Остри "боцкащи" болки, ниско долу...

• 2 291
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте момичета!
В моемента съм в 7 седмица, в Събота бях при лекаря си, имаме снимка на плодното сакче, чухме сърчицето, насрочени са ми и изследвания за тази седмица. От два дни обаче, усещам странни боцкащи болки ниско, долу в корема. Странно ми е, притесних се и му звъннах. Каза ми да пия дуфастон 2х1 и Но Шпа 3х1 . Въпросът ми е, нормални ли са тези болки? Имали ли сте ги и Вие? Пили ли сте тези лекарства? Болките имат ли нещо общо с това че точно тези дни по принцип беше месечният ми цикъл.
Благодаря предварително!
Хубав ден желая   Praynig

# 1
Мисля че е ннормално като съдя на по мен, но ако са постоянни иди на лекар и питай!  Hug

# 2
В ранна бременност матката от крушовидна се "издува" и става кръгла, мести се, може да почне да разтяга лигаментите, които я държат на място, може да им и контракции. Нормално е да има усещания.

А може просто да ти се забавя перисталтиката, което също е нормално при бременност.

То ще се усети, ако е нещо драматично. Но слаби болежки ще имаш много, не тичай всеки път при лекар, щото тук доста жени дори в болница стоят за нищо...

# 3
Мамсита ти е обяснила много добре. Наисина не се шашкай. До края на първия триместър има доста неразположения. Болките от разтежение в областта на матката и яйчниците са безобидно и често срещано явление. Следвай си инструкциите на лекаря, все пак той най-добре знае какво е състоянието - твоето и на плода. Лека и безпроблемнна бременност  Peace

# 4
Здравей, и аз имах болки около 12 седмица и скоро гледахме бебето 14 седмица. Не е нещо притеснително. Аз съм голям идиот, нося на болка, не съм пила нищо, само дето не ми се правеше секс. Лека бременност ти пожелавам, няма страшно!

Общи условия

Активация на акаунт