Да му се не види и форум и чудо!

Не мога да влизам,да прехвърлям страници,камо ли да публикувам.

Даже и аватара ми са махнали и се чувствам гола!
Ние вече сме добре,даже ММ работи вече.
Ванко ме ядосва,тежък пубертет кара и ми опъва нервите!
Чета ви,когато ми зареди компа този проклет форум.
Да минава по-бързо на болничките!

Вио,как криви точно очичките Ванко? Криста от известно време премигва с очи едновремено,особено вечер.Не прекаляваме с ТВ,но тя е синеока,а опитът ми показва,че те са "слаби" очи.Какво точно те притесни при Ваннко?
Лейди,съболезнования!
Ние също празнуваме само Зарезана.Другият свети "вазелин" нещо не го разбирам,то си е за младите.

Джейми,какъв е този мерак за месене?Не те ли мързи?Ето,казах го!Сега очаквам изключване от редиците на работливите домакини!
Ма-ко,стискам палци за Шефа!Коя е тази ваксина?Той е мъж,няма да плаче.

Марче,купих от карамелното кондензирано от Берьозката.Защо да не става за тази торта?Гъстичко ми се вижда.

Скоро имам РД и ми се иска да я забъркам.
Дамчо,Лусинка,Хортензия,Креми и всички останали,не се сърдете,че не ви споменавам всички,много ми липсвахте,но бях заета покрай ММ.Сега дано злото спи под камък!
Смърфи,ти оправи ли инфекцията напълно и как е ТМ?
Едни наши семейни приятели се скараха,че не може едно вечеря да се приготви за 15 минути,така твърдеше мъжа и той се хвана да демонстрира.Резултатът беше прерязан пръст и линейка.Нали не си го карала да чупи рекорди по готвене?
Оставям ви за сега.Ще бъда по-редовна.Не ми се сърдете,че не пиша често.Просто не искам да ви натоварвам с глупости.Всеки си ги има достатъчно.
Лека за сега,като си почина пак ще цъфна.
да опакова щипките от раци, които си бях направила преди това, за да ги пребере в хладилника за следващия ден. Ама от пластмасовата купа взе, че ги прехвърли в порцеланова и тръгна нея да опакова... и я изтърва на гранитения плот. Чупейки се му разряза кожата между палеца и показалеца. Аууу, то вярно, че боли, ама веднага се окопити, като се облякох, взех ключовете за колата и го подкарах към болницата. На врата се спря и вика: абе то започна да минава, виж, движа си пръста, дай да изчакаме до утре и т.н. Сложихме йод на паста, направих превръзка и готово. Сега вече е доста добре. Слава богу, въпреки, че е дълбоко, не беше успял да си среже я нерв, я сухожилие.
Аз покрай плуването съм го хващала.Ужас!
обаче тая красота дето я сътворил тм - от дърво ли е? Много е красиво!
Звучиш свежо!
Затова започвам да го облъчвам с клипчета на гевреци, тутманици и т.н., и какъвто е благунчо и той ще поиска.
Трябва да ги носи 3 - 4 месеца (те вече почти изтичат, от ноември сме с очилата) и после ще видим как ще процедираме.