Лидл ::57::

• 88 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз тази сутрин бързах да видя дрехите.
Роклите не ми допаднаха още по снимките.
От блейзерите по снимка харесах този като жилетка дето е. Но е много тънка и лигава материята, ако беше по-изпечена и твърда щеше да става за пролетно якенце, но за това качество 44лв не бих дала.
Туниките по снимки също харесах, но материята им е прозрачна и лигава. Но са доста широчки, така че не се отчайвайте че няма XL.
В крайна сметка си взех едно черно памучно клинче и една опаковка от бикините, тези черните с дантелката отгоре. С дикретни ръбове са. За панталон няма да стават, но под дънки ще са екстра.

# 661
Момичета, благодаря за споделеното за таблетките за съдомиялна. Купих си и съм много доволна - по нищо не отстъпват на по - скъпите и "маркови" такива. Видях, че споделихте положително мнение и за пилешките хапки и ориза, които бяха XXL - взех си по една опаковка и мога да кажа че са невероятни. Много ме е яд, че не купих повече.
Аз отново съм с питане към вас. Пускали ли са и преди двойния надуваем матрак и ако да - какви са отзивите.

Благодаря  Hug

# 662
  • София
В крайна сметка си взех едно черно памучно клинче отгоре...
Как е материята на клиновете? Плътни ли са или пак са супер тънки? Отговарят ли си на номерацията?

# 663
  • Варна
Благодаря за споделеното, спестихте ми едно ходене днес, мислех да гледам туниките. Утре ще ида за топеното сирене в кръглите кутии, малкият го обожава.

# 664
  • София
Ина, за сутиените - кое е уголемено, чашката ли?
Как ти се видяха, като качество, като тези китайските по магазините ли са, чашката отвътре с каква материя ли е, изкуствена ли?
Миналата година взех един китайски сутиен, и ми докара такива болки, че сега не смея да взимам нищо по-различно от българските.  Tired
Според мен като цяло са уголемени от тези на Jolinesse и подплънката е по-малка. Не много , но за мен достатъчно, имам 85 B от Jolinesse и тези са на Esmara са ми по-добре. Изцяло са изкуствени на етикета пише 90% Polyamid и 10% Elastan(Lycra). Мисля, че за тези пари са по-добри от китайските ,чиято материя ми е доста твърда. Дано съм била полезна  Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 11:00 от Inna_78

# 665
  • София
Как е материята на клиновете? Плътни ли са или пак са супер тънки? Отговарят ли си на номерацията?

Ох, ами какво да ти кажа, на мен ми харесаха. Не са много плътни, аз за лятото го купих, за по-хладни вечери край морето.  Embarassed Материята е хубава за мен, и ластика горее широк и няма да се впива грозно отстрани и да се очертава под туника по тялото примерно.  Peace

# 666
Имахме възможност да посетим ЛИДЛ рано и разгледах дрехите. На роклите имаше навалица, всичко изровено ... Confused Тигровата и бяло-черната са прави и по-къси, малко като торба модел. Черната не е кой знае какво, но ежедневна, става. Но от нея имаше много ограничено количество или са били обрани вече, понеже имаше само останали опаковки.  newsm78 Както и да е, взех черна, размер М, който се явява40/42 и ми е добре. Имайки предвид, че нося размер Л/ХЛ, така че са уголемени. Взех и два чорапогащника, харесаха ми, дано ми станат. Бях набелязала и бяло-черната блуза, от тънката материя, но не ме грабна особено в действителност. bowuu

# 667
Е аз като ще ходя довечера чак, черна рокля явно хич няма и да намеря, пфу

# 668
От петък до неделя -20% на всички цитруси,дали е съвпадение  Joy

# 669
Въпрос към тези, които си купиха цитрус-преса. В указанието пише, че трябвало да се сменя посоката на въртенето при всяко натискане.

сменя посоката на въртенето при всяко натискане.

# 670
  • Stuck in a moment
Е аз като ще ходя довечера чак, черна рокля явно хич няма и да намеря, пфу
Със сигурност ще има жени, които ще върнат рокли, които не са им били по мярка. Може и да си намериш.

# 671
  • София

Ох, ами какво да ти кажа, на мен ми харесаха. Не са много плътни, аз за лятото го купих, за по-хладни вечери край морето.  Embarassed Материята е хубава за мен, и ластика горее широк и няма да се впива грозно отстрани и да се очертава под туника по тялото примерно.  Peace
Благодаря ти много за инфото!Спести ми едно ходене до там.Дъщеря ми иска нещо по-плътно,за това време.Как ме сети за морето...размечтах се.

# 672
За първи път виждам такова нещо в Русенския Лидл. Извадени рокли, блузи, туники. Беше истинска кочина. Черна рокля Л едвам намерих. Беше извадена от опаковката и на касата им обясних,че е така, защото така я намерих. Такова ровене,подмятане и разбъркване не бях виждала до сега. При нас черно-бяла блуза Л размер нямаше Cry

# 673
Ина, мерси.   bouquet

# 674

Общи условия

Активация на акаунт