Споко - скоро ще започна с корекциите и ще ви кажа как да неутрализирате лошите влияния!!!....................
Китки да слагам, огледала не обичам категорично , без тях молим...Ще те почакам.
Споко - скоро ще започна с корекциите и ще ви кажа как да неутрализирате лошите влияния!!!
Китки да слагам, огледала не обичам категорично , без тях молим...Ще те почакам.
пък корекции и с цветове се правят - сиреч може само цвят на чаршафите да смениш ако се налага
Варианти хиляди!!!
пък корекции и с цветове се правят - сиреч може само цвят на чаршафите да смениш ако се налага
Варианти хиляди!!!

Тъй че прави си график за ползване на червените чаршафи 
. Ама е моя година пък. Калинче, ти къде при кака си се слагаш, маймуно такава - водя те с цяла година! Хайде чао, че школото ме чака -
е, може би това означава, че оздравявам.
Днес е Св. Татяна!!! Имен ден имат Татяна и Таня - да е честито на всички с тези прекрасни имена 

ами моята стая 2/2 както и да завъртя спалнята все има на запад, ей днес цял ден съм го мислила това .Чакам инструкции за чаршафите:)

Много е ефикасна

Видя ли сега колко проблеми ни създаде.

Цяла нощ спах на пресекулки от страх-то така тропат външните щори и вие вятъра.После по задачи и на топло като се прибрах и с плетка в ръка.Една шапка бях започнала и накрая я завърших,доволна съм.