Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 52 422
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 990
Жаки, купете и нещо с джи пи ес, башка каишка  Hug

Бърди, бе!  Mr. Green

Лиляна е водолей, не може да е имала РД.

# 991
Вий що не спите?

# 992
Тая сутрин станах късно, много, а имах и емоционален ден, пък и утре ще спя до късно и сега не ми се спи.

# 993
  • Euskal Herria
А тук трещи, святка се, вали... Нищо, че е януари. Когато е такова времето, сателитът губи сигнал. Добре поне, че нетът е стабилен  Grinning.

# 994

Бърди, бе!  Mr. Green

Ами какво честихте на Лили? Аз нещо не съм дочела Embarassed
Нино, какво да търся с джи Пи ес, даже не знам, че има такива даджи.
9 сутринта, сън около два часа, ще се мре днес, а по описани по- горе причини очите ми трябва да са на 4* 4:) Пия кофа кафе и ще я водя на плаж, ще пощурее от радост, още от България само за това говори:)
Софи, и тук не е обичайната жега, по- хладно е, ама спрямо твоите минуси е направо рай:) Ще напека дупе и вместо теб:)
Е, добро утро, аз ще ви го казвам първа:)

# 995

Бърди, бе!  Mr. Green

Ами какво честихте на Лили? Аз нещо не съм дочела Embarassed
Нино, какво да търся с джи Пи ес, даже не знам, че има такива даджи.
9 сутринта, сън около два часа, ще се мре днес, а по описани по- горе причини очите ми трябва да са на 4* 4:) Пия кофа кафе и ще я водя на плаж, ще пощурее от радост, още от България само за това говори:)
Софи, и тук не е обичайната жега, по- хладно е, ама спрямо твоите минуси е направо рай:) Ще напека дупе и вместо теб:)
Е, добро утро, аз ще ви го казвам първа:)

На Лиляна и мина открития урок май беше, харесали са го инспектиращите. Няма рожден ден.

Печи, печи. Аз съответно ще мръзна.

# 996
Добро утро! Аз, вчера рано заспах, но си мислех, че единствено Борил ми беше по-странен. По начина му на писане, сякаш познаваше пишещите тук, а пък се представи за нов. Пожелавам хубав ден, че днес ще ми е голямо тичане Dizzy Face

# 997
  • Ямбол
И аз не можах да спя. Цяла нощ мислех по онова, което Чек подхвърли Wink
Наистина ли е за Джу бокса или Нино ви го каза, за да ви сложи да спите?
Аз пък тази Дъ Кид не съм я засичала много. Лаура я четох само в началото, после ми се изтърка.
Оф, не ми се ставаше толкова рано, но пусто като съм свикнала за работа да ставам в 5 и 30 и днес скочих в има няма седем часа.

Жаки, имам още около две седмици до рождения си ден.

# 998
Лили, не е тя, а той. Зад всички образи:) Само не ми е ясно защо, ние не сме пикантни даже, тоест малко, манджите ни Simple Smile))
Е, определено ти честитих първа, след две седмици пак:)
Тонка, именичка ли е днес? Здарве, любов и късмет и желая! Ако има други Тонита и те да са здрави!
Яд ме е, че не мога да кача снимка от ай пада, да ви покажа Дебеланка на плажа:) Сляд някой ден от лаптопа.

# 999
  • Ямбол
А кой е Дъ Кид? Като пусна търсене за него, ми излиза Вейдър.

# 1 000
Тъ Кид, Лаура СГ и Джубокс са един човек, който обича купоните и секса, печели много и има много свободно време Wink

# 1 001
  • София
Жаки, понеже с моя големия син имах редовно подобни инфарктни ситуации и се бях засилила да купувам едни джаджи - гривничка за детето и приемник, който стои в родителя, при отдалечаване на повече от 50 м гривната започва да свири.
Докато се канех да купя и той взе че се очовечи, та ни се размина, а дребните са по-кротки от него и не ми се е налагало.
Eто подобни http://www.mypreciouskid.com/child-locator.html

# 1 002
  • Луната ни пази
Добро утро, момичета. Жаки, изтръпнах. Голяма лудетина е това малкото. 
Разкрихте Джу, очакваме малко отрицание и после появяване под друг ник.
Кажете какво ще правите за закуска?

# 1 003
  • Варна
Jukebox Hero = Laura SG...Гибралтарските маймуни ми казаха.

Jukebox Hero, ако пак си смениш ника, в никакъв случай не ме закачай с маймуните, защото пак ще те усетя  Mr. Green

# 1 004
  • Пазете Гор
О, аз очаквах нещо много по-пикантно и сърцепробождащо - например че аз съм кварталният метълист, в който в била влюбена Янечек, и че сега не можем да преживеем младежкия трепет, защото тя, тайно от всички, но безвъзвратно е обърнала резбата. Нещо такова предполагах, засукано, с любови и потайности.

Пък то какво - някой имал и стар акаунт. Голям праз.

Общи условия

Активация на акаунт