Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 52 423
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Да ви (раз)кажа с какво се занимавам цял следобяд, та досега,комай  Rolling Eyes

Лежим си кротко със синковеца и се подхилкваме на "Столичани в повече" и виждам аз,че се подръгва сегиз-тогиз. След малко-почвам и аз.Той се чеше, чеша и аз , за косата иде реч. Та,си викам,идвай,сине, да те пощя  Crazy Дзверих се,рових, нищо не намерих, ама то си ме гложди...Не съм виждала въшки/гниди,'де да знам дали ще ги разпозная,ако не шават  newsm78
Айде,беж до аптеката и бам-шампоан,20 лв. Shocked обезвъшител  Mr. Green. Намазах го аз обилно,както си е там в инструктажа и се чудя, да се мажа ли и аз,или да се ослушвам  newsm78
Вчера ми беше санитарният полуден, косата ми застана чудно,прекрасно, на оформени къдрици, абе-прелест, ви казвам и хич не ми се ще да я окепазявам Naughty Който е горд притежател на къдрава коса знае за какви процедури иде реч.   ooooh!
Повъртам се аз, седнахме да вечеряме и аз обсъждам "ситуацията" с таткото, притежател на 5 косъма общо, разпределени НЕ на главата  Mr. Green Той ме подбъзва, разбира се, но първо го опънах да ме опощи.
Та,на листовката към шампоана пише,че след употребата не се препоръчва сушенето на косата,щото продуктът бил  възможно запалим  Shocked И мъжът ми  мило предлага: "Жена, да нося пожарогасителя от колата, да не станеш кат бенгалски огън"  Thinking Викам,ще стана аз,ама кат' бенгалски тигър,ако ме дразниш  Mr. Green Тамън съм имала и подходящи обувки- тигрови  Rolling EyesВикам как тигрови,бе, това е пони. Все тая било-зебра,пони,тигър  hahaha (снощи си купих ботуши с пони ).
Та тъй, мих косата и сега се чудя-да суша ли? Да пламтя ли?  newsm78
Смених спалното бельо, прах шапки...луда работа,хем,че в крайна сметка не съм намерила паразити,ама пък сега не ме сърби косата  Laughing
Туй внушението-голяма работа!
Та,надявам се-застраховахме се.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 21:58 от GeNa

# 1 156
Панта рей.

# 1 157
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Гена, знам, че сигурно не трябва да се смея, защото на теб не ти е до смях, обаче...истината е, че много се смях, особено с мъжовите ти 5  косъма. Невинна съм, да не си го разказвала толкова смешно...

И Жаки много ме развеселява и зарежда с настроение с нейните ваканционни "сводки".

Нинооооо, и аз много го обичам Адама. Joy Joy

# 1 158
  • Sofia
Ах, Гена, знам, че сигурно не трябва да се смея, защото на теб не ти е до смях, обаче...истината е, че много се смях, особено с мъжовите ти 5  косъма. Невинна съм, да не си го разказвала толкова смешно...
Wink и аз се смях много покрай бенгалския огън/тигър/пони  Mr. Green

# 1 159
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А какви са тези ботуши с пони newsm78 Въобще не мога да си ги представя.

# 1 160
  • Луната ни пази
Ооох, Гена, много се смях. И косата ме засърбя, а преди малко се къпах...добре, че пощих малкото и нищо не открих.
Сватите, да не забравите да поканите групичката на сватба, с кюфтета Simple Smile
Тонка, много, много благодаря за препоръката за четката. Моето стои и не мърда. Даже спрей за разресване не и трябва, не и се наелектризира косата. Чудна е.
Лиле, какво е това чудо (спамо-чата), то не става за четене, въобще!
Днес правих на домочадието патешка супа, крем карамел и питка.

# 1 161
  • София
Въшки ли казахте?  Grinning Като ученичка в гимназията яко въшлясах едно лято. Покрай мен се сдобиха с гадинките баба ми и прабаба ми. След като се мазахме и пощихме цял ден, вечерта седнахме доволни, докато баба ми се сети, че дядо ми не е проверяван. Човекът беше с три косъма на главата и само ни стрелна подигравателно и ни каза да сме си гледали работата. Е да, но аз все пак го проверих, в резултат на което се свлякох на пода от смях. Ако щете вярвайте, но всеки косъм беше гъсто населен с въшки. Скъсахме дядо ми от подигравки, а той доста време отказваше да повярва, че не е майтап.  Grinning

Шаги, радвам се, че съм била от полза.  Hug

# 1 162
Нинооооо, и аз много го обичам Адама. Joy Joy

svetal4o27, маме  Mr. Green Hug

Меко казано "обичам", аз го обожавам. Заедно с Георги Русев и Велко Кънев. Това ми е светата троица.

Наздраве, светалчо! https://www.youtube.com/watch?v=XY7BjqY_9P4

Вечер на Тошко ми е - гледам, слушам, радвам се  и тъгувам.

# 1 163
  • Ямбол
...
Лиляна, това за лиготиите трябваше да го обявиш по рано. Изпусна ли са се вече  Laughing ...
Това не го разбрах.

# 1 164
  • София
Няма изчитане всичко!
Гена, и аз ти се извинявам, ама така се смях, начи!
Тонка, просто си представих физиономията на дядо ти  Mr. Green
Жаки, как съм се хилила с разказите ти! Разбрах, че и сватба ше има, та да подсетя да не ме забравите, мххххм, хубави подаръци ще донеса.
Всички останали целувам и прегръщам и да помоля едно палцестискане утре около 13,30, а!  Embarassed

# 1 165
  • Sofia
А какви са тези ботуши с пони newsm78 Въобще не мога да си ги представя.
http://www.globalbrandsstore.com/jeni/obuvki/botushi-boti/sofia- … tie-pony-fur.html

Тонка, да слизам да пощя  на таткото....гърба,освен Thinking
Цвети 26, какво ти предстои утре в 13.30? Отсега да застискаме палци  Peace

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 23:23 от GeNa

# 1 166
Туй е зебра, жено. Вие нещо семейно, а?  Mr. Green

# 1 167
  • Sofia
Туй е зебра, жено. Вие нещо семейно, а?  Mr. Green
Ай,'ся ново двайсе'-зебра  Crossing Arms Пони фър пише,бе. Да ходя да диря кутията,освен  newsm78 Да се явява  мнимия Джубокс,нали е експерт-всичколог. Цветове, работи, да каже к'во са ми продали.
Семейно,ами,търсим си повод да се пощим  Mr. Green  Whistling

# 1 168
Абе нема проблем, се тая - зебра, пони...  Hug Важното е ако срещнете някъде носорог, да не го объркате с пингвин  Mr. Green

# 1 169
  • Sofia
Абе нема проблем, се тая - зебра, пони...  Hug Важното е ако срещнете някъде носорог, да не го объркате с пингвин  Mr. Green
hahaha Абе,жена, възпрепятстваш пощенето. Тъй се хиля, че стряскам младежа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт