Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви видове преживявания се споделят във форума?
Как да махнете домашен любимец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, като прегледи, избор на лекари и клиники за прегледи, опит с домашни любимци по време на бременност, избор на имена за бебета, ремонт в дома и споделяне на лични преживявания и притеснения. Във форума се обсъждат теми като избор на лекари и клиники за преглед, преживявания по време на бременност, въпроси свързани с домашни любимци по време на бременност, избор на имена за бебета, ремонт в дома и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви видове преживявания се споделят във форума?
-
Как да махнете домашен любимец?
Махането на домашни любимци е сериозно решение, което трябва да бъде взето отговорно. Важно е да обмислите всички възможности и потенциални последици, преди да вземете окончателно решение. В някои случаи може да се наложи махане поради отговорности или промени в начина на живот, но винаги трябва да се вземат предвид чувствата и благосъстоянието на домашния любимец.
-
Какво е ФМ и колко струва?
-
Какви са препоръките за премахване на домашни любимци преди раждането на бебето?
Всъшност е заблуда, че котките са най-големите преносители - трябва да им пипаш акото и да не измиеш, за да се заразиш.
Но можеш да се заразиш от неизмити зеленчуци съвсем спокойно.
.
.
Иначе - факт, че сега с тези хормони всичко приемаме много по-емоционално, каквото и да ни казват. Няма много какво да се направи по въпроса освен да се опитваме да мислим положително
е добре. Това е най-важното - то да е здравичко и ти да си добре. Иначе на мен лично по-достоверен ми се струва генетичният тест... Не разбрах, ти каза ли за резултатите от теста на доктора? Много стискам всичко да е добре и след време да разказвате на детенце този епизод като анекдот

На мен д-р Петрова ми каза пола още в 12 г.с., после потвърди в 15 и в 18 г.с, но сега на ФМ ще видим... Аз си имам вътрешното усещане, че е момиченце още от самото начало, но пък знае ли се...
а аз като се изнервя "яхвам метлата" и става страшно...
Не знам, какво мислите, прекалено ли е?
и на всички други узнали пола също честито!!!