С шапка, шалче и палтенце чака мама ЮНСКОТО детенце - тема 6

• 27 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • Прекрасна ВАРНА
Здравейте момичета, много xубава темичка  bouquet. Виждам някои мами обсаждат имена..та да се включа и аз. С ММ не можем да изберем име  с буквата  С  за нероденото синче newsm78.А бяxме убедени,че ще е момиче,но след последния преглед.....Приемам предложения Hug

# 61
  • София
Браво за добрите новини от днес! Hug Май чакаме още?

За домашните любимци ме искам да се включвам, че преди няма и месец загубих най-любимото ми създание (котка) и още го преживявам тежко. Cry Но никога не бих си махнала животинката и страшно много се дразня на подобни коментари.

# 62
Момичетата които вече са били на фМ . Измериха ли ви  дължината на маточната шийка ? Защото виждам, че някой доктори го правят при ФМ а други трябва допълнително да питаш.

# 63
Момичетата които вече са били на фМ . Измериха ли ви  дължината на маточната шийка ? Защото виждам, че някой доктори го правят при ФМ а други трябва допълнително да питаш.

На мен да

# 64
Дължината на маточната шийка би трябвало винаги да я мерят, друго е дали споделят мерките  Simple Smile

# 65
  • Пловдив
Мерят дължината на маточната шийка при мен на всяка ЖК. Следи да няма скъсяване. Каза, че всичко е ОК за сега - 4 см.

# 66
Edna_Me4ta във Варна съм ходила при Жанета, тогава беше в гранд мола, сега е в мамс енд ми център. Ходила съм и в Шантито, за където си чела отзиви но само 2 пъти, понеже ми беше далеко. Там обаче повече ми допадна йогата, беше по лека и разтоварваща, докато при Жанета сме правили много трудни упражнения. Сега живея в Добрич, и тук ходя.

# 67
Здравейте момичета  Grinning Grinning Grinning newsm68 newsm68 newsm44 newsm44
Много съм щастлива.Току–що се връщам от преглед ФМ.Ще си имам 100 % момиченце Simple Smile Толкова е сладка на снимките.Всичко и е в норма.Малката ми принцеса вече е 25 см. и тежи  433 гр.
Самият преглед беше много вълнуващ....Всичко мина точно както обясни Elle.Наистина съм много доволна от д-р Троянчев.Още не съм пускала диска ,защото бързах да пиша.

Сега се връщам да ви чета ,че сте изписали няколко странички  днес Simple Smile

# 68
  • София
Браво, Теди! Hug

# 69
Браво, tedy_x1. Честита ти принцеса. Толкова много и аз се вълнувам за ФМ. Нямам търпение в сряда да отида и дано всичко да е наред.

# 70
Понякога май е по-добре да не знаеш какво ти мерят. Аз нямах представа, че ми мерят шийката на матката до днес когато ми казаха, че е скъсена Confused Утре сутрин ще вися за преглед при моята си лекарка (нямам час та кой знае колко ще чакам) да ме прегледа и да каже какво да правим. Тази, която ми прави ФМ каза, че няма как да направи прегледа, който е необходим. Хубавото е, че са все в една и съща клиника, работят заедно и си оставят записки една на друга.
Иначе бебката е добре. Съвсем е момиченце, дори аз видях Simple Smile Махаше с ръчички и не спря да мърда. Много се надявам и с шийката да не е много лошо положението.

# 71
Сигурно и на мен ми я мерят ама не съм разбрала. Арлина дано са се объркали  и всичко да е наред.
Теди честито за хубавите новини .Още два дена и аз отивам , не издържам вече . На всичко отгоре си бях станала с идеята , че днес е вторник и утре съм на преглед , а то било понеделник  #Cussing out

# 72
Теди, нямах търпение да се отчетеш и много се радвам за добрите новини  Hug. Слагам ти розов щъркел без да питам Wink. Моята мацка пък много грозноватичка ми изглежда /да не кажа страшна/. Ей сега пак си пусках диска - еми на костенурче ми прилича повече  Thinking Laughing.
Арлина, радвам се, че и твоята бебка е добре. Моята шийка също е леко скъсена. Моят док по ЖК предпочита да я мери на ръка. Последните 2 прегледа си ми прави вагинален преглед, предполагам, че сега като отида пак ще е така.

# 73
Здравейте момичета, много xубава темичка  bouquet. Виждам някои мами обсаждат имена..та да се включа и аз. С ММ не можем да изберем име  с буквата  С  за нероденото синче newsm78.А бяxме убедени,че ще е момиче,но след последния преглед.....Приемам предложения Hug
Има много хубави имена с буквата С. Сред фаворитите ми са Симеон, Самуил, Стилия/ан Simple Smile.
И аз не мога да харесам име за бебка с М. Знам, че има хубави, но никое не може да ме грабне... С баткото нямахме такива проблеми. Знаехме как ще се казва още преди да е заченат Grinning.

# 74
Моята я мерят на всеки преглед, но аз съм си с едно на ум от предната бременност. Сега стартирах от 6 см, но от контракциите сега вече е 3,4, което всъщност не е мн зле за седмиците, в които съм. ПО принцип е добре да се замерва с ехограф, и от време на време да се проверява мануално, защото тя може и да не е скъсена, и пак да пропуска Confused  За сега не са ме пребърквали де, може би в по-късен месец ще ме проверят.

Общи условия

Активация на акаунт