Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 52 409
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 170
Между другото, аз много обичам да ме чешат, да ме пипат, да ми ровят в косата. Чудесна идея ми хрумна - ще подлъжа моя, че съм била в контакт с въшливци и ще го накарам да ме опощи  Mr. Green

# 1 171
  • Sofia
Лисааааааанке  Laughing
Сега се зачетох аз-пише "зебра печат" и пони фър-хибрид ще да е  Rolling Eyes Живо-здраво,нали според мъжО са тигър  hahaha,верно 'се тая.
Аз пък хич не обичам да ми рови някой косата  Crossing Arms Синковецът,'га беше млад,се приспиваше като си завираше косата МИ в носа и ушите си.  Shocked ooooh! Търпях,търпях,па му харизах една кукла от кака му, руса с дълга коса, да я щави нея  Mr. Green И по снимките, все с куклата  Crazy Дядовците бяха тревожни  ooooh!.Таквоз ху'бо момченце, пък на- с куклите Naughty
Нино,по кого стреляш?

# 1 172
Като казахте пингвин, помните ли една тема в готварския "помощ, как да сготвя пингвин?" И никой не знаеше, дори най-опитните бяха готвили най-много фазан, гръмнат от мъжа им. Вуйната на мм пък е готвила лебед по погрешка. Мъжът й ходил на лов за патици и без да иска застрелял лебед. Понеже е забранено да се убиват лебеди и има глоба, човекът решил да го нареже и представи за патица, единственото съмнително било, че при сервирането имало много порции шийка.
Пп: гена, да не би материалът да е кожа на пони?

# 1 173
Ми тя госпожата с пингвина го сподели в едно издание на "искам да кажа" и умряхме от смях.

На мен свекър ми не яде заешко. Свекърва ми е химик, работила е дълги години в НИХВИ и се прибрала един ден със заек и казала, че е от лабораторията, но след като го изконсумирали. Свекър ми позеленял и се оцъклил, след което три дена мълчал и от тогава заешко не яде.

GeNa ,  стрелям по мишена. Само по такова стрелям, с всякакви оръжия, включително и със снайпер. Най-великият снайперист за всички времена е Симо Хайха, финландец. 

По понита, носорози, пингвини, свекърви и никакъв жив добитък не стрелям.

# 1 174
Ахахаа, свекърва ти е много умна жена. Вместо да се реди на опашка, просто на тръгване от работа смотава едно зайче в чантата. Пък на колегите може да казва, че е фокусник и затова зайците изчезват.

# 1 175
  • Euskal Herria
Еееех, добре се посмях с вас. Добър финал на неделята. Днес ме бе хванала работната жилка - пекох червени чушки и патладжани, разфасовах месо, готвих, че и ходих да пръскам китките, заради едни зелени гъсеници. Стига толкова, и утре е ден  Joy. Сега вече - телевизия, книга, нет.

# 1 176
Като казахте пингвин, помните ли една тема в готварския "помощ, как да сготвя пингвин?"
  Laughingаз питах за пингвина, който се оказа падпъдъци или яребици, но в темата ме наритаха жестоко на времето Laughing

# 1 177
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нино, Гена, благодаря ви, че ме разсмяхте, момичета! Отивам да си легна усмихната, сигурно ще сънувам дружелюбни пингвини...
Като казах "пингвини", се сетих : гледали ли сте "Походът на императорите"? Един страхотен филм за императорските пингвини, ако щете вярвайте, разплакаха ме тия пингвини - как се бореха с природата да запазят малките си, да се намерят с партньора си - красота. Непременно го гледайте, невероятен филм.

# 1 178
Да, аз съм го гледала "Походът на императорите", на кино. Не пропускам такива. После и у дома си го гледах, като излезе по торентите.

# 1 179

Общи условия

Активация на акаунт