NaughtyВзех си само два пакета спагети и заминах. От другата седмица дано дрехите са хубави. Имаше някакви останали намаления от миналата седмица, но изобщо не ме грабнаха бяха в ужасен търговски вид повечето неща ooooh!..

# 301
  • София
Днес се вредих по обяд за сокоизтисквачката. В "нашия" Лидл бяха останали 3, едната отворена, другата я взеха пред мен и аз третата. Пробвах я вкъщи - доволна съм, противно на повечето мнения в предишната тема. Не трябва да се натиска силно, тиха е, бърза и изстисква до кора.
Сега искам някой да ме уреди с портокалова горичка!  Grinning
портокалите от лидл са  перфектни, не ти трябва горичка Wink

Замразени пици - обичаме моцарелата, прошутото и на трето място салами. Аз точно тънки и твърди обичам блатове, така че за нас са ок.

# 302
  • Щастлива мама на 3 слънца
Напазарувахме доста. Взех последната сокоизтисквачката... Много ама мн сме доволни. Взехме 5 комплекта големи ножици. Сменям малките за големи. Който няма какво да прави големите.
Взехме сладолед. Мърфини доста свинско.

# 303
  • София
Здравейте,
Някой пекъл ли е цяло пиле във фурна от Лидл? Дали са хубави  newsm78
Благодаря   bouquet

# 304
  • София
Фурната или пилето дали са хубави?
Ако е пилето - пекла съм от техните/не жълтите Дюк/ Правила съм ги и в плик и в чугунена тенджера. Предварително ги намазвам с масло и подправки да се мариноват 12 ч. в хладилника.
Вкусни са ни, е бялото месо после го рециклирам.
Ако е въпрос за фурни от Лидл - не знам.
Сега и аз да попитам - читаво ли е уискито от Лидл?
Скъпия иска да го черпя, а не ми се ходи по други магазини след работа, по тъмно.

# 305
  • София
Пилето  Joy
Мерсиии   bouquet

# 306

Сега и аз да попитам - читаво ли е уискито от Лидл?
Скъпия иска да го черпя, а не ми се ходи по други магазини след работа, по тъмно.

Зависи каква марка ще вземеш,но по принцип да, алкохола им става...

# 307
  • София
Лъки, а те няколко марки уиски ли имат?
Утре трябва да инвестирам в бутилка, но не ми се дават много пари.
Пък и Скъпия не разбира много от уиски, ракиджия е.
Дано някой подскаже марка.

# 308
  • софия
Аз да попитам тези, които си взеха 5 л зехтин как ще го съхраняват? В смисъл- пречи ли, че седи отворен или трябва бързо да се използва newsm78
От години си купуваме зехтин 5 л., връщайки се от море от Гърция. Никога не се е случило да се развали. Това количество ни стига за около 10 месеца. Седи си в бутилката, в която го е сипал производителят. Обикновено е домашно производство.

# 309
Лъки, а те няколко марки уиски ли имат?
Утре трябва да инвестирам в бутилка, но не ми се дават много пари.
Пък и Скъпия не разбира много от уиски, ракиджия е.
Дано някой подскаже марка.

Не поддържат голям асортимент, но има уиски със сигурност.Аз харесвам Jameson.
Щом е ракиджия вземи му половинка Бургас 63, ще го зарадваш. Peace

# 310
Пилето от Лидл е супер, аз го разчеквам върху картофи в иенска тенджера/тава с капак и хем се задушава, хем се запича, та откъдето и да е пилето става страхотно Grinning

Купихме възглавничка за шиатсу масаж за гръб и кръст (най-вече за мъж ми) преди малко я пробвах...уникално приятно усещане, за малко да заспя на стола...все едно малки юмручета ти мачкат кожата и кокалите  Laughing Очарована съм Simple Smile И от мъжа ми имаше 6+... много му хареса Simple Smile

И от зехтина взехме, но не знам дали е хубав, не сме го отворили все още...
За съхранението му не се притеснявам, не е имало случай зехтин да ми се развали досега (но пък и ние ползваме много, та няма май кога да се развали)

# 311
Aisha, у нас се харесва това от техните марки

# 312
Здравейте,
Някой пекъл ли е цяло пиле във фурна от Лидл? Дали са хубави  newsm78
Благодаря   bouquet

Много беше вкусно охладеното пиле което купих наскоро от Лидъл. Peace Това, което стои най-близо до разфасовките с бяло месо, бутчета и т.н., защото май да два вида пилетата. newsm78
Силиконовите съдове много ми харесаха като цвят и вид, но според мен са си порционни; отделно, че са по-скоро съдове за задушаване/печене, не виждам защо са ги нарекли "за готвене на пара"... newsm78 Реално, същата работа вършат и гювечета с капак или съдове+алуминиево фолио отгоре....обаче са много красиви и незалепващи тези. Mr. Green
Комплектът за съхранение на тигани и тенджери ми хареса, но не взех. Сетих се, че продават едни меки подложки за хранене (овални) и спокойно мога да си изрежа от тях и ще ми излязат по-евтино. Laughing
Кухненските везни са страхотни, имам светлата от няколко години. Чак ме е яд- зелената и червената са толкова красиви.... Laughing
Купих си и комплекта със зелените ножици, а на мама отстъпих сивите. Да са ни различни. Много съм доволна от тях. Интересното е, че част от опаковките нямат описание на български, а другите си имат. Laughing
Купих и от доматените сосове. Simple Smile Някой ще каже ли ЗАЩО има буркани от 500 гр. които са по 1,99 лв, колкото всъщност е цената и на бурканите от 400 гр когатоп не са на промоция?? newsm78 Не видях съществена разлика във вида, но може би има във вкуса? Thinking
Купих още и от ключодържателите-фенерчета  Heart Eyes , пълнозърнести спагети, подправки. Учудващо имаше и брюкселско зеле, но нямаше как да го нося.
За зърнените закуски които коментирахме- имаше някаква с пиле или кокошка  Laughing- мидички или люспички с мед и фъстъци се водеше. Имаше и една подобна на тези с Таз, Туити и Силвестър- шоколадова, но не помня формичките- за разлика от Таз тя не се водеше пълнозърнеста и май имаше 2-3 витамина по-малко. Mr. Green
За зърнестото сирене беше питал някой- ние харесваме повече това на Голдеса, има и вариант лайт (по-диетичен). Това на Пилос го пуснаха по-късно в асортимента и е по-редичко, със сметана. И то става, но остане ли малко извън хладилника и става още по-течно. Laughing
Цитрус пресата много ми хареса като визия, струва ми се, че ще върши работа. Peace В Лидъл на Пещерско шосе (пловдив) имаше много бройки, за който се интересува! Също, тази вечер имаше и 7 шиатсу възглавнички за гръб и 3 от тези за врат. Пренасочили са ги от друг магазин явно, защото до онзи ден нямаше нито една, а кутиите не изглеждаха отваряни.  Peace Има още и от масажорите- похвалвам ги пак; тази вечер си затоплях синусите и болката доста понамаля.  Wink

# 313
Днес готвих брюкселското зеле. Стана супер. Всички у дома го харесаха.

# 314
Зърнените закуски ги купуваме от години -и в момента само опаковките са сменени / поне на топчетата си е съвсем същата/ ,има мидички - в събота купих ама със стара опаковка . / Това е трета промяна на опаковка откакто купуваме Grinning /
Странното е ,че синът ми обичаше топчетата ,но преди месец като ги пуснаха с нова опаковка вече е любител на мидите / с мечето/.
 Миналата събота купих една опаковка с шоко миди ,но си бяха със стара опаковка и скоро не съм  ходила в магазина.
  Овесени кръгчета с мед е тази с пчеличката.
 Има една оризова закуска с мед / май беше малко по -скъпа /-  преди година бях купила последно - не се хареса и така се мота с месеци и замина в коша - има вкус малко на едновремешният оризон - като престои омеква и се слепва ./ Без мляко беше по -вкусна ,но като цяло не ни хареса и не бих купила пак./
 Другата е със мед и фъстъци/ петел има на опаковката/  и в същият кашон с повече ровене преди намирах и люспички със сушена ябълка  / моите любими / . Последните ги няма поне от  месеца и сега вече на табелката си пише корнфлейкс с фъстъци / а преди пишеше видове / . Този с ябълката беше с една овца на опаковката.
 Първо марката беше нещо като GOODY   .като я смениха стана FUNZOO / На сегашната смяна не знам новото име .
 Има и опаковка от натурален корнфлейкс .
 Един вид меджик нещо си с шоколадови топчета вкл -имат форма на копче или нещо от рода - веднъж съм вземала и не ни хареса.
 Другите са с пълнежа - какаов или ванилов.  
 / Всички са аналог на зърнените закуски Нескуик  почти./
 Като цяло синът ми е фен само на мидите вече. /Моят любим корнфлейкс с ябълка изчезна / като и чаят с кактус и куп неща дето като си харесам и ги няма - и това ако не е конспирация Grinning  /
Днес готвих брюкселското зеле. Стана супер. Всички у дома го харесаха.
Това зеле всички го хвалите -ако остане може да взема - макар дъщеря ми да ми казва че е гадно на вкус  Joy

Общи условия

Активация на акаунт